אתם באמת אבל באמת פיצוץ!!

@LiLu@

New member
אתם באמת אבל באמת פיצוץ!! ../images/Emo80.gif

עכשיו כשאני כותבת את ההודעה אני חולה בשפעת....
ואחרי שנדדתי בין התגובות שלכם אני ממש התפלאתי למצוא תמיכה כל כך רבה באנשים, אתם פשוט גרמתם לי להרגיש הרבה יותר טוב!! העיניין שהוא שגם אני זקוקה לקצת עזרה, ומקווה שעכשיו אחרי שהצטרפתי לפורום גם אני אאזור לכם בכל כל כל כל בעיה! :) הבעיה שלי היא כזאת. אני בת 16 וחצי, וכל הבחורים שאיתם אני מסתובבת הם בני 18-19 ופתאום הכרתי בחור, דרך חבר של חברה שלי שהוא בן 14! ואני פשוט מרגישה שאני מתאהבת בו, הוא מצחיק, כנה, כיפי, ויש לו את החיוך הכי מקסים בעולם.... אני התאהבתי בתמימות שלו, עוד לא הייתה לו אף פעם חברה והוא אף פעם לא התנשק. אני לעומת זאת כבר הספקתי הרבה. אולי זה רק הנסיון לברוח מכל הבעיות שיש לי עם הידידים שלי, אולי זה הרצון להיות "הראשונה" שלו, אולי בעזרתו אני ארגיש שאני מחזירה לי את התמימות שלי.... כל מה שאני יודעת זה שברגע שהידידם שלי ישמעו הם יצחקו עלי והחברה שה אני נמצאת בשום פנים ואופן לא תקבל אותי. וגם אני לא רוצה למצוא את עצמי בחבורה של ילדים בני 13.... לא מכירה, אבל כבר אוהבת, לילוש´

תראי.בתור "זקן"הפורום אני יכול לאמר

לך שאת צריכה ללכת עם האהבה ומי שלא יקבל את זה לאראוי לידידותך.

@LiLu@

New member
פרט חשוב.... ../images/Emo80.gif

האמת היא שכרגע יש שני בחורים בגילי, שממש רוצים להיות איתי.... ואין לי מושג למה אני מתחמק מהם וממשיכה לחשוב על אותו בחור.... הם באמת נחמדים אבל... אני יודעת שאיתם זה יגרר ליחסי מין, וכל הבלאגן שעוברים זוגות היום... והוא כל כך צעיר... הכל אצלו חדש ומרגש, הוא אפילו קצת הסמיק כששילבתי את היד שלי בידו.... זה לא פדופיליות או משהו נכון??? חדשה וכבר אוהבת, לילוש,

האמת היא שזה ממשחמוד.בקשר ליחסי מין

הרי את לא חייבת אם את לא רוצה.נראה לי שיש לך פחדמכמה דברים...

@LiLu@

New member
אולי... אני פשוט לא רוצה להתבגר...

הקשר היחידי -הרציני- שהיה לי נמשך שנה וחצי ובזמן האחרון אני עברתי מבחור לבחור ועשיתי המון טעיות... הייתי רוצה פשוט למחוק חלק מהחיים שלי... ואיתו זה נראה כמו התחלה חדשה לחיים חדשים....
לילוש´...

אני כלכך לא מבין אנשים היום.הרדיפה

אחרי המין.זה הורס את הכיף שבלהכיר.לדבר.להתקרב זהלזה כבני אדם.

מזדהה אתך . . . .

גם אני הייתי בקשר שממש בא לי למחוק אותו מהעבר שלי וגם אני הייתי במצב שלך שחשבתי שאני לא רוצה להתבגר או לא יכול להתגבר ופשוט עשיתי חושבים והחלטתי שהקשר הזה הוא חלק מהעבר שלי וכמו שאומרים היה וטוב שהיה, למדתי הרבה מהקשר הזה (שחברה מהכתה זה סיוט ועוד הרבה) ולאט לאט התחלתי להכיר בנות עד שמצאתי את ליטל שרק בשבילה אני חיי והיא היחידה בעולם שיכולה לגרום לי לעשות כל דבר . . . . . . . . DJ made in israel

לילוש יקרה

קודם כל להיות מאוהבת זאת אחלה הרגשה וזה כייף, עכשיו יש את עניין הגיל, ואת האמת ביננו יקירתי מבחורה לבחורה בגיל הזה זה די משמעותי שאת בת 19 וחצי והוא 14 הרצונות הרגש בנוי אחרת, אבל יש מיקרים יוצאי דופן שאולי כן זה יכול להיות, תעשי חושבין טוב טו בעם עצמך אם זה מה שאת רוצה, ואת יודעת הרי מה טוב בשבילך ורק בהצלחה יקירתי ענת

הכל עניין של בגרות . . .

החברים שלו לא צריכים לעניין אותך (יענו לא צריכים להשפיע על ההחלטה שלך) . . . וזה לפי דעתי ממש לא יפה מה שאת עושה, כי יש לי ידידות שהן בנות 15-16 והחברים שלהם בני 19 !!! אז למה בת יכולה להיות קטנה מבן ולא ההפך ?! !!!!!!!!!!!!!!!!! DJ made in israel

@LiLu@

New member
לא רוצה להעליב....

אבל תמיד אומרים שבחורות מתבגרות יותר מהר מבחורים (אף אחד לא אמר שזה נכון!). כשצעירים לדעתי הגיל הרבה יותר חשוב גם בין ההורים שלי יש הפרש גילאים גדול, אבל כשאני אהיה בת 22 והוא יהיה בן 20 זה ישמע פחות נורא מאשר 16 ו-14... הפחד העיקרי שלי זה מהחברה... אחרי שישמעו שזרקתי שני בחורים בני 19 בשביל בחור בן 14 הם יעשו לי המון בעיות... החברה היום היא מאוד אבל מאוד שיפוטית ומעשה קטן יגרום ל"הדבקת" תוית... אני יודעת שזה טיפשי לעשות מה שהחברה מצפה ממך, אבל דוגרי , אי אפשר לברוח ממנה.... חדשה וכבר אוהבת, לילוש´

לילוש מתוקה

יש משהו בדברייך בחורה מתבגרת מהר יותר מבחור אבל רמת המחשבות והציפיות בגילאים כמו שאתת אמרת הוא עדיין מאוד משמעותי, אבל כמובן את יודעת מה טוב לך, ומבחינת הח´ברה הם מאוד מגבילים הם מאוד ביקורתיים אבל אם יש משהו שעושה לך טוב ועושה אותך מאושרת שכולם יתהפכו תעשי מה שטוב לך לפעמיים אסור לתת לחברה לשפוט, וכן אפשר לברוח הם בסוף מתרגלים להכל בהצלחה יקירתי ענת

@LiLu@

New member
לחוקרת! ../images/Emo25.gif

באמת תודה על התמיכה! אולי באמת כדאי לי לנסות ולראות מה יצא. כי אף פעם אי אפשר לדעת מבלי לנסות. אני אשים פס על כל אלה שלא יהאבו את הרעיון ואתמודד קצת מול החברה. תודה, אוהבת, לילוש´

למעלה