אתם חושבים שיש כאלו שאוהבות בנים נשיים?

di9010

New member
אתם חושבים שיש כאלו שאוהבות בנים נשיים?

אם מישהו מכיר את לבנה מהאח הגדול. לטעמי, היא נראית בחורה מאוד יפה ואפילו עם מראה נשי ++ , אבל כשהיא מדברת היא נשמעת כמו גבר. בעיני זה אחלה ומגניב.
אז אני בדיוק כמוה רק ההיפך. נראה כמו בן (לא ממש גברי אבל עדיין בן שלא ממש נראה הומו) . אבל כשאני פותח את הפה אני נשמע ממש סיסי. ובעיקר בטלפון. בהתנהגות ובהשקפת עולמי אין לי ספק שאני נשי.

בא לי להכיר בחורה, אתם חושבים שיש נשים שאוהבות בנים נשיים?

היום בעבודה מישהי שעומדת לעזוב אומרת לי :" אתה יודע בהתחלה שראיתי אותך חשבתי שאתה הומו, ואפילו התערבנו פה כמה בנות..." אני משאיר את המצב עמום, כי אני לא מדבר כמו הומו, אלא יותר כמו אישה. באופן כללי אני עדין-מופנם ולא נשי-מוחצן (רוב ההומואים האוחצ'ות מוחצנים).

בעולמינו, להיות בן נשי זה הרבה יותר נחות ולא מקובל מאשר להיות אישה גברית.

עכשיו, יש לי קול נשי, שעל פניו זה אחלה וזה תורם לצד הנשי שלי. ראיתי שיש טיפול אצל קלינאית תקשורת שמלמדת אותך דיבור גברי.
אז מצד אחד זה יועיל לי לחיים, כי לא בא לי שיתייחסו אלי תמיד בזלזול כי בן נשי זה נחות . מצד שני, זה ידפוק אותי, כי בזכות הקול שלי, הרבה רואים את הנשיות שבי ואוהבים אותה ואני משדר את מה שאני...

קצת מבולבל ורציתי לשתף... תודה

אתה חמוד

די מזכיר לי את עצמי...
אני לא יודע להגיד לך מניסיון אם יש בנות שאוהבות נשיים כי
לצערי הניסיון שלי שואף לאפס עגול מאוד (מקווה מאוד שזה הולך להשתנות בקרוב)

אבל אני די בטוחה שיש בנות כאלו שאוהבות נשיים. אבל אסור שזו תהיה בחורה
שכן מחפשת גבר ובסוף זה יחסר לה והיא תהיה מתוסכלת
היא חייבת ממש לאהוב את זה. אולי בחורה לסבית ?

אל תספור את השטויות האלו של בן נשי פשוט תהיה מי שאתה. ואל תעיז לשנות את הקול שלך אם הוא טבעי לך!
הכי חמוד זה שמישהו הוא פשוט מי שהוא בעצמו והוא אוהב ומקבל את עצמו. זה מקרין החוצה. אם אתה מכבד את עצמך
אנשים מכבדים אותך
אגב לבנה מהאח הגדול, ראית איזה השפלה הומופובית היא עברה? איך ריחמתי עליה מסכנה היא ממש בכתה שם
הוא דקר לה את
הלב בצורה הכי בוטה שאפשר

http://mizbala.com/?p=69076

di9010

New member
תודה מאמי

כיף לי לשמוע את זה . באמת זה מחמם את הלב..
אני לפעמים שואל את עצמי אולי בגלל הקול פיתחתי מחשבה טרנסג'נדרית...

(פעם איזה רב אמר לי שהומואים אלו בנים עם איזה שהיא תכונה נשית שגורמת להם לפתח מחשבה נשית ונטיה מינית כלפי גברים)

אני כבר לא יודע..

לגבי הלינק שצירפתי ממש יורדות לי דמעות על טרנספוביה הנוראית. אני מעדיף אבל לדבר על זה בפוסט נפרד

snoopytush

New member
כעיקרון מתוך פרנציפ אני לא רואה האח הגדול אבל

צפיתי בקטע.
דבר ראשון בתחילת הקטע ראיתי כל הזמן בנים שאומרים את המילה כוסיות ודברים
כאילו לא גורמים לי לחוש בטוחה בקרבת בנים יש לציין אז כבר על ההתחלה חוויתי אי נוחות
בעת הצפייה.
רגע אבל מה לבנה היא לסבית ג'נדרקוויר מה היא בדיוק?( כשלא צופים לא יודעים..),
על מה הם רבו בכלל? יאק הם מתנהגים כמו ערסים!
האמת שגם לא התלהבתי מזה שהיא בכלל נשאבה לויכוח איתם.
אבל הירידות שלהם היו ממש ממש נמוכות. והכי גרוע שזה שודר בטלויזיה

לרגע זה נראה לי שהם רבים למי יש גדול יותרXX

snoopytush

New member
עצבן אותי שבסוף הקטע היה אדם שניסה

להשתיק אותה בברוטליות ובצורה מזלזלת

מסכנה היא צריכה לסבול את האנשים האילו עוד תקופה

lily kane

New member
אממ...

אני ועוד ידידה שלי מאוד אוהבים כאלו מצד שני שנינו ג'נדר קווירים עם צייצים
כך שאני לא בטוחה , האם זה עונה לגבי השאלה .

אבל העניין הוא שלשנות את עצמך רק כדי להיות מקובל חברתית ולא כדי שזה יעזור לך, אני לא בטוחה שזה לא יפריע לך יותר.

snoopytush

New member
אני אוהבת בנין נשיים ויש עוד כמוני

נכון שאני יכולה להיות בזוגיות עם גבר גברי
אבל דווקא תכונות כמו עדינות וקול נשי הן יתרון
מבחינתי.

snoopytush

New member
וכדי לעזור לך לשבור את המיתוס אז שתדע

שאני סטרייטית נכון לעכשיו ( מה שעוזר לך לראות שגם בעולם הזה
יש בנות שיכולות להמשך למאפיינים מסוייימים נשיים).
כך שאני נמשכת לגוף של גבר ולא של אישה אבל מאפיינים נשיים
רק מוסיפים לטעמי

di9010

New member
תודה

אני משום מה מתבייש בזה מצד אחד.
מצד שני, אני אוהב את זה ומתגאה בזה. ואני חושב שבעולם פחות שוביניסטי. שמעריץ בעיקר תכונות גבריות סטריאוטיפיות, מצב הנשיים היה טוב יותר

תודה על התגובה

both

New member
יש בנות

שאוהבות את הבנים הנשיים, את זה אני יודע בבטחון. יש לי לפחות 2 חברות- אחת עומדת להתחתן והשניה המערכת יחסים ארוכת טווח . הגברים שלהן הם גברים נשיים מאד. בפעם הראשונה שפוגשים אותם הם עושים רושם של הומוסקסואלים, משום שהמנייריזם שלהם מאד נשי ומודגש וכך גם הקול שלהם. פעם שאלתי אחת החברות מה היא אוהבת בחבר שלה. היא ענתה לי שהוא רגיש כמו אישה ומפנק והיא יכולה לדבר איתו כמו חברה טובה תמיד ובאותו זמן הוא יודע איך להתייחס לחלק הנשי שבה וזה מה שהיא אוהבת בו במיוחד.

לגבי לבנה- אני חושב שהמראה שלה, ולא רק הקול ,מאד גברי ואני יכול להזדהות איתה, למרות שהיא קצת מדי אגרסיבית בעצמה לטעמי, משהו שגם היה אצלי אבל עם השנים התעדן טיפ טיפה.

vixen5287

New member
wow.....mmmm

חשבתי הרבה מה לענות לך, והתשובה המתבקשת כמובן היא שלכל סיר יש מכסה.
היא נשמעת קיטשית, אבל אני מאמינה בה, כי מגוון הדברים שאנשים נמשכים אליו הוא כל כך רחב אולי אפילו אין סופי.
הכי חשוב לא להתיאש.
חוץ מזה שבשלב מסויים בחיים, אנחנו נוטשים את רעיונות המראה האידיאלי, כי הם מתחלפים בתכנים פנימיים, אינטרסים משותפים וקשר.
אני יכולה להבטיח לך שצורת ההתבטאות שלך, יכולה להפיל על הקול שלך.
אם אתה מדבר בצורה רהוטה, חכמה, גברית ולא "כזה כאילו" כמו טינאג'רית, יפסיקו להתיחס לזה.

אני חושבת שההצהרה שגבר נשי הוא נחות מאישה גברית, מאוד מוגבלת. יש לזה הרבה סיבות שפשוט אין לי חשק לפרט כרגע. ואתה מדבר מעמדה פגועה כרגע.

העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה own it.

הקפצת אותי

"אם אתה מדבר בצורה רהוטה, חכמה, גברית ?!

איך לדבר רהוט וחכם נהיה תכונה גברית?

vixen5287

New member
הוצאת דבר מהקשרו

לא התכוונתי שרק גברים מדברים בצורה רהוטה, או שזאת תכונה גברית. אלא בהקשר של הפוסט שמדבר על ספציפית תפיסה של גבר נשי, אז התבטאות רהוטה של גבר מחזקת את התדמית הגברית שלו לעומת התדמית הנשית שלו.
כי אם הוא יצעק "אוי כפרה מאמי, זה ממש זוועה עליך" לעומת "לדעתי האישית, יש דברים שמחמיאים לך יותר" יש תפיסת עולם שונה לחלוטין.

למעלה