אתם בטוח תוכלו לענות לי

(מיכל)

New member
אתם בטוח תוכלו לענות לי

פרינגלס באמת עושים ניסויים על בעלי חיים? איזה עוד חברות?

TimBuck2

New member
תשובה

פרינגלס זה רק השם של המוצר, לא החברה. כלומר, כשמייצרים פרינגלס לא דוחפים אבקות מוזרות לעיניים של ארנבים. אבל, החברה שמייצרת את הצ´יפסים המדוברים היא פרוקטר אנד גמבל (הידועה לשימצה) שמייצרת בין השאר את פאנטן והד אנד שולדרס והם כן מנוסים על בע"ח בצורה די מגעילה וזדונית... אין איזה פורום שיותר קשור לבע"ח מאשר לצמחונות? אני לא יודעת, אני חדשה, מותר לי...

Coma White1

New member
יש את פורום "זכויות בעלי חיים"...

טים צודק, החברה שמייצרת את "פרינגלס" (ד"א, היא התאחדה גם עם חברת "קוקה קולה"), קולגייט פאלמוליב, עושה גם ניסויים בבע"ח במוצרי הקוסמטיקה שלה (שמפו, סבון, וכו´).

Nightwish-boy

New member
אוי לא! אני מכור לקוקה קולה!

מצטער להודיע אבל קולה אין הרבה סיכויים שאני אוכל להפסיק לצרוך בגלל זה... ))))))))))))): . ואגב, הבעלים של אינטרנט זהב הוא גם הבעלים של חוות הקופים. כלומר, מי שמחובר לאינטרנט זהב מממן למעשה ניסויים בקופים. רק בשביל המידע. שלך
דור

Weird Eyal 21

New member
טעות קטנה דור

חוות מזור לא עושים ניסויים בקופים הם מוכרים קופים למעבדות בכל העולם מי שמחובר לאינטרנט זהב מעשיר את אלי הולצמן שהוא אחד הבעלים של החווה יש גם את משה(?)בושמיץ הווטרינר העירוני של הוד השרון ועוד אחד שהוא בעצם השטח של החווה שייך לו אגב אם אתה מכור לקולה...יש תחליפים....פפסי,אר סי,קריסטל,סופר דרינק

TimBuck2

New member
קודם כל...

אני בת...
ובקשר לקולה, זה דבר די מגעיל בכל אופן. זת´ומרת, משהו מכם טעם פעם ארטיק קולה או סוכריית קולה?
. אז מה כן הופך את הקולה לטעים? כל הבועות שהם מוסיפים כדי להסתיר את הטעם של החומצות שהם דוחפים לך במורד הוושט. אז אם כל כך בא לך משהו תוסס תעשה פטל-סודה (מיץ פטל עם סודה)... זה טעים! אוי איכס... דיאט קולה זה אפילו יותר דוחה...

Weird Eyal 21

New member
הייי רגע!!!!

אני חולה על קרטיב קולה ואני מת על סוכריות בטעם קולה אבל.....................יותר חשוב לי לא לפגוע בבעליי חיים ואני מאוד אהבתי לשתות קולה....ועוד יותר אני הייתי מכור לפאנטה ענבים..(מוצר של קוקה קולה) אז עברתי לקריבטל ענבים לכל דבר יש תחליף!!

Nightwish-boy

New member
תתפלא! אין כמו קוקה קולה...

אבל ערסי זה תחליף ראוי... אם אמא שלי תצליח להשיג במכולת נעבור לזה. שלך
דור

lifegirl

New member
יש עוד מיליון סיבות ../images/Emo46.gif

להפסיק עם קוקה קולה... א. המקררים של קוקה-קולה, פולטים גז שהורס את האוזון (כן, יש אלטרנטיבה. כן, קוקה קולה מודעים לזה. לא, הם לא מוכנים להחליף את המקררים) ב. זה פשוט לא בריא (ויש פלאייר יפהפה על זה. אני צריכה למצוא את הקישור אליו...) ג. קופאין. פולי הקפה הם שם נרדף לעבדות מודרנית! (מבטיחה קישור גם לזה.... באיזשהו שלב). ד. קוקה קולה הפעילו לובינג בכנסת, על מנת לעצור את חוק הפיקדון (פחדו שהמחירים של הבקבוקים והפחיות יעלו- כמו שבאמת קרה- ואנשים יקנו פחות...), והם הסיבה שבגללו הוא חל רק על בקבוקים קטנים מליטר וחצי. או- בעברית ובקיצור- מיץ תפוחים זה ה-דבר!

lifegirl

New member
קישורים, קישורים

בקישור הזה (ששייך לאתר בדידות , אתר מומלץ באופן כללי) אפשר ללמוד הרבה על סטארבקס. נכון, לא כל המידע רלוונטי לקוקה קולה, אבל החלקים שמדברים על פולי הקפה- רלוונטים עד מאוד. והנה, פלאייר על קוקה קולה. נשמע נפלא, לא? חכו, יש לי עוד כמה דברים בשבילכם. אני מקוה למצוא אותם....

Nightwish-boy

New member
אהבתי את הפלאייר...

וידעתי על כל זה... זה גם גורם למחלות מעיים... אבל זה לא גרם לי להפסיק לצרוך אותם. אני אנסה לעבור לארסי אם אהיה אפשר להשיג. אבל בכל מקרה, הפלאייר שלי לקולגייט יותר מוצלח (מצורף שוב) שלך
דור

lifegirl

New member
קישורים, קישורים

בקישור הזה (ששייך לאתר בדידות , אתר מומלץ באופן כללי) אפשר ללמוד הרבה על סטארבקס. נכון, לא כל המידע רלוונטי לקוקה קולה, אבל החלקים שמדברים על פולי הקפה- רלוונטים עד מאוד. והנה, פלאייר על קוקה קולה. נשמע נפלא, לא? חכו, יש לי עוד כמה דברים בשבילכם. אני מקוה למצוא אותם....

lifegirl

New member
והנה עוד כמה....

*אם חשקתם בהכוחה לאיחודן של קוקה קולה ופרקטור אנד גמבל, היא נמצאת כאן. *וכאילו זה לא מספיק- קוקה קולה מתחילה לשווק... חלב! *קוקה קולה גזענים! לא מאמינים? ההוכחה- פה. זה הכל להיום, בהנחה שלא יצוצו לי רעיונות לעוד קישורים. קראו והחכימו. והכי חשוב- עברו למיץ תפוחים!!! לשרותכם (כמעט) תמיד- שני

dylan

New member
רגע, רגע

ומה עם שאר החברות? פפסי, אר.סי, שוופס וכו´? איך המקררים שלהם? בקולה שלהם אין קופאין? המשקאות שלהם בריאים? בקשר לחוק הפיקדון דווקא שמעתי שזה בגלל החרדים שקונים כמויות גדולות של בקבוקים משפחתיים, ובין הטיפול בבית וב6-10 ילדים קשה להם גם לדאוג לשמור בקבוקים ולהחזיר אותם כדי לקבל החזר כספי. אני לא בא להגן על קוקה קולה אבל צריך להתרכז בעיקר וזה הפגיעה בבע"ח, בקשר לשאר הדברים אם כבר את מציגה אותם אז תציגי גם את העובדות ביחס לחברות האלטרנטיביות, אני לא יודע מי החברה שמייצרת את מיץ התפוחים שאת כ"כ אוהבת, אבל מי העובדים שלהם? באילו תנאים הם עובדים? מה עם המקררים שלהם? וכו´. לצערינו אין כמעט חברות גדולות בעולם שלא מנצלות עובדים ולא פוגעות בסביבה.

lifegirl

New member
למיטב ידיעתי,

המקררים של שאר החברות לא פולטים את הגז הזה, אבל אני לא מוכנה להתחייב. הקופאין ובעיות הבריאות,כמובן, משותפים לכולם. והחרדים החלו להתנגד בעקבות הלובינג של קוקה קולה. לא באופן עצמאי (למרות שבדרך כלל זה הוצג ככה בתקשורת) אני אומרת שכל קולה היא גרועה, אבל קוקה קולה גרועה מכולם- ולו רק בגלל מה שהיא מייצגת.

Coma White1

New member
גם אני אהבתי קולה.

אז הפסקתי לשתות. לדעתי זו קטנוניות, הרי יש כל כך הרבה חברות קולה אחרות. אבל, תחיה את חייך ואני אחיה את שלי.

למעלה