אתם והרעיונות שלכם

gili the kid

New member
אתם והרעיונות שלכם

נכנס לי לראש ה iron butt הזה וסרב לצאת. אז קבעתי לעצמי תאריך, ואתמול יצאתי ב 7 בבוקר מתחנת דור אלון בצומת בני דרור. חזרתי אליה מאושר הבוקר בשעה 5 בערך עם 1639 ק"מ נוספים, עם תמונות של שלטי צמתים ועם המון קבלות על דלק, שבטח לא אשלח לאף מקום כי זה היה מסע שלי עם עצמי למען החוויה שתשאר איתי לתמיד. נראה לי שהתרחבה לי הקסדה מרוב חיוכים בלתי נשלטים של אושר שמתחו אותה כל כמה דקות. תודה על הרעיון, ואם יש לכם עוד כאלה אל תתבבישו לספר...

אני לא מבין למה זה לוקח לכם

כל כך הרבה שעות? כמה מנוחות צריך בשביל 1600 ק"מ? מנסיוני הפרטי, זה לקח לי כ-14 שעות, עם המווון עצירות לצילום, ובצפון רכבתי מאד לאט כי ככה בא לי באותו הרגע. בלי כל אותן עצירות לצילום, אני מעריך שהייתי מוריד עוד שעה לפחות.

מנשה ש

New member
מה לעשות, לא כולם פטישים כמוך?

הזמן שלוקח לעשות את המסלול הוא פועל יוצא של מהירות ממוצעת ומספר העצירות. המסלול לביצוע 1600 ק"מ בארץ הוא די צפוי ודומה אצל כל מי שעשה את זה. אז אם עצרתה המון, יוצא שהמהירות הממוצעת שלך הייתה גבוהה בעליל מזה של gili the kid או שלי. עכשיו אתה מרגיש יותר טוב? ול-gili the kid, אכן חוויה מדהימה גם לעשות את זה וגם לדעת שעשית את זה. שווה ללא ספק.

חששתי שזה יישמע כך, וזו לא היתה הכוונה

הכוונה שלי היתה שיש כנראה הרבה יותר מדי עצירות למנוחה בדרך ותו לא, וכנראה שארוכות מדי. המהירות שלי אכן היתה גבוהה מאד בחלק גדול מהדרך, אבל לא משהו שיוריד - מנאמר באופן גס, יותר משעתיים בסיכום הכללי, ובסך הכל 16 שעות לכל הסיבוב.

תן לו להרגיש גבר גבר,למה להרוס לו?../images/Emo24.gif

יא מוסתאש ,יש מצב שאתה מתאמץ ומגיע לארוע הפורום? מת לראות אושיות כמוך בלייב.

לפי הנוהל ממתינים למיצו שיעביר את הפרטים

העניין מעט מתעכב כיוון שהיחידה עסוקה עם איזה אחד, פיני על סוזוקי,שעשה צעקות היום בתור לאוכל. דווקא היה לנו איזה בחור פנוי שרצינו לשלוח לעניין, שוטר חביב, שחום וקירח, אבל לא חשוב מה עשינו - לא הצלחנו להוריד את בוZי מעליו. זה היה ממש מחזה קשה. הבחור נאחז בו תוך זעקות שבר iec, iec. עד עכשיו אנחנו מנסים לפענח למה הוא התכוון.... בברכה מתנ"א 101

מיצו

New member
אפשר לעשות את זה בזמן קצר יותר

השאלה היא האם באת לסבול או להנות. זה כל כך פשוט. על רכיבה בקצב ממוצע של 90 קמ"ש אתה תמצא את עצמך מגרד את ה- 21 שעות, וזה כולל קרוב ל- 4 שעות מצטברות של עצירה. אם תסתכל על כך שעל אופנוע ספורט ממוצע אתה אמור לתדלק כל 160-180-200 ק"מ, אתה בעצם מגלה שמדובר בין 8 ל- 10 עצירות תידלוק, וזה לא כולל לא אוכל ולא פיפי ולא כלום. אם אתה נוסע לבד ובגפך, העצירה היא קצרה, תכליתית ונקודתית. אבל אם אתה נוסע עם חברים, אתה מנצל את העצירות פרט לחילוץ עצמות גם להעברת חויות על המקטע הקודם ועל מה שעומד לבוא. וזה, מה לעשות, נוטה להימשך לסיגריה ולבקבוק שתיה ולא יודע למה עוד. לכן אני אומר - באת להנות? תהנה. באת לשבור שיא גינס? תן גז.

זהו, שזה כנראה עניין הקבוצה.

זכרתי שטל"ש לא מיהר, ואמנם עשה קצת פחות מ-1200 ק"מ, אך ב-13 שעות בלבד. קישור: http://82.80.224.17/כתבה-379-טיפול-1-200.aspx לשם הצ'יזבט, יום לאחר שהחלטתי לעשות את הסיבוב הזה ובדיוק דיברתי עם מטרו (כדי לקבל את ה-ZZR1200 - מה שקרה בסוף), ישבתי אצל עו"ד אבנר גולוב (רק ביקור נימוסין) וסיפרתי לו שאני הולך לעשות סיבוב סביב המדינה. התשובה שלו היתה "מה עובר עליכם אתם"? "למה אתה מתכוון?" עניתי לו. ואז הוא סיפר לי שטל עשה את אותו סיבוב לפני כחודש או חודשיים. הלכה הראשוניות. התגובה שלי היתה סינון חרישי של "כוס אמק" כמיטב מסורת הצ'כונה.

Pumi

New member
אז מה? שיעשה זאת בקצב של רוסי?

ואז יתמוטט בסיום? עושים זאת בקצב רגוע ובנחת, כל אחד בקצב שלו. עכשיו אם היית עושה את ה 1600 מייל או מתכנן אותו, אז הייתי מבין את חשיבות הקצב.

מיצו

New member
כל הכבוד! שיחקת אותה!

אני מתחיל לחשוב ברצינות על לעשות איזו חולצה או פאץ' להדבקה על מעיל, מקומי, ישראלי. האנשים שמתפעלים את האתר של ה- IBA לא מגיבים למיילים, זה ממש מעצבן.

Pumi

New member
הם מגיבים כל כמה חודשים. מה יש להתעצבן?

אם אתה רוצה אני אוציא נייר מכתבים של דובי איכפת לי וארשום לכולם "גבר גבר butt". אני שלחתי להם את כל המסמכים והמידע, ולא מצפה בכלל לתשובה או אישור או כלום. עשיתי את זה בשביל לעשות את זה. לא בשביל הסיכה או האישור שלהם. אם הייתי עושה את ה 2500 ק"מ, אז הייתי רוצה לוודא שאני מקבל משהו על זה.

למעלה