אתם בטח מכירים את זה, ובכ"ז ...

אתם בטח מכירים את זה, ובכ"ז ...

רגע למחשבה!!! מצב 1: לו הכרתם אישה בהריון, שכבר יש לה שמונה ילדים, שלושה מהם חרשים, שניים עיוורים, אחד סובל מפיגור שכלי, והיא עצמה חולת אפילפסיה. (עיינו בשאלה הבאה לפני שתענו!!!) מצב 2: זה הזמן לבחור מנהיג עולם. קולכם חשוב מאוד, הנה מעט פרטים על המועמדים: מועמד א´: משייכים אותו לפוליטיקאים המושחתים, הוא נוהג להתייעץ עם אסטרולוגים, היו לו שתי מאהבות, הוא מעשן סיגריה אחרי סיגריה, ושותה בן שמונה לעשר מרטיני ביום. מועמד ב´: נזרק מהעבודה פעמיים, נוהג לישון עד מאוחר, בתקופת האוניברסיטה השתמש בסמים קשים, ושותה קבוע בקבוק ויסקי כל ערב. מועמד ג´: גיבור מלחמה בעל עיטורים, צמחוני, אינו מעשן, שותה בירה מדי פעם, ולעולם לא ניהל יחסים מחוץ לנישואין. במי היית בוחר?!?!?! מועמד א´ הוא פרנקלין ד.רוזוולט. מועמד ב´ הוא וינסטנט צ´רצ´יל. מועמד ג´ הוא אדולף היטלר. דרך אגב בתשובה לשאלה ההפלה, אם עניתם כן, אז כרגע הרגתם את בטהובן. חומר למחשבה נכון?!

עטלף77

New member
קודם כל שלום לכולם...

אני קורא פה בפורום בד"כ ותרשו לי להחמיא לכם. ועכשיו שאלה, היטלר היה גיבור מלחמה בעל עיטורים רבים? עד כמה שזכור לי במלחה"ע ה - I היטלר היה טוראי פשוט שלא עשה שום דבר מיוחד (חוץ מלצייר את בלגיה בוערת).

עטלף77

New member
ועוד נקודה...

לגבי שעות השינה של צ´רצ´יל. אני מכיר סיפורים שהוא דווקא ישן מעט מאוד יחסית (שעתיים בלילה בערך). ועוד משהו (פשש...), מספרים שצ´רצ´יל לא באמת עישן את הסיגרים אלא הוא היה מחזיק אותם רק לצילומים. נדמה לי ששמעתי את זה פעם איפה שהוא. תודה לכולם

עגנון

New member
הוא

חזר מן המלחמה כרב"ט והוא קיבל עיטור אחד, שנשאר על דשו גם לאחר שעמד בראש המפלגה הנציונל-סוציאלסיטית.

נכון. ויש עוד משהו. ../images/Emo141.gif

בפעם הקודמת שקיבלתי את המייל הזה, הלכתי לאנציקלופדיה העברית לבדוק איך ייתכן שהיטלר מעולם לא בגד באשתו, מן הסתם הוא קיבל הצעות מהרבה נשים פטריוטיות. אז מסתבר, שהוא מעולם לא היה נשוי
, חוץ מאשר ביום חייו האחרון, שבו הוא התחתן עם פילגשו אווה בראון, לפני ששניהם התאבדו.

orion111

New member
נחמד...אבל קצת מוטעה

היטלר = טוראי. זה שניתן להחשיבו כאסטוטג די מוצלח עד לפני מבצע ברברוסה - על זה ניתן לדון.

פראזניק

New member
טוראי?

נראה לי רב"ט... הוא קיבל שני עיטורים, לפי מה שזכור לי, על אומץ לב.. אחד מהם "צלב הברזל" דרגה ראשונה - העיטור הגבוה ביותר בצבא הגרמני הקיסרי. אח"כ, היה קצין פוליטי ראשי בצבא, בבוואריה.

עגנון

New member
בדקתי

והוא שב מן המלחמה כרב"ט, וקיבל עיטור אחד, "צלב הברזל". כך כתב אלן בולוק בספרו - "היטלר אנטומיה של רודנות".

למעלה