אתם חושבים שהוא עיוור?

מעין234

New member
אתם חושבים שהוא עיוור?

בנים תגידו... כשמישהי רוצה אתכם...אתם בכלל שמים לב? האקס שלי...לא יכול להיות שהוא כזה עיוור. הוא נפרד ממני כי ה"ניצוץ מת". ואז חודש אחרי הפרידה הוא ביקש ממני נתק מוחלט. לא משנה אז לפני שבועיים שלושה שלחתי לו הודעה, ככה כמה ימים, דיברנו בסופ"ש לכמה דקות ואז הייתי צריכה ללכת לא משנה בסופו של דבר הוא התקשר ודיברנו שעה בטלפון. אמרתי לו שהייתי ממש צריכה אותו כי הייתי שבוזה ושאין לי מישהו לדבר איתו...כמו כשהיה לי אותו. שאני צריכה מישהו לדבר איתו. הוא סיפר לי מה קרה איתו עכשיו ונשמע שהוא עסוק וסוגר הרבה שבתות, אז שאלתי אותו אם עדיין היינו ביחד מה היה קורה איתנו עכשיו..אז הוא אמר שזה היה מאוד תלוי בנו ושהקשר היה מתקיים בעיקר בסופ"שים כי במשך השבוע אין לו יותר מידי זמן לדבר. וכמה פעמים בשיחה הוא קרא לי בשם חיבה שהוא נתן לי כשהיינו ביחד. ממה שאמרתי לו..די ברור שעדיין יש לי רגשות, או לפחות שאני מתגעגעת .. לא? בכל מקרה היה כבר מאוחר בלילה אז שאלתי אם זה בסדר שנמשיך את השיחה בסוף שבוע והוא אמר שכן. התקשרתי והטלפון שלו היה מכובה. ממש התעצבנתי עליו, התקשרתי לידידה הכי טובה שלו שאני והיא בקשר טוב והיא אמרה לי שהיא לא יודעת כלום. אמרתי לה שאני עדיין אוהבת אותו והיא אמרה שהם לא מדברים על זה והיא לא יודעת, שכל מה שהיא יכולה להגיד לי זה שהוא פנוי (נו עלק לא מדברים על דברים כאלה...כשהיינו ביחד אני יודעת טוב מאוד שהם דיברו על זה כי היא הייתה אומרת לי שאיזה כיף לראות אותו מאושר ככה ומאוהב). קיצר אמרה לי שהוא פנוי, שהיא לא מוכנה להתערב ולא רוצה לדבר איתו על זה ושאם אני בטוחה שזה אהבה אמיתית אז שאני אלחם על זה. בכל מקרה היה נשמע שהיא לא תגיד לו שומדבר כי היא לא רוצה להיכנס באמצע... ואולי היא כן אמרה לו? לא משנה שבוע וחצי אחרי היום שבת הזה אני מתעוררת בשש בבוקר כי קיבלתי הודעה. ממנו. הוא כתב שהוא מצטער על הנתק הארוך שהוא איבד את הטלפון ורק השבוע חידש אותו (אה באמת? אז מאיפה יש לו את המספר שלי ?) ממש הייתי עצבנית עליו ועוד הוא מעיר אותי בשש בבוקר אז הוא כתב לי בסוף שהוא בשמירה אז רק עניתי לו שאני במיטה וזהו לא חזרתי אליו יותר עד אתמול שהתפתיתי... :/ מה לעשות ככה זה כשאוהבים מישהו עד שאני לא אקבל עשרים יריקות בפרצוף אני לא אצליח לשחרר. שלחתי לו הודעה על איזה משהו ואז שאלתי אותו אם ההצעה שלו כשניפרדנו לשבת על קפה מתישהו אם עדיין אפשר והוא אמר שכן אבל שהוא ייצא רק עוד איזה שבועיים שלושה. ככה התכתבנו קצת ואז התקשרתי אליו ודיברנו כמה דקות. היום לא שמעתי ממנו, זה בסדר גם לא ציפיתי. אז אחרי החפירה הארוכה הזו, אני יודעת לפי זה שהוא לא רודף אחריי שהוא ממש לא בעניין שלי..אחרת הוא היה מתנהג אחרת. אז השאלה היא...הוא רואה שאני עדיין מאוהבת בו...נכון? זה די ברור נראה לי. למה שיסכים להיפגש איתי? :/ יש טעם בכלל שאני אגיד לו את הרגשות שלי?

Dark Muse

New member
את דוגמא טובה לכך

שבנות, גם הן יכולות להיות סמרטוטות. הוא אמר לך שהוא לא רוצה להשאר בקשר איתך? מה את רודפת אחריו? איפה השכל הישר...?

comet9

New member
תתאפסי על עצמך

קחי את עצמך בידיים. מה זו המסכנות הזו? הרחמים העצמיים האלה? יהיו לך עוד הרבה אכזבות בחיים. אם תקחי כל דבר ללב לאן תגיעי???

Lir האחת

New member
../images/Emo24.gif

אם הוא מציע לך להיפגש, ואת מחליטה שכן להיפגש איתו, הייתי מציעה לך כן לחשוף את כל מה שאת מרגישה. לשים את כל הקלפים על השולחן בעיקר בשביל עצמך. כדי שתוכלי להיות בטוחה במקום ששניכם עומדים בו, ולדעת להיכן הקשר הזה מוביל.

לדעתי

תזרמי - א ב ל אל תתרפסי לפניו, תשמרי על הכבוד שלך!! וחוצמזה לא הייתי מציעה לתת לעצמך להתלהב יותר ממה שאת צריכה, אח"כ אם ההתלהבות שלך הייתה בלי סיבה האכזבה קשה ומרה.... חוצמזה: "..התקשרתי והטלפון שלו היה מכובה. ממש התעצבנתי עליו,..." |סגדש| מה זאת אומרת התעצבנת עליו? כולה לא ענה לך לטלפון סו ואט??נפל העולם מה הוא מת? אולי הפל' לא היה עליו? אולי הוא לא יכל לענות לך אולי קרה משו?? את צריכה להבין שהוא עדיין לא רכוש פרטי שלך, ועם כל הכבוד לזה שהייתם חברים.. אולי זו השיטה שלו לנתק קשר והוא לא ענה בכוונה? (דיי שפל) יאאלה תתעודי תזרמי איתו וקחי הכל בקלות תביני רמזים ותפיקי לקחים אם הוא רומז לך שסבבה אז סבבה אם לא אז יאללה ביי... אל תתני לו לשחק בך פעם כן פעם לא את לא יויו של אף אחד גם לא שלו אהה דרך אגב- אני אם גבר היה נדבק אלי אחרי שנפרדנו זה רק היה מגביר את הרצון שלי להתרחק ממנו ואם את מרגישה שהוא ממציא לך תירוצים על הנתק וכל החארטות האלה לדעתי - קחי לך כמה צעדים אחורה (רצוי בריצה) וחפשי לך גבר עם קצת יותר כבוד שיהיה לך המון הצלחה בכל דרך שהיא

והאווו תיקון >> לדעתי..

תזרמי - א ב ל אל תתרפסי לפניו, תשמרי על הכבוד שלך!! וחוצמזה לא הייתי מציעה לתת לעצמך להתלהב יותר ממה שאת צריכה, אח"כ אם ההתלהבות שלך הייתה בלי סיבה האכזבה קשה ומרה.... חוצמזה: "..התקשרתי והטלפון שלו היה מכובה. ממש התעצבנתי עליו,..." מה זאת אומרת התעצבנת עליו? כולה לא ענה לך לטלפון סו ואט??נפל העולם מה הוא מת? אולי הפל' לא היה עליו? אולי הוא לא יכל לענות לך אולי קרה משו?? את צריכה להבין שהוא עדיין לא רכוש פרטי שלך, ועם כל הכבוד לזה שהייתם חברים.. אולי זו השיטה שלו לנתק קשר והוא לא ענה בכוונה? (דיי שפל) יאאלה תתעודי תזרמי איתו וקחי הכל בקלות תביני רמזים ותפיקי לקחים אם הוא רומז לך שסבבה אז סבבה אם לא אז יאללה ביי... אל תתני לו לשחק בך פעם כן פעם לא... את לא יויו של אף אחד גם לא שלו תהיי את זו שמובילה את החיים שלך, ופה זה התפקיד של השכל לא של הרגש... אהה דרך אגב- אני- אם גבר היה נדבק אלי אחרי שנפרדנו זה רק היה מגביר את הרצון שלי להתרחק ממנו. ואם את מרגישה שהוא ממציא לך תירוצים על הנתק וכל החארטות האלה, לדעתי - קחי לך כמה צעדים אחורה (רצוי בריצה) וחפשי לך גבר עם קצת יותר כבוד שיהיה לך המון הצלחה בכל דרך שהיא

בלאגנית

New member
זה נראה כאילו הוא אשכרה לא יודע מה

לעשות איתך את רודפת אחריו והוא עוד לא יודע מה לעשות איתך אבל בואי נגיד שממש רוצה להיות איתך - זה לא המצב.

למעלה