אתם באים לקניון?? חחחחחח מה אתם אומרים על הערוץ החדש של yes?? ערוץ הקניון (444)?!
H hagayx New member 24/6/05 #1 אתם באים לקניון?? חחחחחח מה אתם אומרים על הערוץ החדש של yes?? ערוץ הקניון (444)?!
A Aviad1987 New member 24/6/05 #2 נצל"ש חסר לי ש.ח נוח ל'פשע מן העבר' השידור החוזר היחיד שיש זה באמצע הלילה של יום שבת. קצת מבאס כי אם אני מפספס פרק.. הלך =\ יש מצב לשידור חוזר בשעות סבירות ?
נצל"ש חסר לי ש.ח נוח ל'פשע מן העבר' השידור החוזר היחיד שיש זה באמצע הלילה של יום שבת. קצת מבאס כי אם אני מפספס פרק.. הלך =\ יש מצב לשידור חוזר בשעות סבירות ?
ע עידו זלצברג New member 24/6/05 #3 ../images/Emo45.gif הייתי צריך להוריד 4 פרקים בגלל שפספסתי גם את השידור הרגיל וגם את החוזר... (לא שזה לא היה שווה את זה- "פשע מן העבר" במסך רחב - חוויה שונה לגמרי... עד כמה שולי שהפרט הזה נשמע).
../images/Emo45.gif הייתי צריך להוריד 4 פרקים בגלל שפספסתי גם את השידור הרגיל וגם את החוזר... (לא שזה לא היה שווה את זה- "פשע מן העבר" במסך רחב - חוויה שונה לגמרי... עד כמה שולי שהפרט הזה נשמע).
ה התימני העצבני New member 25/6/05 #4 אין שידור חוזר שבוע אחרי? ואין לכם וידאו עם טיימר? איי אני חולה על הוידאו שלי חחח מה הייתי עושה בלעדיווו?!
אין שידור חוזר שבוע אחרי? ואין לכם וידאו עם טיימר? איי אני חולה על הוידאו שלי חחח מה הייתי עושה בלעדיווו?!
T Tinty New member 26/6/05 #9 אביעד, בדוק את זה: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/948/240.html חבר שלי בונה מערכת כזו ב400 שקל