אתם חושבים שהם רוק אבל הם לא!

• פותח הנושא heif
  • פורסם בתאריך

heif

New member
אתם חושבים שהם רוק אבל הם לא!

הרבה מחובבי פופ למיניהם שומעים דה קולינג וחושבים שזה רוק. אז זהו שלא! הלהקה הזאת מנגנת שירים חסרי ייחוד ומשעממים. היא גם לא מנגנת שירי רוק! זאת להקה אנמית ומגעילה והיא ממש מעצבנת אותי! תודה אני גם רוצה להגיד שזכותו של כל אחד לאהוב את המוזיקה שהוא אוהב... פשוט זה לא רוק. זה "רוק" מסחרי ומגעיל סטייל mtv תודה

ט ל i i ש

New member
יא חתיכת הומו תעופ מפה לפני שהכפכפ

שלי עפ עלייך לא טוב לך עם הלהקהה בעיה שלך אל תבוא לפוררום להגיד את דעתך!!! תעוף לפני שאני הורגת אותך!!!

crazy4tc

New member
יא מפגררררררררררררר

מי אתה חושב שאתה? אם היית באמת מישהו שמבין במוסיקה היית מעלה את זה לדיון ומסביר מה אתה לא אוהב בלהקה! אבל מי אתה שתגיד איזה סוג מוסיקה הם?? לפי מה אתה קובע בכלל?? חוץ מזה יש לי חדשות בשבילך: אני לא שומעת דה קולינג בגלל שהם רוק אני שומעת דה קולינג בגלל השירים היפים!! בגלל הלחן, בגלל המילים, ובגלל הקול!!! אני לא שטחית כמוך ושומעת רק לפי סוג המוזיקה!!! אז תעשה טובה ותגיד לכולנו שטעית ואנחנו כבר נסלח... אולי...

Drorrrrrr

New member
אנמית ../images/Emo35.gif

אתה יודע מה זה אנמי
אנמי זה אדם שחסר לו כדוריות דם לבנות (נראה לי) בדם.... דה קולינג היא להקת רוק רך, ולא יעזור מה שתגיד כי הם לא פופ.

ט ל i i ש

New member
אתה איש דפוק!!!

שאינ לו חיים אז נכנס לפורום מושלם של להקה מושלמתתתתתתת עם סולן הומו וגיטריסט מחבל תיזהר שלא נשלח עלייך את אהרון והוא התפוצץ עלייך פשוט תתזהרררררר!!!!

heif

New member
אויש תודה...

אני לא שומע להקות לפי הז'אנר שלהן... פשוט דה קולינג זה מסוג הלהקות המסחריות שאנשים חובבי רוק אוהבים לאהוב כדי להגיד שהם אוהבים גם רוק. אני יודע מזה אנמי אבל לאנמי יש כמה משמעויות. הם להקה שפשוט אין לה ייחוד. זה עצוב (בדעתי) שהם מצליחים. תנסו לשמוע קצת להקות "טובות" כמו: the strokes, queens of the stone age, the vines... ואם אתם אוהבים פופ (אין רע בזה) אז יש גם פופ יותר טוב מדה קולינג...

crazy4tc

New member
אתה רק מוכיח כמה אתה שטחי שוב פעם!!

פעם הבאה... בעצם עזוב פעם הבאה כי בן אדם מפגר כמוך בטח ישכח פשוט תכתוב בחתימה שלך את זה: ההודעה הנ"ל נכתבה על פי דעתי האישית בלבד ולא מסקר שערכתי לכל תושבי העולם!!! ועוד משהו, לפי דעתי (שים לב לצמד המילים הקסומות האלה!) הלהקות שהזכרת לא שוות בכלל!!!!!! המוזיקה שלהן מגעילה וחסרת כישרון!!! זה שאתה אוהב אותם (משהו שאני דווקא כן יכולה להבין) לא אומר שאנשים אחרים (כאלה שלא חרשים למשל) צריכים לאהוב אותם! ורק ככה בשביל הידע: דה קולינג הכי שווים בעולם!!!!!!! ועכשיו יא חסר חיים לך ותעשה משהו מועיל במקום לעצבן אותי ותכתוב בפורומים אחרים!!! ותשתדל לכתוב דברים קצת יותר נחמדים פעם הבאה איפה שלא תכתוב רק רחוק ממני...

Drorrrrrr

New member
תקשיב

אנחנו לא נתעסק עכשיו במה הם כי הם לא פופ, חבל על הזמן, בסיידר הם רוק, רוק קל, אבל רוק קל זה גם רוק. עכשיו תקשיב, לדעתך הם חרא, לדעתנו לא, אם אתה לא אוהב אותם אני בכלל לא מבין מה אתה עושה פה, אתה רוצה לנהל דיון נורמאלי, תביא עובדות, כי לא דה קולינג הם לא להקה מסחרית: לא נמכרות חולצות שלהם, לא שעונים שלהם, אין פוסטרי בד שלהם, אין מסחר עליהם, הם מוכרים טוטאלים מוסיקה. אם באת לכאן להתווכח, ולהקפיץ את הפורום, אם אתה רוצה לנהל דיון תרבותי, אתה מוזמן. ערב טוב ושבת שלום

Adrienne

New member
אוקיי בואו נסביר מה זה אנמיה.

אנמיה לפי מה שאני זוכר משנה שעברה זה חוסר ברזל בדם. הברזל בגוף האדם משמש להעברת החמצן לשאר חלקי הגוף. ההומוגלבין בדם הוא חומר שאליו מחוברים 4 מלוקלות או יחידות או מה שזה לא יהיה של ברזל, הברזל מדביק אליו את החמצן וככה מעביר אותו לכל הגוף. אנמיה זה כשבמקום 4 מולקולות\יחידות וואטאבר יש פחות.

crazy4tc

New member
יא מפגר!!!

לא צריכים שתציף את הפורום!!! אפילו לעשות הוסף תגובה אתה לא יודע???

aYaLoLy

New member
אוקייי הצלחת לעצבנ אותי ../images/Emo4.gif../images/Emo85.gif

נמאס לי מכללללללללללל אלה שחושבימ שדה קולינג המ חרא! א) אמ אתה כל ככ שונא את דה קולינג, אינ לכ מה לחפש פה! ב) נמאס לי מכל הקטע של המיסחור! ואני אגיד את האמת- במידה מסוימת כל להקה היא ממוסחרת, כי אמ היא לא היתה ממוסחרת, לא הייתמ שומעימ אותה לא באמטיוי ולא בכל מקומ, אלא במוסכ של אחד מחברי הלהקה! ואינ לי בעיה עמ מסחריות, אלא אמ אנשימ ללא כישרונ (ע"ע בריטני והמ***ימ) שמתפשטימ בקליפימ שלהמ כי זה הדבר היחיד שיגרומ לאנשימ להקשיב למוזיקה הזו. ג) גמ אני לא מגדירה את דה קולינג בתור להקת רוק, אבל המ בטח שלא להקת פופ! המ כותבימ בעצממ את השירימ ומנגנימ באמת את המוזיקה ולא משתמשימ בפלייבק מסריח. ד) הלהקות שציינת הנ סתמ זבל של להקות שאנשימ כמוכ ששומעימ כדי להגדיר את עצממ רוקיסטימ! בדיוק כמו אלה ששומעימ אבריל כדי להוכיח שהמ עלק *סקייטרימ*ץ. יש לכ בעיה עמ מעריצי TC פשוט אל תבוא לכאנ! לכ לפורומימ של הלהקות שאתה אוהב ועל זה נאמר המשפט "על טעמ ועל ריח אינ להתווכח"

Chandler Rulz

New member
טוב, אז ככה:

לכותב ההודעה הראשית: מה אתה בכלל עושה פה?! הרי לא באת להציג את דעתך, סתם באת לעצבן והתחלת יש לתקוף.. לא לעניין! ולאישתי היקרה: יש לי מחר מבחן ענק בהסטוריה (ומי כמו דרור יודע..) ולא אוכל לדבר איתך עד ראשון.. XXX & OOO

טוב.....

עצבים יש לי!!!! ואפילו מקודם!!! אבל עכשיו באמת עיצבנת! זה פורום למעריצים, וכמו שיולי אמרה, לך לחפש לך פורום של מי שאתה מעריץ!!!! ובקיצור! פה אתה לא רצוי! ואתה לא יכול להגיד שהם להקה לא טובה(והם לא!!!!!!!!!) בקרב המעריצים של הלהקה!! זו פשוט חוצפה!!!!! פשוט, לך תחפש לך חיים..... באהבה -

adi u

New member
חחח....אני לא מאמינה עד כמה

השירשור הזה דומה לשרשורים בפורום אחר שאני קוראת אותו..כי אין לי יותר כח לרשום שם כלום ... תלמדו להתעלם מאנשים כאלה... ראסמי הרבה אנשים אומרים את זה...כן...גם חלק מהחברים שלכם...שדה קולינג הם סתם וכל הבלה בלה בלה הזה... אז כן יש לו את החוצפה כיויכול להכנס לכאן במיוחד כדי להגיד את זה... (ויש לי חשד עז שאני גם יודעת מי זה...אבל אני צריכה עוד לאמת את זה...לא אומרים כלום באויר)אבל על תתלו אותו..בסדר הביע דעה...עשה לו טוב להגיד מה שבא לו... תחליקו אבל זה לא סיבה להתעצבן כי כל אחד והטעם שלו... אל תתחממו מהר כל כך...

Kryptonite

New member
אוקיי (קורא פאסיבי בפורום../images/Emo168.gif

אבל פשוט חייב להגיב להודעה הזו
) קודם כל, מי אתה שתקבע מה זה? מה איכפת לך? מה זה משנה לך? דבר שני - אם אנחנו אוהבים את זה, שומעים את זה וטוב לנו עם זה, מה זה חייב להפריע לך??? למה אתה חייב להתחיל לרדת על הלהקה ב*פורום* שלה??!?!? אתה מחפש צומי או משהו? אין לך חיים? בכלל! מה זה הקטע המטומטם הזה של אנשים, להיכנס לפורומים עם נושאים שהם לא אוהבים ולהתחיל להתלונן ולהאונן כמה שזה נורא\מגעיל\נחות\ וכל החרא הזה... בשלוש מילים- לא. איכפת. לנו. (צחי, קצת-הרבה-עצבני-אז-לא-להתייחס)

crazy4tc

New member
היי צחי עצבני!../images/Emo6.gif

אם אתה כל כך אוהב לקרא בפורום שלנו אולי תצטרף?

למעלה