אתם בשער הראשי של תפוז! :)

אתם בשער הראשי של תפוז! :)

והעצומה הזו לא ממש תעזור לכם =\ עצומות כאלה לא עוזרות.. אתם צריכים לפנות בטלפונים לערוץ 3.. לשלוח פקסים וכו'. לעשות תעמולות תקשורתיות לא עם עצומות עלובות כאלו. בהצלחה :)

אל תהיה בטוח

היתה עצומה להבאת העונות החדשות של זינה הנסיכה הלוחמת וזה עבד, הפרקים החדשים הגיעו לארץ.

הבאת עונות זה משהו אחר..

ואנלא מאמינה שרק בגלל עצומה מסכנה באינטרנט הביאו פרקים חדשים.. ממש לא מאמינה.. בטח היו עוד סיבות. בכל מקרה, עצומה של דף באינטרנט לא ממש עוזרת..

j0be

New member
מעולה שאנחנו בשער

תודה למי שגרם לעצומה להגיע לעמוד הראשי של תפוז. זה צריך להתפרסם וכמה שיותר יותר טוב. צריך לשלוח מכתבים לעיתונות ולהיות רציניים ולפרט שאחרי 4 שנים שאנחנו מכורים לסדרה וצופים בה 5 פעמים בשבוע, לוקחים לנו אותה מהחיים בהתראה של שבוע.

liat t

New member
לא צריך לדבר בזלזול

אבל היא צודקת. אני אישית לא מאמינה שההחלטה הזאת תשתנה. אם הם כבר החליטו לא לקנות אז הם גם לא יקנו. הם הרי יודעים כבר מ"לחיות את החיים" שבסוף הצופים נרגעים והחיים ממשיכים הלאה. מה שכן, חשוב להבהיר להם שככה לא מתנהגים עם צופים נאמנים. בד בבד צריך לארגן שמישהו יפנה ל"יס" או לערוץ 10 כדי שיקנו אותה. אחרת נתראה בהורדות.

אפשר פשוט להגיד להם שעוברים ליס,

ותראו איך הם משאירים את הסדרה כמו טאטלה

tomaya

New member
שאלה??../images/Emo35.gif

זה נכון שיס קונים את הזכויות של תשוקות??? אני לא זוכרת איפה ומתץי שמעתי את זה ואני לא יודעת אם זה נכון...

j0be

New member
לא יהיה ביס

הסדרה לא עתידה לעלות ביס - שאלתי אותם והם אמרו שאין בכוונתם לשדר את זה באופן עצמאי.

tomaya

New member
באמת???

מה אז לא יהיה בכל תשוקות???!!! איזה נוראי!!!

למעלה