אתם בשער הראשי של תפוז

זכוכיות

New member
הבחורה שקישרת אותי אליה,

לקחה סמים קשים. סמים קשים ממכרים פיזית. סמים קלים לא ע"פ כל מחקר שנעשה אי פעם.

היא לא לקחה סמים קשים

(לפחות לפי משרשום בבלוג) היא לקחה גם אקסטזי אבל לפי משהיא כתבה תסמונת הגמילה שלה היתה על חשיש. ניסו לפתות אותה עם הרואין וקוקאין אבל היא עמדה בזה אפילו שהחשיש כמעט הפסיק להשפיע עליה.. (שוב אני לא אומר שכל אחד שמשתמש בחשיש מתמכר אילו, בדיוק כמו שלא כל אחד שמתמש באלכוהול מתתמכר אילו - כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו, רוב החברים שלך שמתמשים באלכוהול לא מכורים איל (פיזית) אבל אתה יודע שלאנשים מסוימים אלכוהול זה ממכר!)

זכוכיות

New member
כתוב שם בפירוש

"מפחדת לחזור לבאנג ולכדורים" או משהו כזה. כדורים= כימיכלים. ובלי קשר, אין לה תסמיני גמילה, יש לה הפרעה, בעיה, היא מנסה לברוח (לא ברור לי איך אפשר לברוח עם סמים קלים, אבל מילא ניתן לה את זה), הבעיה שלה לטעמי היא נפשית- אין שום קשר לחשיש. אבל אני לא פסיכולוגית, אז אני לא אנתח אותה כאן. חשיש לא ממכר. נקודה. חשיש מקסימום עושה לך כ"כ טוב שלא בא לך להפסיק. לך ושאל רופא אם זה כ"כ דחוף לך.

אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר...

בנאדם שהגיע לסמים קשים היה מגיע אליהם לא משנה מה. דרך גאנג'ה, או דרך אלכוהול.

פלטרון

New member
לא מאמין לך ש.. את לא מכירה.

עדיין, אלו סמים קלים, לא קולה. נראה לי שחלקכם מנסה להפוך את זה ל"לא נורא" ע"י אמירות ממש לא מדוייקות (כמו כולם עושים.. אין אחד שלא.. לא מכירה אף אחד ש.. ) . בדר - זאת תופעה רחבה. מכאן עד- כולם יש פער ענק. לא רק שלא "כולם".. אפילו לא הרוב.. ואפילו לא חצי מ-רוב.

יש לי חדשות בשבילך....

הרוב כן מעשן (או לפחות ניסה). ולגבי המשפט הראשון שלך- קולה זה אחד הדברים היותר מזיקים והיותר ממכרים שיש. סתם שתדע מה קורה...

לשמחתי אתה טועה...

אתה מסתמך על נתונים מוטעים. הרוב כן ניסה. לא כולם שמחים להדות בזה, אבל הרוב ניסה, בטח אם מדובר על קבוצת גיל של נערים\צעירים עד גיל 30 בערך.

פלטרון

New member
נ.ב. - אני עדיין חושב שאתה טועה..

הרוב אכן לא ניסה. נו מה - נתחיל להתווכח על זה.. לא.

זכוכיות

New member
אז תרשה לי לתקן

כולם -סביבי- ניסו. וקולה? חס ושלום, לא מכניסה חרא כזה לגוף שלי, הוא חשוב לי יותר מדי.

פלטרון

New member
תשמעי סיפור ..

בחתונה של בת דודה שלי, ישבתי בחוץ (גן אירועים) ושוחחתי עם בן דוד. לפתע באה חברה של אחותו (היא היתה צריכה אש) והתחלנו שלושתנו לנהל שיחה על נושא מסויים (דת ומוסר.. או משהו דומה). בסוף השיחה היא אמרה לנו משפט מדהים - "שתדעו לכם שממש התרשמתי היום, החבר'ה שלי ממש לא כאלו". ועם כל הכבוד, אני חושב שזה אומר הכל על הבן אדם. (ובמקרה הזה לשלילה). הקטע עם הקולה.. מצחיק
.

זכוכיות

New member
החבר'ה שלי מדהימים,

אנשים חכמים, רהוטים, רגישים, מקסימים, מצחיקים ברמות שאי אפשר לתאר והכי חשוב- חברים טובים. בררתי אותם בקפידה. והם גם מעשנים. כמובן שזה אומר שאותה בחורה צריכה לחפש לה חברים חדשים, אבל איך זה קשור לדיון הזה או אלי?

פלטרון

New member
"כולם סביבי ניסו"

הסיפור על אותה בחורה ממחיש הכל.. אני בטוח שהחבר'ה שלה לא החבר'ה שלה בגלל צבע עיניים. ובכל זאת, חצי שעה של שיחה וגם היא הבינה את ההבדל. (לטוב ולרע !). מה שאני אומר זה - יש הבדל בין אנשים שונים .. לטוב ולרע. לכן אני מעדיף לא להיכנס למשפט "כולם סביבי ניסו".. אם זה כולם, זה לדעתי אומר משהו על החבר'ה שלך.. ( שוב - לטוב ולרע!). וסליחה אם הייתי בוטא שנה טובה וחג שמח.. אני חוזר ללמוד למבחן. (את התגובה אראה רק בשישי אחה"צ..)

זכוכיות

New member
לדעתי עצם זה שאתה חושב

שזה אומר משהו על החבר'ה שלי, אומר משהו עליך. שכחתי לציין שלחברים שלי בנוסף לכל יש גם Open mind
אני ואותה בחורה שונות. החברה שלנו שונים. הכרתי המוני אנשים, את האינטיליגנטים ובעלי יכולות החשיבה הגבוהות שבינהם שמרתי לעצמי. זה שהיא בוחרת חברים שעליהם היא מסוגלת לומר משפט כזה, זאת הבעיה שלה. ברגע שאני מוצאת מישהו שמרשים אותי, אני גם הופכת אותו לאחד החברים שלי. שנה טובה וחג שמח גם לך.

אין לך מושג.....

אין בנאדם שמת מעישון. יש אנשים שמתו מהרואין. סתם בשביל שתדעי שגם סיגריות וגם אלכוהול הרבה יותר גרועים לגוף שלך מאיזה ג'וינט אחד, או איזה באנג, לדוגמא. ההבדל הוא שמגיל 0 טוחנים לך את השכל, ואת רואה פרסומות שקריות של אל-סם שרואים שם באנג הופך למזרק. זאת, לדוגמא, פרסומת דמגוגית שבאה להפחיד ולא לחנך. תלמדי קצת על נושא לפני שאת מדברת עליו ככה...

tootitush

New member
מצטערת להגיד

אבל אתה מדבר שטויות... יש כל כך הרבה אנשים שמתו מזה... ואולי זה הפעתה אבל אני גם מכירה אנשים שמכורים לגראס ולא לדברים היותר קשים...

tootitush

New member
הפתעה*

ומשהו להוסיף נראה לי שכדאי שאתה תלמד יותר לפני שאתה אומר את הדברים שאתה אומר

אני למדתי את הנושא...

ותני לי לחדש לך כמה דברים- אף בנאדם עוד לא מת מעישון גראס או חשיש. תביאי לי מקרה מוכח של מוות מגראס ואני חותך לעצמי את היד. ועל אותו קטע לא גראס ולא חשיש ממכרים אותך מבחינה פיסית כמו סיגריות או הרואין, אלה רק מבחינה נפשית, אבל גם ככה החיים האלה מלאי התמכרויות (שוקולד, קולה, אני יכול להמשיך ככה שעה..) אף אחד לא מת מעישון גראס, ובואי נשווה את זה לאלכוהול לדוגמא, או לסיגריות.... ואם את רוצה אני יכול לתת לך הרצאה שלמה על למה את קוראת היום לגראס סמים, בעוד שסיגריות לא. תעשי לעצמך טובה אל תכנסי איתי לתחום הזה, כי אני יכול רק ללמד אותך.

למעלה