אתם בכלל מרגישים שחג

dorlim

New member
אתם בכלל מרגישים שחג ../images/Emo35.gif

אצלנו חוץ מזה שלא נוסעים לעבודה (דורון לומד ואני עובדת מהבית) ממש לא מרגישים חג... יצא שאפילו לא נסענו להורים לארוחת חג חג שמח

fila

New member
....בעקרון ממש לא!

אין לנו חופש!
אבל אצל ההורים שלי יש סוכה ואכלנו שם בשישי שבת

Ronnie*

New member
ההבדל היחיד - פחות פקקים בבוקר...

לצערי אני עובדת רגיל... את אורי "הכריחו" לקחת יומיים חופש (חופשה מרוכזת).

POOH*

New member
האמת היא שכן... מאד....

אבל זו לא חוכמה אני עובדת בגני ילדים ויש סוכה בגן... בגן היותר גדול אוכלים ארוחת בוקר כל יום בסוכה וגם רוב השבוע הם אירוחו כל יום גן אחר. כך שיש הרבה התעסקות בחג.. ובגן היותר קטן רק שרים שירים ומשחקים בסוכה. בקיצור ממליצה לעבוד בגנים... חווים מחדש את כל החגים... וגם יש חלה כל יום שישי... טעימה נורא...
POOH

POOH*

New member
כרגע אני עובדת בכמה גנים.

אני עובדת על תקן מחליפה קבועה - כלומר כשהגננת ביום חופש אני במקומה. אז פעמיים בשבוע אני עם ילדים בני שנה וחצי- שנתיים ועוד פעם עם ילדים בני שנתיים שלוש ואני אמורה להיות עוד פעם בשבוע בבית תינוקות. בכל מקרה זה באמת כיף... POOH

kisses

New member
חוץ מזה שרואים פה ושם סוכה

ושרוב האנשים עובדים חצי יום, בכלל לא.

רחלילי

New member
אייל חוזר בשעות האור הביתה

שזה דבר חדש לי לגמרי. ואנחנו עושים דברים למען הבית הערבים שזה חדש לי עוד יותר (תמיד זה היה מחכה לשבת). בבקרים כמעט אין פקקים בדרך לתל אביב שזה מרענן למדי ביום עבודה. תלינו על הפרגולה בחוץ את הזכוכית חברון הזו שהיו תלויים לנו על החופה וזה לא רק מרגש וסוגר מעגל אלא גם מאד מאד יפה והחברים התלהבו מאד (וגם אני). וזהו. החתולים ביקשו שנבנה סוכה אבל אמרנו להם שילכו להיות אושפיזין אצל החברים שלהם במעלה הרחוב. וזהו.

אתי@

New member
רק קצת

ולא בגלל שעשינו משהו חגיגי, אלא משום שיש פחות פקקים בבוקר, ורוב העובדים כאן חותכים הביתה מוקדם. מעבר לזה אין הרגשת חג כמו שהיה כשהיינו בבי"ס יסודי, והיינו בונים סוכה של הכיתה ויושבים בה כל ערב.

תוכי

New member
אני ממש לא מרגישה חוץ....

מפחות פקקים אין כל הבדל אני עובדת כרגיל

מאי26

New member
גם אצלנו עובדים רגיל... אמנם

ביום שישי היינו בסוכה אצל ההורים של ארז, אבל בעקרון שנינו עובדים כרגיל, יש פחות פקקים, וחלק מהימים (כמו היום) אני עובדת מהבית, אבל זו לא עבודה פחות מעיקה... תחושת החג די לא קיימת.

יעלי2

New member
יש חג - אין פקקים ../images/Emo6.gif

אני מרגישה שיש חג. אני יוצאת קצת יותר מוקדם, יש לי תוכניות כל אחר צהרים, אין פקקים (כמעט) בדרך לעבודה. בקיצור - חג. אבל מבחינת הענין המסורתי-דתי, לכך אין עלי כל השפעה. אנחנו אירחנו את הורי לארוחת חג (בסגנון איטלקי) ביום שבת והיה יום קסום. חוץ מזה חמי וחמותי בחו"ל, אין לנו חברים עם סוכה ולאחי שכן אילתר משהו עוד לא נסעתי. בקיצור אחלה שבוע אבל חבל שהחג עצמו לא נפל באמצע השבוע. זה בטוח היה מוסיף לאוירה חגיגיות.

למעלה