אתם אנשים רעים

Fairies Hunter

New member
אתם אנשים רעים ../images/Emo3.gif

אני גם רוצה לשחק אישי מדי.
(אמיר חוצפן, עקפת.
)

amirbilu

New member
אני מרשה לך לשחק. כי בנים לא שואלים

כלום, אנחנו לא מוצצים לאף אחד

jingle bell

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז מה אתם כן עושים?? ויש כאלה שכן מוצצים! מרלין מנסון...הוא מוצץ לעצמו בעע 8{

בואר

New member
ומה אם...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אתה הומו? אה-הא! BUSTED!! יש בנים שמוצצים! יש INDEED! אפילו אחד החברים היותר טובים שלי הוא הומו...

amirbilu

New member
אחחחחח חן, אתה לא יודע למה נכנסת...

אתה כלכך הולך לחטוף על הראש מכמה בנות כאן...

בואר

New member
חן...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

(אמיר צדק, אתה בבעיה רצינית!) הבנים הנורמליים הם ההומואים! הומואים הם האנשים הכי טובים שקיימים (בניגוד לבנים רגילים...!) ארגג אני לא רוצה להתחיל לצרוח עליך על זה...

bubaale

New member
הומואים הכי טובים.../images/Emo80.gif

כן- הם כולם מיקשה אחת עם אותן תכונות ואותה אישיות, שנוהגים כולם באותה צורה. הכי טובים. בטח. הרבה יותר מהקבוצה השנייה- צי של בנים רגילים [רגילים?] שהם סתם איכסה. כולם! אחד אחד!

ShadowiT

New member
את מודעת לכך....

שאם כל הבנים היו הומואים אז לך לא היה עם מי להיות אלה אם כן את לסבית או דו-מינית. כן, אני מודה בנים דו-מינים והומואים זה סבבה כידידים, אבל אם את שונאת בנים כי הם מכאיבים ואת חושבת שהם חסרי רגש, אז יש גם הומואים כאלה, רוב אלו שאני מכירה לא אבל אני מכירה כאלו שכן, כמו שיש גם בנות כאלה. אני לא באה לצדד את חן או משהו, כי אני לא מסכימה עם חלק מהדברים שלו, אבל בוא נגיד שאני שמחה שחבר שלי לא הומו. וכל הדברים האלו לא נאמרו בצחוק או ציניות - רק כדי להבהיר

בואר

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

מודעת גם מודעת.. אבל ההומואים הם האנשים הכי טובים אם לכל הבנים הייתה את ההתנהגות שלהם, לפחות, העולם היה כתום יותר (לא ורוד! לא סובלת ורוד! מתה על כתום!) אני בטוחה שיש גם את ההומואים הזונות, אני מכירה כמה כאלה אבל אני מדברת על ההומואים החמודים יותר סטייל הידיד שלי...

S m e l l y Cat

New member
קיי,../images/Emo108.gif

הבנו שיש לך את הבסט-ידיד-אבר-לייק-גיי-אנד-סטאף. אבל מה קשור אם הוא הומו או לא?!.. את אומרת שבנים הומואים הם קבוצה נפרדת מבנים סטרייטים?! מה ההגיון בזה בכלל?..

ShadowiT

New member
../images/Emo45.gif

אי אפשר להגיד שכל ההומואים מתנהגים בצורה אחת אחידה וכל הבנים בצורה אחרת אחידה, ואי אפשר להגיד שהבנים הסטרייטים הם ההפכים לגמרי של הבנים ההומואים, כי זה פשוט לא נכון, אי אפשר להכליל, וכל הטיעון של "הם יותר טובים, נחמדים" וכל זה.. פשוט לא מוצדק ולא מוכח. עצה שלי, רדו מהנושא

בואר

New member
המנימנימנימנימ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

דעתי היא, שיש 3 סוגי הומואים סוג אחד-הסוג השנוא עליי-הוא הסוג של "תסתכלו עליי, אני הומו!!!" סוג שני-שהם בד"כ חביבים-הוא הסוג של האדישים ("אני אוהב בנים ושימותו כולם") והסוג השלישי-שהוא הסוג האהוב עליי-הוא הסוג של הבנים שמבינים בבגדים, באיפור, בשיער והעיקר-בבנים. אני יודעת שזו הכללה, אבל זו הדעה שלי...

למעלה