הפרק השביעי של טיימרס יצא כבר!~
עם סאבים באנגלית של WWP, אבל אפשר להוריד את זה רק בIRC אצלם.. נו, נחכה שמישהו יעלה את זה ליוטיוב או לאחד המוקורות עם הלינקים הישירים כבר.. וביגסט דרימר זה שיר נהדר, אבל שאר הפתיחים שהיו לדיג'ימון היו הרבה יותר טובים. (לדעתי.) ובכלל, מטיימרס הכי אהבתי את DAYS (השיר סיום השני). אגב, WWP הוציאו סאבים גם לפרקים הראשונים של שתי העונות הראשונות, בשיתוך עם קבוצת פאנסאב אחרת, אבל מצאתי לזה רק את הכתובות לביטורנט שמשום מה לא פועלות לי.. ;; (הם הוציאו יותר מ 10 פרקים ופחות מ20 פרקים..) אבל מסתבר שגם בלי סאב אני יכולה להבין פחות או יותר (במיוחד כשאני יודעת מה הם אמרו בעברית-רק שלמרבה הצער האמריקאים שינו להם גם את התוכן של הטקסט, ולא רק את השפה שלו.. ;; הנה, למשל, הקטע הבא: קן איצ'יוצ'י גילה שהעולם הדיגיטלי אמיתי בדיוק כמו העולם שלנו ולא סוג של משחק מחשב. הוא מתחיל לקלוט את גודל העוול האיום שהוא עשה, ורמון מת בזרועותיו והוא מדדה בדיונות אל האופק, מזועזע מעצמו, ממה שקרה, ומהכל בעצם. דיוויס: "אבל אתה דיג'יגורל! תצטרף אלינו!!" דאיסקה: "תחזור הביתה! יש שם אנשים שדואגים לך!!") ומה שאתה עושה זה לא ממש עילגות כי כן ראית את העונות לפי הסדר, רק ש'בשפה הלא נכונה'. אני מעולם לא ראיתי את הסוף של טיימרס (הגעתי לקטע שאליס החזירה להם את היכולת לדיג'יגדול, אימפמון נפל לדי ריפר/אבדון, קולומון נכנס לדי ריפר יחד עם ג'רי, טאקאטו וגילמון נכנסו לתוך הדי ריפר כדי לנסות להוציא אותם משם ואם אפשר לחסל את הדי ריפר בדרך אז בכיף.) אבל את פרונטייר ראיתי במלואה (ורק ביפנית. אני מוכרחה להגיד שטיימרס היתה עונה הרבה יותר בוגרת ועם הרבה יותר עומק.) את סייברס אני רואה עכשיו (ביפנית).