StaffordshirE
New member
אתם חבורה של בני זונות..
2 שרשורים פתחתם מאז שהלכתי...2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאוכזב מכם..מאוד! בקיצור, יצאתי לרבעוש (רביעי עד שבת) בגלל שהגיוס של מג"ב הוא היום ו500 מגבניקים חדשים הולכים להגיע לבסיס אז הוציאו את הטרום טירונים (שזה אנחנו) מהבסיס עד יום ראשון כי אנחנו סתם נפריע להם, צריכים לחייל אותם ולהכין תעודות שוטר. רק יום ראשון אני אתחיל את הטירונות, בינתיים עשינו עבודות רס"ר..שזה ניקיון
להרים בדלים של סיגריות מהריצפה בזמן שהמתגייסים של אוגוסט שסיימו טירונות אתמול עוברים לידנו זה משפיל
בקיצור..למרות שלא ממש התחלתי את הטירונות, בינתיים זה סבבה אחושרמוטה! כשנתחיל את טירונות מג"ב האמיתית נראה מה יהיה
ובלכר, תמות! התגייסתי ביום של שיריון, ראיתי את החבר'ה השיריונרים..הם חבורה של קיבוצניקים חננות מגולחי ראש!! מג"ב זה בנבנזונה!!!
2 שרשורים פתחתם מאז שהלכתי...2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאוכזב מכם..מאוד! בקיצור, יצאתי לרבעוש (רביעי עד שבת) בגלל שהגיוס של מג"ב הוא היום ו500 מגבניקים חדשים הולכים להגיע לבסיס אז הוציאו את הטרום טירונים (שזה אנחנו) מהבסיס עד יום ראשון כי אנחנו סתם נפריע להם, צריכים לחייל אותם ולהכין תעודות שוטר. רק יום ראשון אני אתחיל את הטירונות, בינתיים עשינו עבודות רס"ר..שזה ניקיון