אתם זוכרים את "אבטיח"?

אתם זוכרים את "אבטיח"?

האתר עם הטעויות בשירים. אז הגיע משהו חדש: מישהו שר שם ב"רוב הזמן את אשתי": רוב הזמן את אשתי וכשילד ניטע בך חיכינו תשעה, בתשיע ילדת ביצי עז"

אהבתיה

New member
כמובן!!!!!

זה אחלה אתר,מצחיק בטירוף (במיוחד כל מיני טעויות בשירים של שלמה!)
הנה הקישור

רינת1

New member
אתר יפה

ממליצה לכם להכנס לאתר, אני אישית מאוד אהבתי. אני מאמינה שגם אתם.

ערב טוב לכולם!

מה שלומכם? מורן, תודה רבה! באמת אתר יפה. הכי אהבתי את "תחת שמנה בתיכון...". הורס. יש מישהו פה? המורה, איה את היום?

אהבתיה

New member
כן , זה קרע אותי... ../images/Emo6.gif

"תחת שמנה בתיכון..." מצחיק לאללה.... מה נשמע שגיא?? איפה המנהלת היום באמת? יצא לך לדבר איתה במקרה?? לי לא ממש...הייתי די עסוקה היום

היי מורני!

מה נשמע? אצלי הכל יופי טופי. לצערי לא יצא לי לדבר איתה היום, אבל ההורים שלה אמרו לי שהיא בת"א (ולא ביקרת אותי, אה? תזכרי את זה....) אבל נורא מוזר שהיא לא חזרה עדיין. מה שלומך ככה?

אהבתיה

New member
נזכרתי איפה היא!!!!!!!!

היא באמת בתל אביב !! אל תדאג,היא תחזור (נכון קושקוש??)....אני לא מאמינה שהיא לא תבוא לפה היום בכלל....
אצלי הכל טוף.....עדיין עייפה....

אהבתיה

New member
לא יודעת אם היא יצאה מוקדם אבל

היה לה שם לעשות משהו.....יכול להיות שהיא גם עובדת היום?

המחשב שלו כל הזמן מתקלקל

את מבינה שום דבר לא עובד אצלו. הביא מחשב מחבר שלו, עבד המחשב מצויין, איך שהגיע המחשב לבית של דניאל, התחילו הבעיות. אבל הוא מוסר לכם ד"ש חם ושהוא מתגעגע....

אהבתיה

New member
תמסור לו גם ד"ש חם ו ../images/Emo24.gif

רוני מסרה לך את הד"ש והחיבוק ממני ???

בודאי!

אבל היא אמרה לי שאת אומרת את זה סתם כדי למצוא חן בעיני ושבעצם את לא ממש מתכוונת, כי את סתם בחורה עם דחפים מיניים בלתי רצוניים שלא יודעת לשלוט בעצמה, ושרוצה אותי רק בגלל שאני כזה סקסי.

אני עונה לאט כי המודם שלי נורא איטי

בהתחלה הוא היה נורמאלי עד שהכרתי את דניאל......

אהבתיה

New member
../images/Emo93.gif היא סיפרה לך את כל זה???

אמרתי לה שלא תגיד!!! התכוונתי ככה לנסות בשקט בשקט להגיע אליך מאחר שאתה כל כך סקסי,חתיך,יפה,מקסים,מצחיק,חמוד,מתוק.....לא יכולתי כבר לעמוד במשיכתי אליך שגיא.....אתה חושב שתוכל לעזור לי?!

טוב, תשמעי חמודה

אני מודע לעובדה שהסקס אפיל שנוטף ממני מפיל כל יצור אנושי בלי מוביל ארצי בין הרגליים (בעצם גם... טוב לא חשוב), אבל מותק, תשלטי בעצמך! ליבי שייך לבובה אחת כרגע. היא קצת עושה לי בעיות, משחקת אותה קשה להשגה, אבל אני יודע שמבפנים היא חמאה לגמרי. אז קחי את עצמך בידיים, תנשמי עמוק ותמשיכי בלעדי בחייך. אני יודע שזה קשה, אבל בסוף אפשר להתגבר עלי (למרות שהרוב עדיין לא ממש הצליחו לצאת מטראומת דחייתי)

למעלה