אתם בשער הראשי של תפוז

זכוכיות

New member
חח "בחורה מבית טוב והורים משכילים"

בין האנשים שיצא לי לעשן איתם, נמצאים כמה פרופסורים מהאוניברסיטאות החשובות ביותר בארץ, מה הקשר?
זה רק מראה כמה הבורות בנושא חוגגת, שימוש בסמים קלים נפוץ בכל שכבות האוכלוסיה ותתפלאי עד כמה המשתמשים בו, גם הקבועים, רחוקים מהדימוי הג'אנקי הסטריאוטיפי שייסדת לעצמך בראש.

אקסטזה

New member
:)

אולי בכל זאת מגיעה לבחור הזאת הזדמנות... כולם בחיים עושים טעיות.. וגם כל הקטע של הסמים והאלכוהול- אלה דברים ממש מוכרים שאנשים נמשכים אליהם.. זה ברור שקשה לצאת מזה, אם נוהגים להשתש לאורך תקופה או לעיתים קרובות.. אבל אם הוא רק ניסה אז אולי כדאי לתת לזה צ'אנס? לדעתי, את צריכה לתת לו הזדמנות, אבל לפני הכל .. ברגע שאת נפגשת איתו ומגכירה אותו יותר מקרוב.. את פותחת בפניו את הלב ומספרת לו על החששות שלך בקשר איתו.. ככה שכל הקלפים יהיו על השולחן ולא יהיו דברים ניסתרים.. כי רק ככה אפשר לבנות מערכת יחסים טובה ואמינה.. תשקלי את מה שאמרתי.. לכל אחד מגיעה הזדמנות.. וכל אחד מאיתנו טועה.. העניין זה להבין שעשית טעות... בהצלחה!!:)

סמיםםםםםםםםםםםםםם

אני נשואה לגבר שבעבר הלא רחוק הפסיק עם הסמים ואני רוצה לומר לך שאת ניכנסת לבור ללא תחתית העצה שלי היא שאל תיכנסי לשם בכלל כי זה יגרום לך סבל בילתי נסבל אני סבלתי 12 שנה מיזה וזה לא אומר אם לא נגעתי לא ניפגעתי. הכל על הראש שלי משטרות מעצרים גנבות מכות בקיצר לא כדאי לך אני את שלי אמרתי בסוף המילה האחרונה היא שלך חישבי טוב טוב לפני המעשה בהצלחה בכל דרכייך קשת בענן

lovelylove

New member
חבל עליו,לא עליך

מצטערת לומר לך אבל הטעות היא שלך ואני בעצם מרחמת עליו ,הרי ידעת עם מי את מתחתנת היתה לך את ההיזדמנות להוציא אותו אם כל כך ההית רוצה בזאת חוץ מיזה לפני שהתחתנתם את הכרת את האופי שלו כניראה שהתאימה לך העובדה שהוא מישתמש בסמים ,אחרת לא היית יוצאת איתו אז השאלה הנישאלת היא למה כשידעת שאת עושה טעות עשית אותה ,הרי הבחורה הזאת היא עדין צעירה והיא לא יודעת לגבי העמדה של הבחור לסמים זה שהוא השתמש לא הופכת אותו לנרקומן השאלה היא האם הוא עדין ממשיך עם הסמים או שזה רק היה לניסיון

אז נו אז מה.

אפשר לחשוב שהוא מפלצתי. יצאתי עם בחור(כעת הוא חברי כבר חודשיים) כמעט שנה. הוא השתמש בסמים קשיים כמה שנים, שיכנעתי אותו להפסיק וגרמתי והוכחתי לו איך הוא נראה ומה הוא עשה ומתנהג, והבין ת'גורמים וכוונתי וגם הבין שהוא מחייב להפסיק, ואז הפסיק ולא נגע בסמים כבר אולי חצי שנה, שלמרות היה קשה, הייתי לצדו ועודדתי אותו וגם חברים שלנו. חברי בחור מאוד מקסים ומדהים שאני מתה עליו וחבל לו שידרדר לסמים. כרגע הוא נקי מסמים, מאושר.

lovelylove

New member
ל"זכוכיות"

לא ניסתי לומר שאני מגיעה מבית טוב והורים משכילים כדי לסתור את העובדה שישנם גם אנשים משכילים מבית טוב שמשתמים בסמים אלא כדי לציין את הניגודים והשוני שקיים בנינו. אז לפני שאת/ה מעבירים ביקורת על דבריי תקרא/י היטב את המשמעות.

okli

New member
סמים

תתרחקי ותיברחי אחי מהר שאת יכולה סמים זה עד הסוף המר

תברחי ממנו מהר ככול האפשר

יקירתי אני לא יודעת בת כמה את ...אבל ממרומי גילי אני מספיק גדולה לצערי גם נכוותי ובגדול איך אומרת ורדה רזיאל תזרקי אותו ומהר אני בטוחה שיבוא מישהוא שראוי לך ,ואת לו תברחי ממנו כמו מסמים כמו מאש אין לזה סוף פעם אחת מביאה הרבה אחריה בהצלחה

את קצת מגזימה לא?

מותק יש אנשים מעולים שעישנו איזה ג'וינט או שניים ואפילו יותר בחיים שלהם, זה לא עושה אותם נרקומנים או עבריינים מועדים, סך הכל אנשים טיפה יותר משוחררים שלא דופקים חשבון ואוהבים להתנסות... סמים קשים זה כבר סיפור אחר, אבל על ג'וינט לא הייתי מחסלת אופציה לקשר יפה.

yuli c

New member
דעתי...

קשה לי לתת לך תשובה ממוקדת כי ההגדרה של "ניסה סמים" היא כללית מדי... לא כל מי שניסה איזה ג'וינט או לקח כדור אקסטזי הופך אוטומטית לנרקומן... זה מאוד תלוי מה האורך חיים שלו עכשיו, ולדעתי יש הבדל ענק בין אחד שניסה סמים כמה פעמים בשביל הקטע לבין אחד שהיה מכור או נרקומן. ככה שאם הבחור היה מוצא חן בעיני הייתי מנסה לברר לעומק איפה עניין הסמים עומד אצלו כיום לפני שהייתי מקבלת החלטה.

indigo wing

New member
אני אישית ממש נגד,

והיה קשה לי להיות עם מישהו שניסה.. זה תלוי בבנאדם, אבל זה מצטרף לשאר תכונות שליליות שלו- לא נמשיך..

מניסיון.. אל תשפטי

הסמים זה עולם מאוד מתעתע... עולם מאוד כואב ולא ששים לחזור אליו אם יש מישהו להישאר בשבילו בחוץ... תני לו ניסיון.. תראי שבחור שהשתמש פעם יכול להיות בסדר עכשיו.. אל תשפטי אדם לפי העבר שלו.. זה הדבר הכי כואב שאפשר לעשות למישהו חוץ מזה את אומר "השתמש בסמים" הוא היה לוקח קריסטל? מעשן? מריץ? יש המון המון "רמות" כי אם הבן אדם רק עישן גראס.. אז את סתם אוכלת סרטים אם הוא היה ממש מכור.. אני יכולה להבין את ההיסוס אבל עבר זה עבר.. אנחנו בהווה.. נסי להתעלם מדעות עויינות.. תני לבחור הזדמנות..

אריייק

New member
העבר חלף---רק להיום

כמי שגם ניסה סמים ונקי היום אני אומר לך אלה שלקחו סמים הם אנשים שלקחו מסיבות שלא היו מוהבנות להם כשניגמלים ונקיים נחשבים אנו למכורים נקיים והאמיני לי שהוא יכול להיות האדם הכי טוב בעולם לך ולילדיכם ובכלל לא לשלול בגלל העבר כי הוא בכוון של עתיד חדש כל זאת כשהוא מביט על העבר דרך צוהר ולא שוכח שהיה שם ושזה עברו רק שזה עבר והעתיד חשוב יותר וכדי לחיות את העתיד הוא חיי רק את ההוה בביטחון רק להיום ------ תני לו צאנס להמשיך בהחלמה בייי

yochay 2

New member
להכיס ראש בריא למיטה חולה

תשמעי לפי דעתי את צריכה לנתק איתו קשר כי עם הוא לקח סמים אז בטוח שהוא ינסה שוב{סמים ממכר}אז אני מציעה לך להיפרד אני אמרתי את שלי עכשיו תעשי מה שבא לך

liat242

New member
תדברי איתו

כדאי שתדברי איתו על כך ועל החששות שלך ותשמעי את דעתו כי אם הוא הדבר האמיתי יהיה חבל לפספס

loOola987

New member
אויי באמת.

אנשים,אני לא מעשנת סמים,מעולם גם לא ניסיתי אני בת 16 וחצי,ידידים שלי (חלקם גדולים מימני וחלקם קטנים מימני) קחו בחשבון שהם בסביבות ה-15-19 מעשנים סמים "קלים". עצם העובדה שהוא מעשן לא אמורה להרתיע אותך מימנו כל עוד זה רק לעשן ולא לבלוע להסניף או כל מיני כאלה ואחרים. אני חושבת שזה דיי נפוץ ואפילו מאוד נפוץ בישראל אנשים שמעשנים אמנם בארץ המעוותת שלנו זה לא חוקי,בל עובדה שיש ארצות או ערים מסויימות שזה כן חוקי זה בדיוק כמו שתייה,פשוט שמעשנים את זה זו פגיעה גופנית לא פחות גרועה מלשתות אלכוהול ועצם ה"סטלה" לא שונה במיוחד מ"סטלה" של סמים. לי אישית זה לא היה מפריע שוב-כל עוד זה גראס\חשיש!

זכוכיות

New member
תיקון,

עניין הפגיעה הגופנית שנוי מאוד במחלוקת, אבל גם אותם מחקרים ממשלתיים שטוענים שעישון של סמים קלים פוגע- איכשהו- מודים שהפגיעה שלו מזערית- בוודאי ובוודאי כשמשווים אותה לפגיעה משתיית אלכוהול.

למעלה