אתם ומכרים מהעבודה האם אתם שומרים על קשר ידידותי עם חברים/ות מהעבודה, גם לאחר שעות העבודה?
S s h i r k u s h New member 10/6/04 #1 אתם ומכרים מהעבודה ../images/Emo11.gif האם אתם שומרים על קשר ידידותי עם חברים/ות מהעבודה, גם לאחר שעות העבודה?
אתם ומכרים מהעבודה ../images/Emo11.gif האם אתם שומרים על קשר ידידותי עם חברים/ות מהעבודה, גם לאחר שעות העבודה?
J jesenia New member 10/6/04 #3 לא עם מישהי ספציפית בעבודה הקודמת-קודמת: ממש כן, בעבודה הקודמת - רק בסיוטים שלי, בעבודה הנוכחית - תכננו כמה פעמים להפגש לקניות, לא יצא עד היום. יש כמה בחורות נחמדות, אבל לא יצא.
לא עם מישהי ספציפית בעבודה הקודמת-קודמת: ממש כן, בעבודה הקודמת - רק בסיוטים שלי, בעבודה הנוכחית - תכננו כמה פעמים להפגש לקניות, לא יצא עד היום. יש כמה בחורות נחמדות, אבל לא יצא.
E enicegirl New member 13/6/04 #4 בעיקרון לא בעבודתי הקודמת כשעזבתי, שמרתי על קשר עם שניים אבל זה נעלם עם השנים...קורה. לא תמיד יש כבר על מה לדבר.
בעיקרון לא בעבודתי הקודמת כשעזבתי, שמרתי על קשר עם שניים אבל זה נעלם עם השנים...קורה. לא תמיד יש כבר על מה לדבר.
F foofoo77 New member 13/6/04 #5 יש לי חברה מאוד טובה מהעבודה שבה הייתי מזכירה . לגבי אנשים מהצבא מעט מאוד בקשר איתם , ומעבר לזה לא שומרת על קשר .
יש לי חברה מאוד טובה מהעבודה שבה הייתי מזכירה . לגבי אנשים מהצבא מעט מאוד בקשר איתם , ומעבר לזה לא שומרת על קשר .
L limor1975 New member 16/6/04 #6 לא. כולם מבוגרים ממני וגם ככה בעבודה אין לי מי יודע מה שפה משותפת איתם....