אתם בשער הראשי של תפוז

Aquamarine

New member
הייתי יוצאת איתו

מישהו פה אמר שאם יש לך שאלות כאלה עוד לפני שפגשת אותו אז זה סימן גדול שלא... לי אישית לא מפריע ולא יפריע אם חבר שלי יעשן מריחואנה, ולהפוך את הסמים הטבעיים לחוקיים :)... לעומת זאת אם סוג הסמים זה הרואין למשל... הייתי מבררת האם גם היום הוא משתמש לפני שאני פוסלת בחור שנשמע לי נהדר ומקסים כפי שתיארת.

THE Am

New member
היגיון או רגש../images/Emo88.gif

אני ההיתי הולך עם ההיגיון למרות שזה קשה סמים זה דבר שאם אתה התנסת אז יש מצב שהוא באמת יקח את זה שוב.(ואני עברתי פווווול הרצאות על סמים ועל אלכוהול) קיצר תתרחקי ממנו עצה שלי,כי גם את יכולה להסתבך,אם הוא יקח שוב יכולים לאשים אותך שאת שותפה לפשע...קיצר עזבי את זה!!!! תלכי עם ההיגיון לא עם הרגש!!!!

1234567a1

New member
מאמי כנסיי דחוףף תביני הכלל!

מאמי כפרה עלייך להתרחקקקק מהררר כמה חמוד ככה תחמן שלא תהיה לנו גם תתמכרי לסמים חס וחלילה הוא יגיד לך תנסי או יביא לך סיגריה ויהיה בזה משהו אחר חס וחלילה מאמי קיצררר להתרחקקקקק ומהררר אין עצה יותר טובה מזה לכי תדעי מה יהיה לא לקחת סיכונים!

Jazz Singer

New member
אני לא יודעת מי יותר אהבל...

הבחורה שפתחה את השירשור הזה או כל מי שעונה לה... לפי התגובות שלה אפשר לראות שהיא מחפשת סיבה לנפנף אותו ופשוט תפסה טרמפ על עניין ה"סמים" הזה. אם את לא בקטע שלו ולא מתאים לך, אל תלכי על זה רק אל תשגעי לכולם פה את השכל. ואגב, זה שאת באה משכונה של פשע וסמים לא קשור בכלל לזה שבגיל 17 הבחור ניסה סמים, אני מניחה שאם הוא היה נרקומן חברה שלך לא היתה מכירה לך אותו ואת כבר היית שמה לב (אפשר לשים לב לדברים כאלה גם בטלפון וגם באייסיקיו) שהוא מסטול, אז חאלס שטויות.

SuperStar84

New member
לא יאה לך, אל תקראי!!!!

כנראה שגם אותך זה עניין אחרת לא היית טורחת לקרוא עד הסוף את השרשור... ולהזכירך גם את ענית לי...

Jazz Singer

New member
לא יאה לך, אל תקראי!!!!

לא יאומן שבחורה בת 21 בכלל יורדת לרמה כזאת... בטח שזה עניין אותי כי השאלה שלך הייתה מאד לגיטימית אבל ככל שהתחלת להגיב לאנשים שמנסים לעזור לך הבנתי שאת שללת את הבחור כבר מזמן אז בשביל מה כל השירשור הזה?

למעלה