אתם בקטע של התפקדות חודש דצמבר או לא?

איף

New member
אתם בקטע של התפקדות חודש דצמבר או לא?../images/Emo3.gif

|כוכב|שם: |כוכב|גיל: |כוכב|עיר/אזור מגורים: |כוכב|שיר החודש של מאיר: |כוכב|שיר החודש לא של מאיר: |כוכב|דברים ששימחו אתכם החודש: |כוכב|דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הבא: |כוכב|מסר לאומה:

תמרי35

New member
../images/Emo163.gif

שם: תמרי גיל:22 איזור מגורים: מרכז שיר החודש של מאיר : רואים רחוק רואים שקוף , ירושלים שיר החודש לא של מאיר : בלוז כנעני דברים משמחים מהחודש : ממממ אירועים ומסיבות ימי הולדת
דברים שמחכים לחהם : עוד ימי הולדת ,הופעה של מאיר (??) מסר לאומה : מרק בטטה זה דבר טעים .

הדסי 26

New member
ראשונה !! :)))

שם: הדס גיל: 27 חיפה שיר החודש של מאיר: רכה כמו משי שיר החודש לא של מאיר: תמיד יחכו לך / לאה שבת שימחו אותי החודש: קניתי דיסקים של מאיר לי ולחברה (יש בתו השמיני 30 ש"ח!!) וגם הייתי בהופעה בתור "מסקרת" :))) בע"ה ישמחו אותי בחודש שהגיע עלינו לטובה: לחגוג את חנוכה עם הרבה אור בע"ה מסר לאומה: אין כמו שבת :)

ms pizza

New member
../images/Emo3.gif

שם:יסכה גיל :28 עיר:רחובות שיר החודש של מאיר:יושלים ( כמו בכל חודש..) , שירו של שפשף שיר החודש לא של מאיר: נגעה בשמים , ים
דברים לחודש הקרוב : חתונה של בן דוד, הופעה של מאיר ( יכול להיות???), וכמובן חנוכה מסר לאומה :שופינג זה אחל'ה של דבר ( בעיקר בגדים אבל לא רק..)

honey pie1

New member
:)

שם: נועה גיל: 17.11
עיר/אזור מגורים: רמת גן שיר החודש של מאיר: תפילת הדייג שיר החודש לא של מאיר: עטור מצחך דברים ששימחו אתכם החודש: טיול שנתי, סתם בילויים עם חברים:) דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הבא: חנוכה, מקווה שהופעה של מאיר, ומקווה גם שאצליח לשכנע את אחותי הקטנה לקחת אותה לפסטיבל שירי הילדים במקום לפסטיגל, שתראה קצת מה זה איכות:p (וגם שתהיה התירוץ שלי ללכת לשם
יהודית רביץ וגידי גוב על אותה במה ושאני אפספס את זה?) מסר לאומה: מוסיקה זה החייםD:

איף

New member
../images/Emo163.gif

שם:יסמין גיל:25 עיר/אזור מגורים:קרית אונו שיר החודש של מאיר:יום אחד לא היום. שיר החודש לא של מאיר: Coldplay- Viva la vida, יוני פוליקר - שונא לאהוב , מורן גמליאל - דמיונית דברים ששימחו אתכם החודש: סיימתי את כל מטלות התואר שלי!!!!!!!!!!!!!
דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הבא: שיהיה קצת זמן לנוח.
מסר לאומה: אני רוצה שיירד גשם!!!!

למעלה