ולמרות שכל אנשי ראש הממשלה
אנחנו לגמרי לא בטוחים שהאירופאים שממנים אתכם מעוניינים בקיומה של ישראל כמדינה יהודית וציונית.ולמרות שכל אנשי ראש הממשלה
הם סוכנים של מדינת אויב
אף אחד בימין לא פותח את הפה
מבחינתם שימכרו את המדינה לאירן
הם כולם עברינים, הם רוצים רק כסף
האירופאים, האמריקאים וכל שאר העולם המערביאנחנו לגמרי לא בטוחים שהאירופאים שממנים אתכם מעוניינים בקיומה של ישראל כמדינה יהודית וציונית.
אנחנו לגמרי לא בטוחים שהאירופאים שממנים אתכם מעוניינים בקיומה של ישראל כמדינה יהודית וציונית.
לא דיברתי עליך על למנר והאיחוד האירופי בהחלט מימן את מר"צ כשהייתה קיימת.ביביסט , מי מממן אותנו ?
ברור לי שהגבת ללמנר .לא דיברתי עליך על למנר והאיחוד האירופי בהחלט מימן את מר"צ כשהייתה קיימת.
יותר גרוע ,ולמרות שכל אנשי ראש הממשלה
הם סוכנים של מדינת אויב
אף אחד בימין לא פותח את הפה
מבחינתם שימכרו את המדינה לאירן
הם כולם עברינים, הם רוצים רק כסף
מזמן אמרתי שגנץ הוא אוויל גמוריותר גרוע ,
גנץ ואייזנקוט התגלו אתמול בטמטומם המעצבן כשהיללו את בחירתו של שרביט ע"י נתניהו.
שניהם לא מבינים ולא קולטים שהם מפגרים בענק אחרי נתניהו . הם גם לא מבינים מה זו אופוזיציה.
את גנץ צריך להעיף מהפוליטיקה.
מזמן אמרתי שגנץ הוא אוויל גמור
רק לא ידעתי שזה מדבק
יותר נכון אני יכול לומר על איזנקוט שהוא תמים פוליטי
כלומר אתה מצדיק את מה שנתניהו עשה לבנט ולפיד ולדעתך כך בדיוק האופוזיציה צריכה להתנהג ונתניהו נהג נכון כאופוזיציה שהצביע נגד תקנות איו"ש ונהג לא נכון כאופוזיציה לרבין ז"ל כשתמך בשלום עם ירדן?יותר גרוע ,
גנץ ואייזנקוט התגלו אתמול בטמטומם המעצבן כשהיללו את בחירתו של שרביט ע"י נתניהו.
שניהם לא מבינים ולא קולטים שהם מפגרים בענק אחרי נתניהו . הם גם לא מבינים מה זו אופוזיציה.
את גנץ צריך להעיף מהפוליטיקה.
איפה אתה רואה הצדקה ?כלומר אתה מצדיק את מה שנתניהו עשה לבנט ולפיד ולדעתך כך בדיוק האופוזיציה צריכה להתנהג ונתניהו נהג נכון כאופוזיציה שהצביע נגד תקנות איו"ש ונהג לא נכון כאופוזיציה לרבין ז"ל כשתמך בשלום עם ירדן?
צר לי לאכזב אתכם, זה לא מזיז לו במילימטר
צר לי לאכזב אתכם, זה לא מזיז לו במילימטר
אף אחד לא יכול להדיח אותו
הדיקטטורה כבר מזמן כאן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.