אתם אמיתיים???

ניראלי

New member
אתם אמיתיים???

אני לא מאמינה שחברה זרקה לי עכשיו בצחוק בשיחה שאני יכולה להיות א מיניית
בדקתי... אתם אכן קיימים ,יש כזה דבר א מינית?
תמיד חשבתי שאני דפוקה ואני היחידה בעולם שסקשס לא עושה לה את זה
חשבתי שאולי זה טראומה שעברתי, משהו פסיכולוגי.
אבל זה פשוט לא מפריע לי לא לעשות בכלל.
אני גרושה עם 2 ילדים וככ רוצה קשר זוגי, אבל נורא קשה למצוא אחד כזה שכל הגברים רוצים מינימום פעם בשבוע.
וואו אני בהלם פשוט!
קראתי שלא מיניים הכי קל למצוא קשר עם א מיני... וזאת המטרה שלי תהיה כנראה עכשיו בחיים.
איך עושים את זה ?
ממה מתחילים?

hatzilonit

Member
מנהל
שלום וברוכה הבאה

כדאי להתחיל בלקרוא בפורום (כולל ב"כלים ומידע" - הסרגל למעלה באמצע. יש שם מאמרים, קישורים, שאלות ותשובות)
אם תראי שזה אכן מתאים לך ומתאר אותך (ובעצם, גם אם לא), את מוזמנת להצטרף לדיונים בפורום, לשאול שאלות ואולי אפילו לבוא למפגש שמתארגן בקרוב בת"א

אה, וכמובן יש את "לוח הכרויות"...

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

כמו שנכתב כאן, יש מה לקרוא ולדעת כי זה רק יתרום להבנה נרחבת של דברים שייתכן וימצאו חן בעינייך בנושא הא-מיני.
בגדול, א-מיניות היא חוסר במשיכה מינית כלפי אחרים, אבל עדיין אפשר לאהוב אחרים, להנות מזוגיות, אהבה ויחסים שמבוססים של אינטימיות הדדית כמו שרוצים. אם את מחפשת זוגיות שמתבססת יותר על רומנטיקה ולא על מיניות, אז גבר א-מיני יהיה התחלה טובה להמשך.
אכן, לוח ההיכרויות של הפורום הוא כלי מצוין בו תוכלי לפרסם מודעת היכרות משלך.

אבל לפני כל זה, מאחר ושמעת על א-מיניות זה עתה, מומלץ באמת לקרוא על א-מיניות ולהבין על מה מדובר מאחר וא-מיניות היא לא רק הגדרה אחת סגורה, אלא מגוון של אפשרויות משיכה לאחרים ודקויות שאפשר להתחבר אליהן. ייתכן שתגלי שיש עוד דברים בתוך הנושא הא-מיני שימצאו חן בעינייך, דברים שמגדירים את מה שאת רוצה ולא ידעת על קיומם עד כה.
אנחנו כאן ומוכנים לעזור תמיד

ניראלי

New member
תודה ו...

אכן כל כך התחברתי לדברים שכתובים פה ובמקומות אחרים באינטרנט.
לתמיד חשבתי שאני פגומה, נטע זר, לא קשור למה שקורה בחיים האלה. ובכלל לא חשבתי שיש לי אפשרויות נוספות עד כה לזוגיות ובהחלט אפשר לומר ששכבתי מחוסר ברירה "כי צריך בשביל הזוגיות". השתדלתי כמה שפחות וזה בשבילי היה מספיק ויותר מדי.
אני חולמת על זוגיות , היו לי 2 ארוכות- אחת של 7 שנים (נישואים עם 2 ילדים מהממים) ואחריה שנתיים וחודשיים.
היום הרגשתי פשוט אבודה- עם השיחה שהייתה לי עם בן זוגי הטרי טרי- הוא מסוגל 3 פעמים בשבוע בקלות,מינימום פעם שבוע. אני רחוקה שנות אור משם.
הרמתי ידיים כשהבנתי שאין טעם להמשיך לחפש בכלל, אין מצב שתהיה לי זוגיות שתחזיק מעמד .
הבזכות המשפט שזרקה לי חברה שלי הבנתי שכן יש סיכוי
אבללללללללללללללללללללללללללל
ממה שרואה פה הקהילה מאוד קטנה ותרכזת במרכז
אני בכלל מהצפון ואין לי אפשרות להגיע למרכז
אז שוב מרגישה מיואשת.
נראה שהכיוון הטוב ביותר שלי הולך ללהזדקן לבד.

mymai1986

New member
ברוכה הבאה ואל תתייאשי!

אני תמיד שמחה לשמוע על אנשים שמגלים ככה את הקהילה, זה גם מה שקרה לי.
זו חוויה ממש יחודית לגלות שיש הגדרה למה שאת הרגשת כל השנים כ"פגום"
אכן, הקהילה קטנה, אבל אני מאמינה שלא חייבים לחפש רק בקהילה ואני גם מאמינה שיש הרבה א-מיניים שלא שייכים לקהילה, בין אם לא יודעים עליה ובין אם לא מרגישים בנוח להצהיר את זה.
אז אני מאמינה שצריך להמשיך לחפש
ואגב, מאוד ממליצה לכתוב ביוטיוב "a-sexual" יש הרבה סרטונים ממש טובים והסברים ותהיות, שווה לך לחקור

ניראלי

New member
תודה לכווולם ו... יש פה מישהו/מישהי מהצפון?

ואיך אפשר להכנס להרשם לכרטיס הזה שהבנתי שיש פה של מי שמחפש זוגיות?
3324

ניראלי

New member
באסתם אותי

הלוח הזה לרוב לא רשום אזור מגורים ולעתים קרובות גם לא מייל
וכשמנסה ללחוץ על השם שכתבו לא מצליחה לשלוח הודעה
יודעים למה?

k500

Active member
מנהל
בואי נעשה ניסיון חוזר

פרסמי מודעה נוספת עם כל הפרטים שכתבת, הפעם כתבי גם את אזור המגורים שלך ואת המייל, הכל בגוף המודעה.
את הישנה אמחק אם תרצי. מתאים?

ניראלי

New member
היי K500

תודה
הבעיה שאחרים שרשומים לא רושמים אזוןר מגוריים
אני דווקא רשמתי אזור מגורים
אבל לא מייל
והאמת מעדיפה שלא כי יש מצב שיזהו אותו
מקווה שאם יהיה רלוונטי למישהו יפנה אליי דרך השם בתפוז

k500

Active member
מנהל
כרצונך

רק קחי בחשבון שכאן השרשור ייעלם בקרוב ואילו לוח ההיכרויות נשאר קבוע.
ואם לא תרצי עכשיו, תמיד תוכלי לפרסם שוב בעתיד.

hatzilonit

Member
מנהל
בלוח הכרויות אי אפשר לשלוח מסר, רק אי-מאייל

אם אין כתובת אימאייל בתוך ההודעה עצמה,
אז* כאשר עומדים עם הסמן של העכבר מעל השם (והסמן משתנה ל"יד", ז"א מזהה לינק), רואים את כתובת אימאייל ואפשר ללחוץ על השם מקש ימני ולבחור "העתק כתובת דוא"ל.

(*) - בד"כ. לפעמים, נדיר, האנשים שוכחים

(בכללי, כדי לפרסם שם אין צורך שיהיה לך שם משתמש בתפוז)

k500

Active member
מנהל
כמו שנכתב- לא להתייאש

את לא פגומה ואין לך שום בעיה, את פשוט התחלת להכיר נושא שלא נחשפת אליו עד כה ומצאת אותו מתאים לחייך, אז כל הכבוד.
לגבי מה שכתבת, נכון, הקהילה קטנה, אבל לא נעלמת. לא כולם/ן כאן מהמרכז, יש גם מהצפון ומכל מקום בארץ ובכלל, הקהילה רק גדלה כל הזמן.
חוץ מזה, אל תרימי ידיים מהר מדי, חכי, עוד לא מיצית את סך האפשרויות העומדות בפנייך. את יכולה למצוא זוגיות שתתאים לרצונות שלך, הכל תלוי בכמה את משקיעה בחיפושים. יש גברים א-מיניים שרוצים זוגיות בדיוק כמוך באותם תנאים, צריך רק למצוא לפני שמזדקנים לבד.

כמו שכתבת בעצמך- הבנת שיש סיכוי. אז אם הגעת לכאן, ושיתפת אותנו במחשבות וברצונות שלך, לא צריכה להיות לך בעיה להמשיך הלאה, בייחוד כשזה דבר חשוב לך כמו זוגיות.
אולי זה לא יקרה בתוך יום, אבל לפחות תדעי שעשית את המאמץ הנכון עבורך. אם תרצי עזרה, אנחנו כאן

3מרגו

New member
פעם בשבוע?זה מצב נסבל

אצלי פעם האחרונה היה מועמד שהיה ממש חבל להפסיד.אבל כל יום(או שאני כבר לא זוכרת).
הבנתי שצריך להימנע מזה כמה שיותר.שלא יהיו אפילו מועמדים.
יש ילדים,אז סבבה.

למעלה