אתם והתשוקה...

pain is MY love

New member
אתם והתשוקה...

אז איך אתם מתמודדים עם תשוקה/יצרים/צרכים?... נכנעים להם, או מתחשבים בגורמים חיצוניים כמו מה אם הוא משרת איתי/עובד איתי/ מה יגידו חברים וכ'ו... אני אישית נכנעת.. עזבו אותי כולכם! אני לא מסוגלת להגיד לעצמי לא!!!

L y c a n

New member
אוקיי

הממ כן, בפעם שעברה שמשהו דומה קרה, חשבתי לעצמי "הי מה אתה עושה, זה נוגד את מה שאתה!!
" ואז עובר על זה בשיניים חורקות..:-S אבל שאלה, נכון שאת שואלת כי קרה משהו? אני מניח שלא בדיוק קמת בחמש בבוקר ביום שבת, אלא חזרת איפשהו

pain is MY love

New member
חחחחח אני לא קמה ב5 בבוקר

חזרתי ממסיבה וכן, הייתי במסיבה עם נגד מהבסיס שלי וכבר דיבנרנו על זה בפורום בעבר.. אבל אני החלטתי שאני לא מסוגלת להגיד לעצמי לא אפילו שהרבה אנשים מהבסיס כבר ראו אותנו ביחד זה לעולם לא יפריע לי מה אנשים יחשבו או יגידו...

L y c a n

New member
כן, זה ברור..

אני עצרתי בגלל עקרונות אחרים.. ועדיף שלא נפרט כאן

Matador Brother

New member
:)

לדעתי זה הכל תלוי במצב עצמו . ובעוצמה של התשוקה\הרצון הזה שבתוכנו לאותו דבר נחשק :) * אין דבר העומד בפני כוח הרצון * - לכן , אם יש רצון :) , אין דבר שיעצור אותי . ולדעתי זה נכון לגבי כל אחד . | זה לא נקרא להיכנע ליצרים , זה נקרא לרצות משהו באופן יוצא מן הכלל , באופן מיוחד :) | שבוע יפה לכולם.. =]

ChilD SouL

New member
אהמ...

זה תלוי אם היצרים\תשוקה\צרכים ועשיית מעשים כאלה ואחרים ינגוד את העקרונות על-פיהם אני חיה. במידה וכן, רוב הסיכויים שלא אלך על זה. אך למרות זאת, בכל כלל יש יוצא מהכלל אז...

למעלה