אתם גם כמוני?

אתם גם כמוני?

איך מתבטאת "הערצה" שלכם לאביב גפן? אני למשל, ממש מעריך/סוגד/מעריץ אותו (איך שלא תקראו לזה). אני מרגיש שהוא די השפיע לי על החיים, ואני גם די מזדהה עם הדעות שלו. המוזיקה שלו בעיני זה משהו נדיר! אני אוהב לשמוע הרבה מאוד זמרים והרבה מאוד להקות, אבל באביב גפן יש משהו אחר... זה לא צליל או משהו נעים לשמיעה, ז"א גם, אבל השירים שלו נשארים איתי וגורמים לי לחשוב עליהם גם אחרי שהם מתסיימים להתנגן. אפילו יצא לי כמה פעמים לכנות אותו "אלוהים" - בגלל שלדעתי הוא יצר וברא דברים (המוזיקה שלו) שייחודיים לו, וזה מה שאלוהי בו כ"כ... ויש עוד דברים, אבל נראה לי שחלקכם כבר עכשיו חושבים שאני קצת משוגע חחחחח... בכל אופן, אני היחידי מבין חבריי שבאמת כ"כ אוהבים אותו. אני לפעמים מקבל תגובות שאני יותר מידי מגזים, ואפילו היום אמרו לי : "ההערצה שלך היא כמו הערצה של ילדה בת 12 שמעריצה את הראל סקעת", אני ממש לא מסכים עם זה, כי בעיני זאת ממש לא סוג של הערצה.... בקיצור, גם אתם כמוני, או שאני היחידי שמוזר פה?

אחי..

שמע זה שהם אומרים שאתה מעריץ כמו ילדה בת 12 זה לא נכון למרות שאתה מגזים.. תשמע, לכנות אותו אלוהים? לפי דעתי הגזמת קצת.. גם לי אומרים את זה שאני מגזים ושההערצה כזאת זה לילדים קטנים וזה וזה אבל האמת שלא ממש אכפת לי.. דרך אגב ההערצה הכי גדולה היא לא לאביב אבל לא משנה הבנת את העיקרון, למרות שאני מסכים עם כל שאר הדברים שאמרת אביב באמת זמר ויוצר ענק.

אתה לא היחידי.

למרות שאני יותר מעריכה מאשר מעריצה. מעריכה אותו בתור אחד שיצר את ה-מוזיקה שאני הכי מסוגלת להזדהות איתה ולשמוע אותה שעות על גבי שעות בלי הפסקה. ואצלי זה בדיוק כמו שאמרת, השירים שלו גורמים לי לחשוב עליהם גם אחרי שהסתיימו להתנגן.

מעיין51

New member
אממ...

כמוך וכמו כולם פה [אני מקווה], גם אני מעריצה של אביב גפן.. מפה ועד לכנות אותו אלוהים.. יחי ההבדל.. הוא באמת ענק, יש בו לא שמץ של גאונות.. והשירים שלו.. קשה לתאר.. ובקשר למוזר לא מוזר.. כל עוד אתה אוהב את אביב - אתה נחשב מוזר. בסביבה שלי- אף אחד לא אוהב אותו, יש כאלה ששונאים. אבל.. בקטנה.. אה בעצם, לוטוס אוהבת אותו.. והיא נכנסה השנה לסביבה שלי..

TairAtias

New member
אביב גפן לא אלוהים ולא צריך לסגוד לו

מה שכן, הוא בנאדם מוכשר בצורה מטורפת מבחינת כתיבה, הלחנה וגם הדעות שלו ברוב המקרים תואמות את שלי

תתבגר. יעבור לך.

להעריץ אנשים בשר ודם זה טפשי לדעתי. אם אתה זקוק להערצה, תעריץ את המוזיקה שלו.

פעם הייתי מקליט כל דבר,,

פעם הייתי מקליט בוידאו כל הופעה כלשהי שהייתה בטלווזיה זה היה עד לפני כמה שנים אז בתקופת ההערצה המטורפת היום כבר לא נעים להיזכר רק בשירים הקלאסים יש לי 2 קלטות מלאות בכל מיני הופעות וכאלו מזמן אבל לא ראיתי אותם

פעם הייתי ככה

שכשאני התחלתי לאהוב את אביב נכנסתי לאביב של פעם..קראתי עליו כל מיני דברים ישנים, ראיתי סרטונים וכו' רק שחייתי בסרט שאביב עדיין כזה אבל כשקלטי שזה כבר לא ככה ואין מה לעשות, לא הכרתי אותו בתקופה היפה, זה די עבר...כאילו אני עדיין באמת מעריכה אותו על מלא דברים והשירים שלו- לא כמו של אף אחד אחר!! אבל זה חלף...אחד הדברים שמפריעים לי בעולם הזה זה מסחריות ושטחיות, ורצון רק לעוד כסף ועוד פרסום וכל זה ואביב ממש ביאס אותי בקטע הזה.. פעם אם היו מעליבים את אביב או צוחקים עליו הייתי באמת מרגישה פגועה...הוא היה כ"כ חלק ממני שאפילו לא שמתי לב שיש עוד אלפי אנשים שגם מעריצים אותו וכו'... אבל אביב הוא משו מיוחד...באמת =]

מכושפת15

New member
קודם כל, אלוקים יש רק אחד והוא בשמיים

ואני אומרת את זה לכל אחד שמכנה אמן כלשהו ככה.. ואני לא יודעת אם אתה מגזים, אבל לדעתי, כמו שמישהו כבר אמר פה, להעריץ אדם בשר ודם כמוך קצת מטופש. אני פשוט מתחברת למוזיקה, נהנית ממנה ובהחלט מעריכה אותה, ובזה זה מסתכם. עם רוב הדעות שלו אני לא מסכימה, אבל צורת המחשבה שלו מאוד מיוחדת

את טועה בענק...

אין בשמים אלוקים... מה שיש שם זה א-ל-ו-ה-י-ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hagzi

New member
אני נגיד לא ככה../images/Emo29.gif

פעם היה לי את הקטע הזה, אבל ירד לי מהר מאוד... כי בראסמי כשחושבים על זה, אי פעם דיברתי איתו שאני באמת יודעת מי הוא? לא... צריך להזהר, מוסיקה יכולה להיות מאוד שקרית... לפעמים המוזיקה שלנו זה מה שאנחנו רוצים להיות, לפעמים לא... אבל אם מתברר לנו שכל מה שחשבנו זה לא נכון, זה מאוד כואב... אבל איש איש באמונתו יחיה, ושיהיה בריא!

למעלה