אתם גאים על 4 או על 2?

אביקאט

New member
אתם גאים על 4 או על 2?

שלום לגאים הישראלים. בעיקבות ביקור של אחד מחברכם בפורום ראיתי לנכון לתת לכם הזמנה לבוא ולבקר באחד השירשורים שיותר מזוהים איתכם בפורום האופנועים פה בתפוז. פשוט לקרוא עד הסוף ולהתגלגל.... ועוד משהו, כמה ממכם גאים על 2? (אופנוע יענו) נא להיכנס אביקאט
מתאם התקשורת של המועדון.

DJNYC

New member
אני הייתי גאה על 2...

ועכשיו אני גאה בסאבווי...

MARMELAD

New member
../images/Emo31.gif ליכלכתם

א. גם אם ביקר אחד מחברי הקהילה בפורום אופנועים זה עוד לא סיבה שכל הומו ישתתף בדיון ב. קצת מעליב אותי שמזמינים אותי לדיון שאומר חד משמעית שמי שקונה קטנוע ורוד הוא הומו - אה, ושהוא צריך עכשיו לקנות קסדה ורדרדה עם פרחים.... לא מצחיק אותי, אפילו לא גורם לי לחיוך קל. סתם מעצבן לי ת´עיניים.

אלי פלס

New member
ואני דווקא כן השתעשעתי...

אני לא חושב שכולם שם הומופובים... היה מדובר בשעשוע סטריאוטיפי טיפוסי בלבד. מאוד השתעשעתי מלקרוא את האסוציאציות של כולם.

אביקאט

New member
יאאאלה יא קשים שכמוכם...

מה אתם מתחסדים עכשיו? כאילו שאתם לא צוחקים על הסטרייטים... מי שאין לו חוש הומר שלא יגש לשירשור, חד וחלק. הכל נאמר ברוח טובה ובסבבה מוחלטת, לי אישית אין שום דבר רע נגד הקהיליה שלכם ואני ממש בעד זה שיתנו לכם לחיות איך שבא לכם ובשקט. זה היה כדי לשעשע אותכם וכדי לדעת באמת אם יש פה חבר´ה שרוכבים על כלים כבדים, סתם מתוך סקרנות אישית שלי. האם יש אמת באימרה שמי שיש לו כלי כבד בין הרגליים בעצם מפצה על כלי קטן שנתן לו הטבע? מה דעתכם?

אלי פלס

New member
ואם אנחנו כבר בענייני קישורים...

שמתי לב שגם גו-גיי חסר בקישורי הפורום...

MARMELAD

New member
אופס.. צודק...

אפשר למצוא את הצ´ט של גוגיי בקישורים... וגם את פריידזין, הזמן הוורוד וסיפורים. גוגיי משום מה נעדר. הלילה זה יסודר.. ותודה שוב!

למעלה