אתם זוכרים שלפני יומיים רנין החליטה ללכת

24 שעות 1

New member
אתם זוכרים שלפני יומיים רנין החליטה ללכת

ביום רביעי או חמישי האחרון מהשעה 03.00 ועד שעה 07.00 בבוקר רנין בכתה והחליטה שזהו היא פורשת שי וצבר נכנסו ללחץ וליוו אותה עד הבוקר שמירה אישית לוחצת שדלא תפרוש היום אני מבינה שהיא כבר מאושרת והכל טוב אתמול אמרה אני אוהבת את כולם באמת אז מה קרה היום לנוכלת מספר אחד!!!!

דינה128

New member
גם אני הבנתי שזה משחק שלה

כשראיתי את זה בלייב טיים, הייתי בטוחה שהיא באמת הולכת אבל כששי אמר לה, טוב תכנסי לאח הגדול ואחרי זה נדבר.. מסתבר שהיא בכלל לא נכנסה אלא הלכה לחדר. כששי שאל אותה אחרי זה , למה לא הלכת לאח הגדול? אמרה :אני רוצה קודם להיות בטוחה במה שאני עושה. וכאן אני הבנתי שהכל משחק כדי לקרב את שי ולסחוט מחמאות. שי לא מזהה את המשחק כי הוא בעצמו עושה אותו דבר בברוגזים שלו. ומניפולטור אחד לא מזהה מניפולטור שני.

bibaso

New member
זה היה הצעד הראשון שלה להפנות חיצים כלפי ונסה

היא כל הזמן התחמקה מלהגיד למה רע לה מה בדיוק קרה, הדבר היחיד שהיא סיפרה זה על תאקל עם וונסה בו היא המציאה את הקטע שוונסה דברה על מנהיגים וכו' - שהיום שי הצליח לשכנע את ליאון שהיא אמרה את זה בשיחה איתו.

fairy152

New member
זה בדיוק מה שהכי מעצבן ברנין

שהיא אומרת לכולם שהיא אומרת הכל בפרצוף, אבל בראש השנה רנין ליכלכה על ונסה שעות מאחורי הגב... זאת עוד סיבה שאני לא יכולה לסבול אותה...

בהלםם

New member
רנין

רנין הפילה את עצמה בשבוע הראשון כשהיא סיפרה שהיא היתה חיה בלונדון ויצא לה לראות את האח הגדול שם אז כל הזמן היא סיפרה שהאנשים שזכו בתואר אלה היו האנשים שהוצגו כאנשים המסכנים והאומללים זתומרת שהקהל ירצה לבוא ולהציל אותם - והיא גם אמרה את זה בדיוק כך "אנשים שישחקו אותה המסכנים ויעוררו תרגש הזה אצל הקהל הם אלה שיזכו ואת זה היא אמרה בשבוע הראשון................ מאז היא הספיקה לעורר מספיק מהומות של מישהי שכביכול היא מסכנה כבר מפה כל צעד וצעד שהיא עושה זה פשוט מעורר רחמים היא מנסה לשחק אותה את המסכנה שכולם נטפלים אליה בנושא הדת החבר המשפחה וכו... בקיצור היא חושבת שהיא חכמה היא לא מבינה שאי אפשר לשחק דמות של מסכנה אלה אם כן באמת נקלעת לסיטואציה כזו ואם לא נקלעת ואז את עושה רעש וצלצולים מכלום זה פשוט מגוחך אגב היא יודעת בדיוק מי זה שי היא פשוט זורמת על זה ואמרת לו כל הזמן אני הכי סומכת עליך אני הכי זה כאילו היא נפלה במלכודת אבל היא ממש לא נפלה היא יודעת בדיוק מה היא עושה - מעוררת את הרגש של המסכנה שנפלה בפח.. תסמכו עליה שהיא יודעת בדיוק מי זה שי

דורון

New member
בדיוק! תוסיפי לזה את מה שגנ'י אמרה על המסר

של תייסיר, על זה שהם תיכננו שאם יתנו לו להכניס מסר הוא ירשום לה "לצאת מהוילה". הכל בשביל שיהיה לה יותר קל לשחק את המסכנה. הכל אצלה משחק. ואני חייב להודות שבהתחלה האמנתי לשטויות שלה. אני רק מקווה שהחברה החדשים שנכנסים לוילה קוראים את זה.

בהלםם

New member
אנחנו מזלזלים באינטלגנציה של רנין וצבר

אני בטוחה במליון אחוז שהם לא קונים את ההצגה של שי.. הם ככ חכמים שאתם תצטרכו זכוכית מגדלת בשביל לראות את זה מה שהם משדרים כרגע זה מה שבעצם כולכם חושבים.. שהם החיילים של שי.. ! במה זה תורם להם?? רנין... המשחק שלה זה להיות הבחורה המסכנה של הוילה שהקהל ירצה לבוא ולהציל אותה כי היא נסיכה תמימה שפשוט חייב להציל אותה(אם אפשר גם על סוס לבן) אז היא הולכת אחרי שי "בעיינים עצומות" כאילו היא נשבתה בקסמיו וזה מה שגורם לכם בעצם לחשוב גם שהיא דלוקה עליו שזה ממש מצחיק אותי חח.... (אתם עוד תגלו בהמשך) צבר... הוא בא כעורך דין והצדקן.. הוא מחכה לרגע הנכון כי מזה שווה כרגע להפיל את שי כשיש עוד 8 אנשים במשחק (אם אני לא טועה)...הוא חכם הוא מחכה לרגע הנכון בשביל להפיל את שי שיהיו מעט אנשים וככה הסיכויים שלו יגדלו לזכות כשהוא יהיה זה ישקח את החיילים של שי ויפנה אותם נגדו ואז כולנו בבית נשמח ונעריץ אותו כי אנחנו זלזנו בו בקיצור צבר ורנים הם אנשים מאוד מאוד חכמים.............. הם יודעים טוב מאוד ששי לא אהוד הקהל והם דרכו עושים אסטרטגיות על חשבונו אתם עוד תראו! הם גורמים לכם לחשוב בדיוק את מה שאתם חושבים כרגע... בקיצור חבל לכם על הזמן היום קלטתי את זה..צבר ורנין לא רואים את שי ממטר.......... משחקים על חשבונו!!!

24 שעות 1

New member
במה זה תורם לצבר זה מעלה אותו להדחה

אני לא חושבת מכיון שזה גורם לו לעלות להדחה דבר שהוא מאוד פוחד ממנו .

בהלםם

New member
אתה שוב מזלזל בצבר......

צבר יודע שגם אם יעמוד להדחה הוא לא יעוף הביתה.. וביינתים שיי עושה לו את העבודה השחורה רב עם כולם מסכסך ובונה אסטרטגיות וכשיגיע הזמן הנכון הוא יקח את החיילים של שי ויפנה אותם נגדו וזה לא נעלם מעייניו.. והוא כמובן לוקח בחשבון שיש סיכוי שהוא יועמד להדחה אני מאמינה שאת זה כולם לוקחים בחשבון אבל שים לב שהוא הועמד להדחה לא בגלל שהוא החייל של שיי ..אלה בגלל המצקים או כל מה שזה לא היה ומשם כל הבלאגן התחיל וכמו שבובליל נוהג לומר.. לא סתם הביאו את כל אחד ואחד מהם

24 שעות 1

New member
צבר מועמד להדחה בגלל רמיזות עבות של שי

שי בחוכמתו שלח רמיזות עבות מאוד לעינב על צבר ולכן צבר נכנס למלכודת

בהלםם

New member
ואם שי לא היה ר ו מ ז.......

אתה חושב שאשר ועינב לא היו מעמידים אותו להדחה??

Lomsahne

New member
אני מאמין....

שאם לא היה את כל הקטע עם הפיצות הוא לא היה על הכוונת.עינב דווקא כמה ימים לפני כיווונה על איתי כשהיא זורקת הערות שהוא מעצבן אותה.

דינה128

New member
גם אני מאמינה שאם לא היה שי-ההצבעה היתה שונה

זו היתה שבת שהייתי מרותקת לטלויזיה. עד שבת בצהרים באמת איתי היה על הכוונת של אשר ועינב. אשר ישב בחוץ ושי בא והצטרף אליו כששי הזכיר פעם ראשונה את השם צבר , אשר אמר לו "מה פתאום, צבר נין של צדיק" (הרב אמר לו שצבר הוא הנין של הנין של הבעש"ט) ואז שי אמר לו אני אומר לך שצבר משחק ושנכון שרנין הכינה אבל מי שעזר לה זה צבר. ואז עינב הצטרפה ויותר משעה על השעון שי טחן להם את הראש, דיבר מסביב על זה שצבר בסך הכל משחק משחק כאילו שהוא נחמד... הוא לא עזב אותם עד שראית שהצליח לשכנע אותם ואז הלך. (והכי מרגיז שהוא ראה וידע שצבר לא הכין אלא לימד את רנין להכין). האמת? אחרי הדיבור שלו , הייתי בטוחה שהוא עצמו יצביע לצבר ורק ביום ראשון כשראיתי שהוא לא הצביע לצבר, הבנתי כמה נחש גדול הוא וכמה הוא משחק את המשחק אולי הכי שחקן מכולם והוא ממשיך בזה עד היום. יושב עם כל אחד וצוחק על האחרים . כל שבוע לוקח לו למטרה אחד אחר רק כדי שלא יעלו אותו על הגריל. אני מקווה שיומו יגיע וכשייצא, ברגעים שמראים מה היה בפנים, שיראו לו את כל התככים שלו ובעיקר את מה שעשה לצבר "החבר הכי טוב שלו".

bibaso

New member
קודם כל שי לא רמז

אלא ממש שיכנע את אשר (ועינב שהגיעה בסוף) שצבר עשה בכוונה, והוא המשפיע גם על שיפרה. מכיוון שצבר ושיפרה צמד חמד הם קנו את השיכנוע של שי. לפני זה צבר לא היה על הכוונת, עובדה שהם נכנסו למצב חרום להודיע לכל מי שקרוב אליהם, ושמע אותם מלכלכים רבות על שיפרה, שיצביע גם לצבר. (מבצע ש"צ)

bibaso

New member
ואפילו באותה שיחה

אשר הביע רצון לדבר עם צבר, ושי אמר לו: "לא כדאי, הוא יעשה לך יותר בכוונה".

בהלםם

New member
אני חושבת שמה ששי עשה

זה רק הוסיף אש למדורה.. הלהבות כבר היו שם.. וזה לא משנה גם אם היה מחמם או לא.. הם היו מצביעים לצבר כי כמו שהם אמרו הם פגעו בדת שלהם - פגעו בהם ונניח וצבר ואשר וכולם היו עושים סולחה זה משחק הרי.. וצריך לתת 2 שמות! ואם יש כבר איזו מריבה אפילו אם היא הסתיימה בטוב.. אני חושבת שאשר ועינב עדיין היו מצביעים אותו דבר עם שי או בלי שי זתומרת בבית הזה המשחק הוא ככה כל מי שעושה פיפס קטן ולא במקום עולה להדחה זה לא משנה אם היתה סולחה או לא

בהלםם

New member
זו דעתי בכל אופן...אולי אני טועה

בכל הנוגע לצבר ורנין.... הם מאוד חכמים ולא סתם קשה לנו להבין איך עורך דין ומישהי שמגדירה את עצמה אינטילגנטית עם תעודות - נופלים למלכודת של שי בעיינים עצומות ולא רואים קמצוץ ממה שאנחנו רואים אני חושבת שהם ממש לא תמימים או חיילים זה מה שניסיתי להגיד בעצם.. אבל שוב אולי אני טועה

למעלה