אתם בשער הראשי של תפוז

SuperStar84

New member
הייתן יוצאות עם בחור שניסה סמים?

בנים- אותה שאלה, רק לגבי בחורות... הכירו לי בחור, שמתברר שהוא ניסה סמים בגיל 17 (החברה שהכירה לי אותו סיפרה לי)... לא יודעת (וכנראה שגם אין דרך לדעת) אם הוא משתמש בסמים גם היום, אבל ידיד שלי וחברה אחרת יעצו לי להתרחק, כי לדעתם זה להכניס ראש בריא למיטה חולה, ושאם הוא ניסה אז יש מצב שהוא יקח שוב... הם גם אמרו שבמידה ויתפתח קשר ואני אתאהב בו ואז יגלה שהוא לוקח אז יהיה לי מאוד קשה לעזוב... קיצור- סמים זה צרות... אני מסכימה עם כל זה, אבל מצד שני הבחור נשמע לי מקסים (היא נתנה לו את האיי סי שלי, אנחנו מדברים שם ובטלפון והוא מאוד רוצה להיפגש). עניין הסמים שם את כל זה בסימן שאלה ענקי... חייבת לציין שאני מאוד חוששת להיפגע בגלל הקשר שהיה לי בעבר עם האקס והותיר בי צלקות רגשיות עצומות, לכן האמון שלי בבחורים מאז הוא בעייתי.

pain is MY love

New member
בואו נהיה כנים..

מעטים האנשים שלא ניסו סמים פה ושם אי פעם בחייהם... אז הוא ניסה אי שם בצעירותו. אז מה?! אם הוא בחור טוב ומקסים כמו שאת מתארת ולא איזה נרקומן זרוק אז מה הבעיה?! יצא לי לצאת עם בחורים מ-ד-ה-י-מ-י-ם, בוגרים, חכמים ומוצלחים שהיו מתנסים בסמים אפילו "קצת" יותר קשים מאיזה ג'וינט פה ושם.. אבל כל עוד יש להם שליטה על זה... שיהיה להם במברוק! חוץ מזה מוקדם מדיי להיכנס לסרטים בגלל כל העניין. קודם כל תיפגשי איתו, תראי איך העניינים זורמים ביניכם ורק אחר כך תראי איפה הסמים נכנסים.. ועוד משהו אחד, הדבר הכי מפגר להגיד זה "אם הוא ניסה יש מצב שהוא יקח שוב" מה הוא הזריק הרואין?!?!?! אז הוא עישן קצת פה ושם, זה לא הופך אותו לנרקומן בלתי ניתן לגמילה!!! אל תקחי הכל כל כך קשה.. תאמיני לי שהראש הבריא שאת מכניסה למיטה חולה נובע אך ורק מהסרטים שאת אוכלת עם עצמך....

פלטרון

New member
המשפט הראשון שלך ממש לא נכון!

וגם - הדבר הכי מפגר להגיד זה "אם הוא ניסה יש מצב שהוא יקח שוב". עובדה שיש סיכוי גבוה יותר עבור מי שכבר התנסה והפסיק.. גם אם זה "רק" לעשן..

pain is MY love

New member
בואו נגזים

זה נכון שיש מצב שהוא ינסה שוב אבל הסיכויים לכך לא יותר גבוהים מזה שהוא ינסה גם בלי שהיה לו ניסיון בעבר... אם הוא כרגע לא משתמש בסמים אז הוא לא משתמש בסמים נקודה. מה הוא עשה אתמול או מה הוא ירצה לעשות מחר זה כבר משהו אחר...

פלטרון

New member
זה לא נכון ! את טועה ומטעה !

הסיכוי של אדם שהתנסה בסמים לקחת סמים (שוב) .. גם אם ההתנסות היא לפני 20 שנה... ( וגם גראס) גבוה יותר מהסיכוי שאדם שלא התנסה מעולם... עובדה.

pain is MY love

New member
טוב

נגיד. אז עכשיו בואו נשב בבית נשים שכפצ"ים ןנתחבא מתחת למיטה מפני כל ה"חולגנים" הארורים אשר העזו לנסות סמים ועכשיו הם הולכים ומנסים שוב הפושטקים הקטנים! צריך להכניס כל דבר לפרופורציה... הוא ניסה, היה מה שהיה, מה שקורה עכשיו זה מה שמשנה! הוא לא איזה נרקומן או משהו כזה!!!

פלטרון

New member
אם להשתמש במילים שלך ..

לפיכך מוסר השכל: מי שנדפק פעם אחת לא יכול להיגמל מזה...

keren888

New member
נשמתי...

תלוי על מה את מדברת שאת אומרת סמים... יש סמים ויש סמים... תפרטי יותר..

לי נראה...

שקודם תפגשי אותו ותראי אותו ותכירי טיפה... ואחרי זה אם יבוא לך תיכנסי לסרטים... אם הוא ניסה פעם אחת או פעמיים שלוש זה לא כזה ביג דיל.. אני לדוגמא אף פעם לא ניסיתי כלום אבל אם הוא לא איזה אחד שחיב את זה קבוע פעם ב.. אז לא כזה ביג דיל.. חוץ מזה שאתם לא הולכים להתחתן מחר..

אממממ...כמה דברים:

1. כן, אם זה כבר מאחוריה. 2. ניסתה פעם-פעמיים, לא אם זה היה משהו קבוע. 3. תנסי, מה יש לך להפסיד?

התשובה שלי- כן, הייתי יוצאת

ולא, אני לא ממש בעד הדברים האלה ובכלל- לפני איזה חודש הייתה הפעם הראשונה שבכלל ראיתי סמים (ואחר כך עוד הייתי בהולנד אז בכלל..) ואני ממש לא רואה עניין גדול אפילו אם זה מידי פעם ולא רק קרה בעבר. ניסה? כשהוא היה בן 17? כל ילד בן 17 מנסה דברים (חוץ ממני, אני לא דוגמא) אז במקרה שלו הוא היה חשוף לסמים...קורה ובכלל אם עוד לא פשת אותו אז איפה הלחץ? קודם תראי אותו, תשתמשי באינטואיציות שלך

זכוכיות

New member
כן.

עבר זה עבר. ואם מדובר בכלל בסמים קלים, מצידי שיקח גם תוך כדי הקשר שלנו, זה שטויות.

אין בסיס להשוואה...

בין רצח, שהוא פשע לכל דבר, לבין עישון של צמח שהסיבה היחידה שהוא הוצא מחוץ לחוק היא כלכלית. אין לך שום בסיס להשוואה, כי גראס זה לא קוקאין, ולצערי אני רואה שהשטיפת שכל של "אל-סם" עובדת יותר טוב מהמצופה, וחבל..

למעלה