אתם זוכרים

אתם זוכרים

ששאלתי אותכם פה על קליפ (ואף אחד לא ענה לי)? בכל מקרה מצאתי את השיר של השיר והחלטתי שאני חייבת להמליץ לכם על הלהקה (כדי שתגידו לי איכס אמילי, איזה חרא מוסיקה את שומעת
) אז ככה, ללהקה קוראים THE CALLING (מישהו מכיר?) ולשיר קוראים WHEREVER YOU WILL GO זה שיר ממש יפה.. מן MELLOW ROCK שכזה.. בסגנון של ANOTHER PERFECT DAY של אמריקן היי פיי. הקונספט של של הקליפ די רגיל... איזה בחורה רוצה להפתיע את חבר שלה ועושה קעקוע עם השם שלו ואז כשהיא מגיעה אליו היא מוצאת אותו במיטה עם מישהי אחרת (כמה לא צפוי...) ואז היא מתחילה לשבור לו את הבית. וכמובן שבאמצע רואים את הלהקה שרה באיזה חור נידח ... גם שאר השירים שלהם נחמדים... די חוזרים על עצמם אבל בסדר. תורידו ותשמעו. לכו תדעו, אולי תאהבו את השיר... ~אמילי~

ובקנדה, אוסטרליה

ועוד כמה מקומות על פני הגלובוס. בטח עוד מעט יצחילו גם לשים אותו הרבה באמ טי וי אירופה ואז כולם יתחילו לאהוב את השיר ואז הוא כבר יימאס

ביג דיל

New member
עלי הוא כבר מתחיל להימאס...

אני טוחן אותו כבר חודשיים, והוא מתחיל לאבד את האפיל שלו, לפחות אצלי. להיט היסטרי!!! רוצו לחנויות התקליטים הקרובות לביתכם, תגידו למוכרים שתשעים שקל לדיסק זה נורא יקר, ותורידו למחשב. ושלא יעבדו עליכם!!!

למעלה