אתם בשער הראשי של תפוז

NoKi2sh

New member
מה הקשר!?חח מסיבת טבע...../images/Emo45.gif

לא קשור לסמים,חבל שאנשים אוטומטית עושים את הקישור הזה.. אנשים שאוהבת לשמוע טראנס ולראות אנשים יפים ושמחים רוקדים הולכים למסיבות טבע. וחבובה,תלוי במה האיש השתמש,אם הוא היה בסצינת הזרקות או הסנפות כבדה של איזה הירואין או קוק,לא הייתי מציעה לך להתעסק איתו,כי סבירות גבוהה שלא יהיה לך כיף להיות בקשר עם מישהו שיש משהו יותר חשוב ממך בחיים שלו. אם זה כולה גאנג'ה או שהוא ניסה כמה טריפים פעם,אין לך שום בעיה,וזה לא יהרוס שום דבר. פשוט את אל תעשני/תקחי,ובזה יגמר הסיפור. או שאת מפחדת שתתפתי?שתסתקרני? ואם כך אז הבעיה היא אצלך,ולא אצלו..

היי לסופרסטר

כתבת שהוא ניסה סמים בגיל 17, לא כתבת כמה זמן עבר מאז ובן כמה הוא היום. מלבד זאת לא ברור לי לאיזה סוג שייכים הסמים אותם נטל. אם מדובר בסמים קלים או הדלקות של פעם ב.. או האם מדובר בסמים נרקוטיים כבדים. מה גם שאם נפגשתם ממש לא קשה להבחין אם הבחור נרקומן או שלא. ומלבד זאת אנשים משתנים עם הזמן וגם אם מדובר במעידות כל שהן בעברו זה לא אומר שהבן אדם גמור לשארית ימיו. הצעתי לך שתבדקי את דפוסי חייו, אם הוא עובד וטיפוס מסודר ולא סתם בטלן, אם מדובר בסמים קלים תעבירי . ג'וינט עדיין לא הופך את הסטלן לנרקומן, והכי חשוב אם הוא בחור סבבה וממש מוצא חן בעינייך תעשי לפחות מאמץ לגלות מיהו האדם שעומד מאחרי כל הסטגמות שהודבקו לו, יכול להיות שיש אמיתויות בדברי חברייך ויכול מאוד להיות שלא. תבדקי כל זאת בעצמך, הרי בסופו של דבר ההחלטה היא שלך, וגם אם זה לא יסתדר דעי לך שהכל לטובה. הרבה הרבה הצלחה ושהשנה הזאת תניב זוגיות מוצלחת ורק טוב . ממני המניפסטית

SuperStar84

New member
מעידות או לא מעידות,

הבחור הולך למסיבות אסיד והציע לי להצטרף... אני חושבת שזה סימן ברור שאי אפשר להתעלם ממנו.

SuperStar84

New member
לכל אלה שאומרים לי פה

"אז הוא הולך למסיבות אסיד, אז מה" ו"לא נורא אם הוא משתמש בסמים קלים- כולם מנסים"... אז בואו אני אגיד לכם משהו: אני גרה בעיר שהיא האמא של ערי הפשע... הסמים בה חוגגים ומכרסמים בכל חלקה טובה... ונרקומנים מסטולים לגמרי בשעה 7 בבוקר במדרגות זה רק על קצה המזלג ממה שהולך שם, וזה רק בבניין שאני גרה בו...אתם לא רוצים לתאר לעצמכם מה עוד הולך שם וכמה שיש משטרה זה לא עוזר. תאמינו לי שבתור אחת שרואה את המראות האלה וחיה בעיר הזו מיום שנולדתי אני יכולה להעיד שזה מפחיד פחד מוות... כל בן/בת נוער שני/ה יכולים להתדרדר בקלות, ואני לשמחתי רחוקה מזה בגלל שההורים שלי השגיחו עליי ועל אחיות שלי ב10 עיניים והשקיעו בחינוך שלנו. כל החבר'ה שהכרתי בצבא ובכלל אומרים לי כל הזמן שזה מדהים כמה אני לא מתאימה לסביבה המסריחה שאני מגיעה ממנה ושזה מדהים איך למרות הסביבה הזו שמרתי על עצמי מכל הזבל הזה ונשארתי בחורה טובה...

זכוכיות

New member
אז עכשיו הוכחת שאת חיה ע"פ

הסטריאוטיפ. -כל- החברים שלי מעשנים, רובם באים ממקומות מאוד "איכותיים", רובם באים מ"משפחות טובות", רובם אקדמאים או סטודנטים למקצועות מאוד "נחשבים". תעשי את החישוב שלך לבד.

sun232

New member
זה לא מפריע לך??

שהם מעשנים והם חלק מזה? וממה שהבנתי גם את מעשנת.. את באמת צריכה את זה?? לא חבל?!

זכוכיות

New member
"צריכה"- לא.

נהנית מזה, אז למה לא? ולא מפריע לי בכלל, הם אנשים נדירים ומדהימים.

sun232

New member
טוב, סבבה... לא מסכימה עם הדרך חיים

הזאת, אבל תעשי מה שטוב לך..

מה יש לא להסכים..?

כל אחד יעשה מה שטוב לו. לך טוב לקנות בגדים, לזה טוב לאכול להוא טוב לשתות, לי טוב לעשן ג'וינט. למה דווקא מזה עושים סיפור, שדווקא ג'וינט מכל האפשרויות שנתתי פה הכי פחות מזיקה...?

אתם מגזימים....

ממש ממש מגזימים. הסיבה היחידה שסיגריות זה חוקי וגראס לא זה פשוט מאוד בגלל אינטרסים כלכליים שהיו תקפים לפני בערך 50-60 שנה. כל ההבדל זה בנאדם שבמקום לקחת בקבוק בירה בערב לוקח לידיים איזה ג'וינט, זה הכל. אתם מנפחים את זה הרבה יותר מדי...

מה לעשות?

להוריד איתו איזה ראש... אבל ברצינות- תלוי איזה סמים. לא אמרת על אילו סמים את מדברת. הירואין? תברחי כמו מאש גראס? אין ממה להתרגש אקסטות? זה בסדר עד שנושרות לו השיניים קוקאין? כנראה שהוא מיליונר, תישארי איתו קפה? אל תתעסקי איתם וודקה? כיף להקיא ביחד ולקום עם כאב ראש ביחד (או שלא) אל אס די? זה תלוי (בסרט)

nir102

New member
היי

אל תצאי בחיים עם בחור כזה שלא ידרדר אותך לזה,יהרוס לך את החיים ואת הבריאות,יש מספיק בחורים טובים שלא לוקחים סמים והם בסדר ותמצאי אותם.

Barbos7

New member
תלוי איזה

וודקה, גראס, דברים קלים כאלו, לדעתי כן. כולם מנסים. סמים קשים יותר (הרואין וכו') לא, כי זה הרבה יותר רציני וגם יש סיכוי יותר גבוהה לאיידס.

AvAtiachMan

New member
יש עוד דגים בים!!!

לדעתי עדיף מישהו נקי נקי.... תאמיני לי תמצאי מישהו אחר!!! חבל להסתכן!

פלטרון

New member
גם אני חושב כך .. ../images/Emo45.gif

גם מבלי להיכנס לדיון של איזה סמים הוא לקח, והאם גראס נחשב סם שצריך להתרחק ממנו או לא .. עצם זה ש- 1. את רואה בתופעה משהו כה שלילי( ולא משנה כרגע אם זה באמת שלילי או לא ) 2.ובפרט שהוא הולך מסיבות אסיד (לא שזה רע, ולא שזה טוב.. פשוט מהתגובה שלך ברור שזה לא הקטע שלך ולא מוצא חן בעיניך ..) 3. ובגלל שבאמת הוא לא הבחור האחרון עלי אדמות 4. ואפילו אם מדובר בגראס (שהוא הנפוץ מכל הסמים) זה עדיין ממקם אותו כמיעוט באוכולסיה ( הרוב = הלא משתמשים אפילו לא בגראס) .. כלומר תמצאי אחרים לרוחך יותר ממה שתמצאי אחרים כמוהו ( שאינם לרוחך, מסתבר) אז בגלל כל הנימוקים האלו - תחפשי בחור אחר. חפיף. אישית, גם אני חושב שעדיף נקי נקי. אבל שוב - זה עניין של אופי והתאמה. ככה זה בזוגיות. ואת כנראה באה מבית שחינכו אותכם להאמין ב-"נקי נקי" אז זה מה שאת צריכה, וזאת ההתאמה שלך !

נכנסתי עקב ההודעה בראשי

וזה שטויות כי יש אנשים שמנסים מסקרנות וזה ממש לא אומר שהם ינסו שוב לא הייתי יוצאת עם מסומם אבל עם אחד שניסה? נו באמת זה טבעי לרצות לנסות דברים בחיים

בחור שניסה?????????סמים

אני הייתי מתרחקת ממנו גם לא נותנת לו צ'אנס, מה זה משנה גיל 17 או 25 או 30 הבחור בעל אופי חלש שלמרות כל האזהרות לגבי סמים מנסה וזה לא משנה כמה פעמים ניסה לא מתאים.......

lovelylove

New member
חשובבבבבב שתיראי את זה....

יש לי חבר בן 21 שבעבר ניסה סמים לעומת זאת אני בחורה שמגיעה מבית טוב להורים משכילים. קצת לפני שהכרנו הוא הפסיק עם הסמים ועברה כבר שנה וחצי והוא לא נוגע (ברוך ה' שכך זה ימשך) אני כמובן מאמינה בו,ותומכת בו לאורך כל הדרך,ומחזיקה אותו קצר ונותנת לו לחיות בידיעה שאם הוא חוזר לסמים אני חוזרת להיות רווקה ואומרת לו שלום ,זה מן אולטימטום שכזה. אז מה שבעצם אני באה לומר לך שהכל תלוי באופי של הבחור פשוט תשבי ותדברי איתו ותראי מה העמדה שלו לגבי הסמים כי הבחור שלי, הוא בחור עם אופי, הוא אמר עד פה אז זה עד פה ,והאהבה היא זאת שמחזקת את זה.

למעלה