אתם אשכרה חושבים שחיזרים זה יצורים מכוכב אחר?

אתם אשכרה חושבים שחיזרים זה יצורים מכוכב אחר?

חבר'ה מי שמאמין בה' וביהדות חייב להאמין שהחייזרים אלה מלאכים,שדים ומזיקים! לא זוכר איפה זה כתוב אבל נראה לי או בגמרא או בזוהר , כתוב שם הכל על החייזרים ומה התכונות שלהם וזה באמת מה שאנחנו רואים היום.. רק שתדעו-אלה לא יצורים מכוכבים אחרים אלא יצורים רוחניים שמתגלים בכל צורה שהם רוצים. השדים משקרים להרבה בני אדם שנחטפים ואומרים להם שהם מכוכב אחר וכל מיני שטויות, אבל זה לא נכון(לפי היהדות שוב)הם לפי היהדות מהטלים בבני אדם(ניתן לראות הרצאה שלמה על כך של יצחק פנגר ביוטיוב). ד"א סבא של חבר שלי שהוא מתימן אמר לו שכשהיה ילד הלך להביא מים מהבאר וראה יצור שמחליף צורות,ממש כמו שמתוארים השדים ביהדות וממש כמו שאנשים אומרים(ויש את הרפתיליאנים)..וגם קראתי מלא תגובות באתרים כמו "אמת אחרת" שילדים אמרו שסבא שלהם מעיראק ראה כשהיה ילד גם חייזר שמחליף צורות. קיצר השאלה שלי היא מי פה מאמין בה' של היהדות?

tllebr

New member
בסופו של יום

אתה צריך לשאול את עצמך - מה יותר הגיוני: שמדובר בשדים, רוחות ושאר הדברים שאין להם שום אחיזה במציאות. או שמדובר בגזע שהתפתח בדיוק כמונו בפלנטה אחרת, רק שהם "מעט" יותר מתקדמים מאיתנו. מבחינה לוגית אין ספק שהסיכוים גבוהים יותר שמדובר ביצוריים ביולוגיים. ופה בעצם סוף הסיפור.. האם אתה בוחר בהגיון או באמונה ? עצה שלי - תבחר בהגיון, הוא מיצג בצורה הרבה יותר טובה את המציאות בה אנו חיי.

falson

New member
מה הגיוני, שלטאות התפחו ונהיו בעלי תבונה יותר

מהאדם?

tllebr

New member
כן, למה לא ?

בפלנטה אחרת שבה התפתחו בין השאר לטאות, אחרי תהליך ארוך מאוד של בררה טבעית ומוטציות, הגיוני מאוד שבשלב מסוים (כל עוד הפלנטה תומכת בחיים) גזע מסוים(ואולי כמה) יפתח אינטיליגנציה בסיסית שתיתן לו יכולת הישרדות גבוה יותר ואחרי כמה מיליוני שנים יתכן שגזע זה יהיה מפותח ברמות על. השאלה המענינת יותר היא למה החוצנים מתוארים לרוב כיצורים דומים לנו במבנה החיצוני ? ומדוע אלה שלא דומים לנו, דומים לחיות אחרות שאנו מכירים ? מדוע אנו לא רואים יצור חוצני דמוי ג'לי ענק ? מבחינה אבולוציונית הסיכויים שגזע שיתפתח בניפרד מאיתנו יהיה דומה לנו - שואפים לאפס. התשובות הסבירות לשאלה זו הם: 1) בשלב מסוים בהיסטוריה היה היתערבות גנטית מסוימת בין יצורים אלו לביננו 2) יצורים אלו לא באמת נראים ככה.. מדובר באשליה 3) מדובר רק בדמיון והזיות של אנשים ולכן סביר מאוד שאדם יראה בדמיונו דבר שמוכר לו 4) אין לי שמץ של מושג ומדובר במשהו מעבר ליכולת ההבנה האנושית שלי

מה לא מובן בסבא של חבר שלי ראה אותם

שהם משנים צורות, ולא רק הוא,גם עוד ילדים שסיפרו בפורומים שסבא שלהם ראה בעיראק ותימן יצורים שמשנים צורות.. אז מה בכח לבוא ראש בקיר ולהגיד לא זה יצורים מכוכב אחר שפיתחו טכנולוגיה לשינוי צורה? הרי כתוב לך במפורש בספרים שנכתבו לפני אלפי שנים מה התכונות שלהם (אם לא שמעת אז-יכולים להסתובב בשמיים משמע חלליות,יכולים להפוך לאיזה צורה שבא להם, ויודעים חלק מהעתיד יענו קוראים מחשבות-יענו כמו שאנחנו רואים היום מדברים בעזרת טלפטיה),וזה בדיוק מה שאנשים מספרים שהם פוגשים גם כיום וגם לפני 70 שנה(סבא של חבר)וגם לפני אלפי שנים(תורה גמרא תלמוד וזוהר). חוץ מזה שיש מלא סודות על היקום בתנ"ך שהמדענים גילו רק בשנים האחרונות,אז מאיפה התנ"ך יודע את זה? אז אני אומר לך הכל ה' מגלה לנו...אמרתי לך כבר אם אתה מאמין בה' אז אתה צריך לדעת שאין יצורים בכוכבים אחרים אלא רק בכדוה"א. לא שמעת על ההוא שחפר באדמה וגילה חוצנים?ההוא מהCIA...

דבר שני

אתה אומר לחשוב בהיגיון-אז כן אני חושב בהיגיון ונראה לי שאין כזה דבר לשנות צורה של גוף בכל היקום. רק דבר על טבעי יכול לעשות את זה. ואמרתי לך כבר-יש הוכחות של אנשים שראו אותם כשהם משנים צורה! מה תלך ראש בקיר ותגיד לא הם לא ראו? הרי זה לא בנאדם אחד אלא מלא אנשים.. ד"א יש סרטון ביוטיוב אני לא יודע איך קוראים לו אבל זה קרה בתאילנד מישהו צילם דבר כזה שמשנה צורות כל שנייה..חפש אולי תמצא

tllebr

New member
מה שאתה אומר לא נשמע כמו שדים, אלא כמו...

רובוטריקים... עכשיו ברצינות – לא שאני בא לזלזל בסבא של חבר שלך, או במישהו אחר אבל אני לא ממש יכול להאמין למשהו כזה רק על סמך עדויות של כמה עיראקים(או כול עדה אחרת אם זה משנה), מה שכן, יהיה מעניין אם יהיה אפשר להביא כמה סרטונים של הדברים האלו – כך גם יהיה אפשר לבדוק את הסבירות שמדובר באמת או זיוף. "אמרתי לך כבר אם אתה מאמין בה' אז אתה צריך לדעת שאין יצורים בכוכבים אחרים אלא רק בכדוה"א" - קצת סדר בעולם המושגים: אתה לא יודע שאין חוצנים, אתה מאמין שאין חוצנים. לא לך ולא לי ולא לכבוד הרב יש דרך לדעת זאת – כדי לדעת אתה צריך לבדוק בכול אותם פלנטות שסובבות את כול אותם ביליוני ביליונים של כוכבים ביקום הנראה לעין. לגבי התנך – אני ישתדל להיות עדין כדי לא לפגוע בדבר שקדוש לך. – התנך לא יודע כלום למעשה.. הוא מספר סיפור חצי היסטורי חצי ספרותי על אותו עולם קדום של אותם בני ישראל.. המדע שבו רע, לא שאני מזלזל באותו ידע של האנשים הקדומים, הם סך הכול כתבו את מה שהם חשבו על העולם על פי האמצעים הדלים שלהם.. אם תחפש מספיק תמצא גם "ידע" וקודים בהארי פוטר, רק שהוא נכתב רק לפני מספר שנים לכן הוא לא אטרקטיבי כמו ספרים עתיקים, "קדושים" ו"סודיים" כמו התנך... משחר האנושות אנשים האמינו הדברים לא רציונלים, זה התחיל מסגידה לשמש, אלילים, רוחות, שדים וגם אלוהים. הסיבה לכך נעוצה בנו – החיפוש הבלתי פוסק אחר "משמעות", האדם תמיד מחפש סיבה לדברים.. וכאשר הידע שלו והטכנולוגיה שלו לא מאפשרת זאת הוא מחפש את הסיבה בדברים לא רציונלים, זה נקרא – "אלוהי הפערים" – משמע: הסיבה היחידה לקיומו הלוגי של אלוהים הוא בפערים ההבנתיים שלנו על היקום. בתקופות קדומות לא ידענו כמעט כלום על היקום לכן האמונה אז הייתה גבוהה יותר – מקומו של האלוהים בעולמו גדל.. אם זאת גם כאשר נדע הכול על היקום(לא יקרה), עדיין אנשים יאמינו באלוהים, למה ? – מדובר באלוהים אחר, לא אלוהי הפערים אלא אלוהים אישי, אלוהים ששומר,שנותן משמעות, שמחזיר קצת ביטחון לחיינו בעולם רנדומלי וחסר משמעות רוחנית ואולי מהכול – אלוהים שמספק לנו תשובה לפחד הכי גדול והכי אנוכי שלנו – הפחד מהמוות. השאלה למה אנו כיצורים בעלי מניעים פסיכולוגים מאמינים באלוהים זה – יש אימרה מפורסמת: "אמא היא כמו אלוהים בעיני ילד" – האמת שגם אפשר להפוך את אימרה זו: "אלוהים הוא כמו אמא בעיני אדם בוגר" – כשאנו ילדי אנו בטוחים שאימא יכולה לדאוג לנו להכול – אנו לא מזהים את החולשות עד כדי שיצרנו תמונה כמאת על-אנושית של אימא בראשנו. כאשר אנו מתבגרים אנו מבינים כי אימא היא רק אדם וכוחותיה מוגבלים והיא לא יכולה להעניק לנו באמת את אותו ביטחון שחשבנו שהיא יכולה להעניק כשהיינו צעירים, כתוצאה מכך נוצר בנו חוסר נפשי-פסיכולגי בבגרות, חוסר שמחפש כול הזמן מישהו/ משהו שיכול להעניק קצת ביטחון בעולם קשה ומפחיד זה. בגלל שאנו יודעים שלא אימא לא אבא ולא כול אדם בשר ודם אחר יכול להעניק לנו ביטחון זה, אנו נוטים לפנות לדברים לא רציונלים / לא אנושים. עד כאן בנושא האלוהים. חשוב לי שתדע – אני לא מזלזל בך או באמונתך – יש סיבות לכך שאתה מאמין בדברים אלו: סיבות פסיכולוגיות ואולי גם בגלל שלא נחשפת מספיק לעובדות המדעיות שסוטרות את אלוהי הפערים. אך זה לגיטימי ביותר להאמין... זה תוכנה הישרדותית שקיימת בנו אם נרצה ובן אם לא.. " לא שמעת על ההוא שחפר באדמה וגילה חוצנים?" - לא, לא ממש... יש קישור ?

כנס

שמע אני מכבד את הדעות שלך אבל לדעתי אתה מושפע מאתאיסטים. עזוב אני לא אכנס איתך לוויכוח,ותאמין לי אני לא מאמין בה' רק בגלל שאני צריך את זה כתכונה הישרדותית. אין לי בעיה לחיות עם עובדה שאין ה'.תראה כמה אתאיסטים חיים ככה ומה? יוצא להם קרניים וזנב? מה הם הולכים לרצוח ולשדוד כל שני וחמישי? מה הם פוחדים לעשות דברים מחשש שאין מי שישמור עליהם? לא! הם רגילים בדיוק כמונו המאמינים. קיבלתי הרבה הוכחות לכך שיש ה' והוא הה' שמדובר עליו ביהדות. בקשר להוא שחפר באדמה-קוראים לו פיל שניידר, הינה כמה סירטונים: http://www.youtube.com/results?search_query=phil+schneider&aq=0&oq=phil+s

tllebr

New member
יש משהו במה שאתה אומר..

תראה, לכל אדם ראית חיים שונה. מה שלאדם אחד נראה הגיוני נראה לאדם אחר בדיחה. אין מה לעשות עם זה.. לקבל את זה או להלחם בזה, זה הטבע האנושי... אין לי בעיה עקרונית עם הדת שלך יש לי בעיה עם ההשלכות הגלובלות שלה - לכן אני חייב להתנגד לה... זה לא משנאה או מרוע, לשנוא זה טיפשי.. זה כי אכפת לי מהעתיד של האנושות ולא רק משלי או מדינתי.. מהפכה מדעית - תודעתית היא הסיכוי היחידי לאנושות, היא חייבת לבוא על חשבון אדיולוגיות אחרות, אין מה לעשות...

בעוד שנה וחצי לא יהיו שאלות יותר

והרבנים יצטרכו לאכול את השטריימל או סתם לשנות את דעתם ואמונתם שמלכתחילה היתה לא יותר מאשר אגדת ילדות המיועדת לתרבויות שעדיין לא התפתחו בתודעתם . הגוטה שבס .

ואתה חושב שזה יעבור סתם כך לסדר היום?

הרבנים פשוט ירימו ידיים ויודו שטעו/הטעו בכוונה? מצטער, אבל אני לא רואה את זה קורה. הם ימצאו איך לסובב את הדברים לטובתם, אם וכאשר זה יקרה.

אנשי הדת תמיד אומרים שהם יודעים הכל

הכל ידוע והכל כתוב והכל ברור ולכל דבר יש תשובה ביהדות וכמובן שבכל דת אחרת וכל דת היא דת האמת וכל השאר כופרים ושקרנים וכו וכו וכו

tllebr

New member
הלוואי... זו דרך מהירה לשבור אמונות ישנות

מצתרף לבקשתו של חומוס הבלגי... אתה יכול לפרט ? גם אם תגיד שמדובר לתקשור זה בסדר. אל תדאג, לא יצלבו אותך
לפחות לא אני...

למעלה