אתם חושבים שאם נקבע

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אתם חושבים שאם נקבע

פגישה באיזה בית קפה קטן, שמותר לעשן בו, וגם לצחוק, כזה, שלא מתפוצץ... נוכל לחזור לפה ולכתוב יותר זיכרונות??? אם כן........בבקשה........ בואו ונראה איך אנחנו נראים , לא על המסך. ואיך אנחנו נשמעים...... לא חייבים רק להעלות זיכרונות.. הכל כשר במפגש. האורחת מקניה, תאלץ לקבל רק תמונות.... אני מוכנה לצלם הכל במצלמת וידאו..... הא?????????? תנו לי את תשובתכם ............
))))))))))

זהבוש

New member
למגי תלוי באיזה תאריך ../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

אם תקבעו את הפגישה בתאריך שמתאים לי אולי אהיה בסביבה אני אשמח להפגש אתכם. ולא תמונות רק יעזרו תוך כדי המפגש אפשר גם לכתוב כך שאולי אז גם אצטרף. מישהוא הזכיר מכוניות ישנות כמו דה שבו, סוסיתא האם מישהוא זוכר את הדופין ואת הפיאט פיקולינו זה פשוט רכבים מתוקים שהיו בזמנו את הלארק האמריקאי שכולם רצו נורא שיהיה להם.
]]]]]]]]]

magy

New member
תודיעי מתיי את מגיעה ../images/Emo13.gif

כולם יסכימו לחכות לך..........
))))))))))))))))))))))))))))))))))))

זהבוש

New member
פגישה שכזאת ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo23.gif

לפי כל התוכניות אני אמורה להגיע בנובמבר אבל יכול להיות שבסוףהחודש הזה בדרך לברצלונה אני אעבור דרך הארץ זה תלוי בצוות שלי. במשך השבוע הזה אני אהיה יותר חכמה.

magy

New member
זהבוש, צרי קשר לאי.מייל

אשאיר לך טלפון.....ונתחיל להזיז את העניינים... קחי בחשבון...... שלך, יהיה קל יותר להגיע מקניה לכאן.....מאשר להזיז אנשים בגילנו,עקרוניסטים, עסוקים , ביישנים, נבוכים, (מה אני צריך את זה?) מהצפון למרכז או להיפך...... אני מוכנה ומזומנה....... חברים יקרים, מוכנים להפגש עם זהבוש למרות שאנחנו מכירים פה זמן קצר?????????????????????????????????????????????????? יאלללללללללה, קצת ספונטניות.............

פנטי

New member
אני דווקא זוכרת את המנואלה... ../images/Emo9.gif

של ההילמן .... יופי של אוטו , אם המכונית לא נדלקה בבוקר בהצתה רגילה אבא שלי היה יוצא לפני הרכב מפעיל את המנואלה שהיתה מין ידית ומסובב, ומסובב, ומסובב עד שהיינו שומעים את המנוע מתחיל לפעול ........ המנואלה מעולם לא הכזיבה :)

גל-עמית

New member
מכוניות.....

כמה ימים קודם, הזכרתי שלמדתי לנהוג על "לארק-סטודיבייקר" שנת 64. מישהו זוכר את ה BMW, בעלת 3 הגלגלים עם הפתח מקדימה וההגה המתקפל?

למעלה