אתם דודים!!!!! נולד לי אחיין! (ראשון)
א אמבריי לנצח New member 28/8/07 #2 ../images/Emo6.gif מזל טוב!!!!../images/Emo24.gif איזה כיף!! וואו וגם תהיה ברית! איזה כיף לך! נא לשטוף את מוחו של התינוק בקין
../images/Emo6.gif מזל טוב!!!!../images/Emo24.gif איזה כיף!! וואו וגם תהיה ברית! איזה כיף לך! נא לשטוף את מוחו של התינוק בקין
C Chrismakkah convert New member 28/8/07 #3 מזל טוב!! ../images/Emo24.gif יא איזה כיף!!!!!!!! בטח הוא יהיה ממש מפונק תדאג לו! ותשמיע לו קין... כמה שירים שקטים להרדים אותו בלילה, והוא יפזם אותם כבר בגיל שנתיים המעריץ הכי צעיר של קין!! ואז הם בטוח יבואו לכאן!! והנה סיבה להישאר בארץ!!
מזל טוב!! ../images/Emo24.gif יא איזה כיף!!!!!!!! בטח הוא יהיה ממש מפונק תדאג לו! ותשמיע לו קין... כמה שירים שקטים להרדים אותו בלילה, והוא יפזם אותם כבר בגיל שנתיים המעריץ הכי צעיר של קין!! ואז הם בטוח יבואו לכאן!! והנה סיבה להישאר בארץ!!
J justin9 New member 28/8/07 #6 למרות שכבר אמרתי, אני אגיד שוב המון המון מזל טוב תפנק אותו הרבה וכמו שכבר אמרו לך תשמיע לו הרבה שירים של קין איזה כיף יהיה לנו מעריץ קטן בחבורה
למרות שכבר אמרתי, אני אגיד שוב המון המון מזל טוב תפנק אותו הרבה וכמו שכבר אמרו לך תשמיע לו הרבה שירים של קין איזה כיף יהיה לנו מעריץ קטן בחבורה
L lesli New member 28/8/07 #7 מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif ואיזה מגניב שאמרת אתם דודים