אתם בשער הראשי של תפוז

פלטרון

New member
הוא לא אמר גראס, הוא אמר "סמים" !

ושנית, אם אין מקום להשוואה, אז אכן.. למה הוא ערך כזאת?

תשאל אותו...

ואם אתה לא מדבר על גראס אלה על דברים כבדים יותר (קוק, הרואין..) אז אני מסכים איתך, זה באמת מעפן...

tenen

New member
תברחי.

אם את הטיפוס ששואל על זה כאן סימן שזה הכי רחוק ממך שיש ועדיף שישאר כך...

SuperStar84

New member
אני גרה לצערי בסביבה שהרוב בה הם

עבריינים ואני יודעת מצויין מה זה סמים... לא ניסיתי בחיים וגם אין לי כוונה לנסות בכל מקרה כבר החלטתי לחתוך

מזדהה איתך...

אני גרה בסביבה בדיוק כמו שלך, אני יודעת טוב מאוד מהזה סמים ומה קורה לאנשים שגרים מסביבי... עבריינים וכל מיני כאלה... יש לי חבר כבר חצי שנה והוא בן 19 והוא השתמש בסמים ואני מוציאה אותו מזה לאט לאט, זה קשה. הוא אחלה בן אדם והוא מקסים ונהדר אבל תקחי בחשבון שאם את נכנסת לזה קשה לצאת, את אולי לא תיגררי לסמים אבל יהיה לך אכפת ממנו ושהוא עושה שטויות... אולי הוא בכלל לא משתמש עכשיו וזה רק ניסיון של פעם... תבדקי את העניין.. בהצלחה

Pikachuu

New member
אני לא מאמין...

אהמ אם זה מה שמדאיג אותך תנתקי איתו את הקשר , כי לא מגיע לו כזה יחס.. או לפחות תגידי לו שזה מה שמדאגי אותך ותחליטי על פי איך שהוא יענה לך..

קחי דוגמא

שלום לך קחי דוגמא, בחורה טובה מבית טוב שידעה ולמרות הכל לקחה סיכוןוהביאה ילד לעולם הוא הבטיח לה זה לא יקרה יותר וזה קרה לגילי ארגוב דוגמא יותר טובה מזה אין...לשיקולך עכשיו..

נירה63

New member
תברחי ממנו חמודה תברחי רחוקקקקקקקק

שנים עבדתי עם אנשים שהשתמשו בסמים. לצערי הגדול מאוד, לצערי, מרביתם אינם נמצליחים לעמוד מול הסם וחוזרים להשתמש בו...צר לי יקירה אבל תברחיייייייייי מהדבר הזה.

סתמישי

New member
את גם שנים עובדת עם אנשים

ששותים אלכוהול ומעשנים סיגריות. ההבדל הוא בחוקיות, לא בהתמכרות. ההבדל הוא שעל סמים יש טאבו, ועל אלכוהול לא.

Arwen123

New member
אני ממש לא יודעת מה לומר

לא יכולה לשפוט. ברגע שרואים מישהו מקסים.. קצת קשה שלא לנסות להכיר. אם האמון שלך בבחורים בעייתי, פי כמה וכמה יהיה לך קשה במידה והוא יחזור לסמים. השאלה היא עד כמה את חזקה ומוכנה כרגע למערכת יחסים קשה. מה שמעצבן אותי, שאנשים כותבים לך.. 'תלוי איזה סמים' או 'כולה סמים.. מעטים ניסו'. למה אנשים לוקחים את הסמים בקלות?! זה לא עניין של מה בכך! אני הכרתי בנאדם שמת מסמים. ונאיבים האנשים שאומרים שיש סמים שמזיקים פחות. אף אחד פה לא מבין את המושג התמכרות? כלכך מכעיס שאנשים מתייחסים כך לנושא הסמים.

זכוכיות

New member
סמים קלים לא ממכרים, פיסית.

ומעטים מאוד מאוד האנשים שמשתדרגים מסמים קלים, שהם שטויות בתכל'ס (בכל הרצינות, לא מכירה אדם אחד שלא ניסה.) לסמים קשים- ואלה שכן- הם הטיפוס הג'אנקי בין כה, והיו כאלה כך או כך.

אז את לא יודעת על מה את מדברת

ורוב האנשים שהגיעו לסמים קשים התחילו מסמים "קלים".

זכוכיות

New member
אני -מאוד- יודעת על מה אני מדברת,

אפשר בבקשה את המחקר שמוכיח ססמים קלים ממכרים פיזיולוגית? זה שע"פ אתה מסתמך? ונכון, רוב האנשים שהגיעו לסמים קשים התחילו בסמים קלים- אבל אלה אנשים שמראש היה ברור שיגיעו לסמים קשים, זה הנרקו טייפ. רוב האנשים יתחילו ויסיימו בסמים הקלים. להגיד שזה אותו הדבר, או שיש מישהו שמת מסמים קלים- זאת בורות.

יש אחוז מסוים (קטן) שיתמכר (גופנית)

לחשיש... על "רוב" האנשים זה לא משפיע לרעה (גם אלכוהול זה אותו דבר). אני הייתי ממליץ למנע מסמים וגם מאלכוהול!

אין אחוז כזה.

אמרתי את זה קודם, ואני אומר את זה שוב- אין דבר כזה התמכרות פיזית כשזה נוגע לגראס וחשיש. פשוט אין!

זכוכיות

New member
אז שוב,

אפשר בבקשה את המחקר שעליו אתה מסתמך? כשטוענים משהו כזה, בדרך כלל צריך להביא סימוכין לדברים.

למעלה