אתם בטח שומעים את זה הרבה..

אתם בטח שומעים את זה הרבה..../images/Emo80.gif

אז לא יפכיע לשמוע את זה שוב.. אני אוהב
!! אה ו.. זה נכון שיש צמחונים שאוכלים דגים? מה הקטע שלהם?

enbalush

New member
גם אני מתה על פרות, זו 1 הסיבות ש

אני לא אוכלת אותן

enbalush

New member
מה הקטע שלהם:

יותר תמוה, מה הקטע של אלו שאוכלים בע"ח מתים???

אז ככה:

יש כאלה שאומרים שבדגים מתעללים הרבה פחות לפני שהם מתים יש כאלה שאומרים שדגים לא מרגישים ויש כאלה שהם פשוט צמחונים בגלל בריאות ודגים זה כן בריא אז לא מפריע להם לאכול

guruyaya

New member
הקטע שלהם

קשור בנוסף לאמונות מסויימות לגבי מה חי ומה לא. חלק מזה קשור בדת (נדמה לי שביהדות מידת ה"חיות" בדגים נחשבת לנמוכה), חלק מסיבות מדעיות (נקודות שוני מסויימות במבנה המערכת העיצבית). בכל אופן, מדובר ממילא במיעוט קטן למדי: אני בחיי הארוכים (עוד 10 ימים, 24 שנים) - לא פגשתי אפילו אחד כזה, אבל פגשתי המון צמחו\טבעונים.

דורון ק

New member
אין "צמחונים" שאוכלים דגים

ישנם אנשים שטוענים שהם "צמחונים" ואוכלים דגים,אנשים כאלו נקראים "פסקו צמחונים"(Pesco Vegetarians)-דרך אגב לדגים אין יתרון בריאותי משמעותי על פני בשר.

vegi force 1980

New member
המממ.....

טוענים שאכילת דגים מורידה את הסיכון להתקף לב.... אין לי מושג בזה גם כשאכלתי בשר לא נגעתי בדגים אמא שלי החליטה שהיא לא נוגעת בבשר כבר 8 חודשים אבל על דגים היא לא מוותרת למרות שאני כל פעם מרצה לה מחדש והאמת לפחות בשר היא לא אוכלת זה גם משהו לדעתי.. בגיל 47 להפסיק לאכול בשר פתאום אחרי שכל החיים היא הייתה אוכלת המון בשר זה משהו טוב

דורון ק

New member
ובכל זאת

דגים אכן מכילים חומצות שומן רב בלתי רוויות מסוג אומגה 3 אבל רק דגי ים צפוני ובמבנה מולקולרי נחות לעומת מקורות אחרים לחומצות שומן אלו ממקורות צמחיים אבל כמו כן הם מכילים גם כן כולסטרול ושומן רווי-אמנם פחות מבשר אבל בכל זאת,כמו כן הם מכילים רעלנים מאחר שהסביבה לעיתים מזוהמת ואכן בהרבה דגים ישנם רעלנים כגון Lead ו-PCB´S וכו´.

vegi force 1980

New member
היא אומרת ככה

מצד אחד היא לא רוצה לאכול בשר כי זה התעללות מצד שני היא אוכלת דגים כי זה בריא והיא לא חושבת שלדג יש רגשות כשאני יורד עלייה על האכילת דגים אז היא מתעצבנת ואומרת שהיא לא אוכלת בשר מטעמיי בריאות גם בביצים היא משתדלת לא לגעת כי הראתי לה בווידאו מיון אפרוחים.... מה שכן הבן זוג שלה אוכל בשר ואין לה שום בעיה להכין לו עופות וכאלה...

enbalush

New member
אל תציק לה, כל הכבוד שהיא הפסיקה

כל הדברים האלה שנראים באמת מוזר (אכילת דגים והכנת אוכל מחיות) הם תופעות לוואי, כי בסך הכל היא עברה בגיל מבוגר לכל זה זה קשה מנטלית להשתנות, אבל כל הכבוד לה!!!

למעלה