אתם בטוחים ?

reut_win

New member
אתם בטוחים ?

שלום! אני ילדה שצריכה הוכחות (אני מזל תאומים אם זה עוזר לך אבל לא נראה לי ) אז אני לא יכולה להאמין במשהו כמו אסטרולוגיה כשזה לא מדעי ,בכל אופן אני כן מאוד מתעניינת בזה ומוצאת את זה נושא מעניין , מה שאני תוהה ועדיין לא מצליחה להבין זה איך תסביר שבעולם שלנו שייש מיליארדים של אנשים ורק 12 קבוצות אופי? אני לא יודעת מה איתך אבל לי זה נראה קצת תמוהה .... מה עוד איך זה שכמעט כל מה שכותבים עליי כלומר על המזל שלי כמעט ולא נכון פרט לכמה פרטים וכן יש כל כך הרבה גירסאות למזל מסויים ולמאפייניו שכבר לא ניתן לדעת מה נכון אבל אני לוקח את מאפייני המזל שלי שב``כ מצויינים בהרבה מקורות . אני אשמח לדעת מה תגובתך בקשר להשערותיי תודה

שאלת השאלות!!!

האם האסטרולוגיה עובדת... אז קודם כל אני חייב להבהיר דבר אחד... אין 12 קבוצות אופי, או ``אבות טיפוס``. יש גם אופק... כלומר כדי לדעת אופי של בן אדם צריך לשלב גם את מזל האופק שלו בניתוח שיכול להיות כל אחד מ- 12 המזלות, והאופק מחזק או נוגד את המזל שלך... אף פעם לא הייתי טוב במתמטיקה.. אבל שילוב של השניים נותן, נדמה לי, 112 אפשרויות שונות, כלומר טלה עם אופק תאומים, טלה עם אופק שור, שור עם אופק טלה... יש הרבה מאוד שילובים כאלה שיוצרים יותר מ- 12 קבוצות אופי... וזה רק בקשר לאופק! יש גם ירח שחשוב לא פחות, ומזל מודגש לפעמים. זה רק על קצה המזלג.. אבל ניתוח אופי לא בא לפי מזל של בן אדם אלא לפי מפת לידה שלמה שכוללת גם בתים כוכבים והיבטים... אין אף מפה לידה זהה למפה אחרת.. לכל אחד המפה הייחודית לו! נדמה לי שזה די ברור שיש יותר מ- 12 קבוצות. ואכן, אין לעשות ניתוח שטחי רק עפ``י המזל כמו בהורוסקופים היומיים. אבל זה מה שאנשים מחפשים - ניתוח מקוצר ותכליתי, וזה מה שהם מקבלים. עוד משהו? ;-)

למעלה