אתם בטוחים שיצא הקליפ החדש של פינק?

yanivtr

New member
אתם בטוחים שיצא הקליפ החדש של פינק?

אני שמעתי שיצא קליפ חדש של פינק, פמלי פרוט( סליחה שרשמתי את זה בעברית פשוט אני לא יודע איך רושמים אותו סדיוק באנגלית) קיצר לא יצר לי לראות את הקליפ באם טי וי, הוא יצא כבר באם טי וי? יש לי את הדיסק שלה ולדעתי זה בין השירים היפים בדיסק, ומעניין אותי איך יהיה הקליפ ( את הקליפ האחרון שלה לא אהבתי כל כך, את השיר אהבתי את הקליפ לא ממש) קיצר אתם בטוחים שהוא יצא באם טי וי?!?!

RIP CURL1

New member
הוא עדיין לא יצא בMTV

אבל הוא יצא באיטס והקליפ לא משהו אבל השיר באמת הכי יפה שלה כל היום אני חורש על הקליפ (שלה יש לי אותו) הקליפ שלה שילדה קטנה שרה את השיר כאילו ורואים אותה עם פינק כאילו שהילדה היא פינק שהייתה ילדה קטנה הילדה שבתוכה שפיקנ מחפשת משפחה מושלמת ובסוף הילדה הקטנה מוצאת משפחה מושלמת כל הקליפ מצולפ בבית כלשהו

yanivtr

New member
יש לך מושג מתי הוא יצא ב MTV?

אני ממש ממש מת לראות כבר את הקליפ. מחר כולם לראות מאחורי הקלעים של הקליפ החדש של מדונה בשעה 3 בMTV ביי

בטח הקליפ יצא עוד הרבה זמן

בMTV אירופה כי רק עכשיו לפני כמה זמן יצא הקליפ הקודם והוא עדיין לא נכנס למצעד אפילו אז נדמה לי שזה יצא עוד הרבה זמן

כן לפחות בארה"ב.....

ככה הקליפ הולך בהתחלה היא במיטה וכיאלו לידה יש ילדה קטנה(פינק שהייתה כיאלו קטנה)ואז כל מילה שהיא שרה אז גם הילדה הקטנה שרה (זה ממש מצחיק) והם לובשים אותו בגדים ואז שתיהן רואות טלווזיה ויש שם משפחה ובסוף הילדה הקטנה מצטרפת למשפחה.מקווה שהבנתם משהו.... השיר הזה זה על הגירושים של ההורים שלה.....

s.p.y

New member
הקליפ הופיע כבר

ב- mtv hits, ראיתי אותו כמה פעמים ולא כל כך הבנתי מה המשמעות של הקליפ.

למעלה