אתם זוכרים שפעם סיפרתי פה

רותי ב.

New member
אתם זוכרים שפעם סיפרתי פה

על קבוצה של דוברי לדינו בחיפה? ושיש פעילויות וכאלה? אז אתמול נודע לי שגם בפתח תקווה יש כזו, ובזמן הקרוב יהיו לי פרטים נוספים, כמו טלפון וכו´. לא אוכל לפרסם את מספר הטלפון פה, אבל בפרטי בכיף, ולכל מי שרוצה.
היתה פה מישהי שאמא שלה שרה רומנסות והיא התעניינה בנושא, אז גם לך, אם תרצי, אנא צרי קשר במסר. בואנס טדרס א-טודוס. היום אין סיפור על מלכים ונסיכים. אולי מחר.
לכל מי שמגיע הנה, במקרה או לא במקרה. ואתם באמת רוצים מפגש? איפה מתי איך? רעיונות יתקבלו בברכה.

gingit1

New member
בואנס טדרס

כל הכבוד רותי, היידה לארגן מפגש, אני מגיעה.

רותי ב.

New member
בואנו, אמה.......

אינטנדי קי לאס ג´נטס אקי קֵרין אזר-לוּ אין תל אביב, אי-יוֹ נוֹ-סוֹ די-אַיִי. לוגאר בואנו פואדי-סֵר אין אלגונה מסעדה אין תחנת רכבת שלום. סי-אַי אלגונו קי קונוסי לוגאר בואנו קי-סקריבה.

gingit1

New member
רותי../images/Emo39.gif

אי יו נו סו די תל אביב, יו סו די אל צפון הרחוק, אי וו ויניר פרה קונוסר א טודוס, א לדו די אל טריין שלום, יי עזריאלי, אי אהי האי מונצ´וס רסטורנטס.

gingit1

New member
אני מתפקדת ראשונה

לגבי המקום - היכן שהרוב ירצה, אני במיעוט מהצפון הרחוק, כך שהצפון לא בא בחשבון, אני אגיע לאן שיוחלט.

בואנוס דיאס גמני מתפקדת ../images/Emo42.gif

אני נמצאת בעוד פורומים המייצגים אנשים בכל כנפות הארץ. בדרך כלל הפגישות נעכות בעזריאלי ביוטבתה. קל להגיע ברכבת מהצפון וקל להגיע ברכבת גם מאזור רחובות וכו´. השרות ביוטבתה זוועתי - אבל למי איכפת, העיקר שיש מקום למפגש. ואם מפגש - אז מדברים סולו אין לאדינו - פרה אקזירסר (להתאמן) אל לדינו. אייר סטובי מלטה (חולה אומרין גם אינפרמה) אי סקריביטז´ מונצ´ו. אתמול הייתי חולה וכתבתם המון - כיף לראות פורום פעיל!

רשל

New member
אפשר להצטרף ? ווה וור לוגר אי פרמי?

נכון שאני לא כל יום יכולה להיכנס לפורום, אבל גם מידי פעם זה נחמד כל הכבוד לפורום הזה - אונה קוזה דמוזוס מאגרדו מוי מונצ´ו ואני מפרגנת מאוד - כומו סדיזה מפרגנת אין אספניול, המשך פורה ונעים קון מונצ´ה אלגריה

רותי ב.

New member
סיגורו ../images/Emo70.gif (בטח ../images/Emo70.gif) וה-אבר לוגאר

פור קדה אונו קי קארי. מפרגנת? גם אני לא זוכרת איך אומרים....

אביאל....מקרידו.........../images/Emo68.gif

אקודרמה קואנדו טבובר..אחרברטה אין אל קוליקו פור אסטה חתימה אין אינגלז...... (תזכיר לי כשאראה אותך להכות אותך בטוסיק בגלל החתימה באנגלית) דייה בואנה מיאלמה....

אפשר לקבוע..פגישה...../images/Emo127.gif

בת"א...ביטבטה..... או כל מקום אחר במרכז כדי שיהייה נח להגיע לכולם.....

בודאי../images/Emo23.gif

פורקה נו, סי טו פאודה ויניר אנדה מי אומפוקו אבלאר אונה קוזה, בבר.... דקה נו.

רשל

New member
לימוריקה מוי ארמוזו........

סטס אבלנדו ארמוזו = את מדברת טוב לא שכחת אהההה.........

לימוריקה....גרסיוזיקה....../images/Emo25.gif

טו קואנדו ויינס אז פרבר אסתה סידרה דזוונסידה לחיי האהבה.... נו פרה אבלר....

רשל

New member
אל אמור דה לוידה=חיי האהבה ../images/Emo23.gif

יא מרומפי לוס דינטס פרה אנטנדרטה, אמא כמל טיינה לסידרה לחיי האהבה אז מוי ארמוזו אי אומפוקו טולוידס דלו דקדה דיה חדשות, פיגועים, פוליטיקה אי טודו בואינו. קון און פוקו דקדה קוזה סטמוס פסנדו לוידה ושלא יהיה יותר גרוע אי שבת שלום קון מונצ´ו אמור אי אלגרייס

רותי ב.

New member
אונדה מי? לא כדאי בשביל

הפעם הראשונה מקום ניטרלי כזה? מה אתם אומרים

למעלה