אתם חושבים שיש סיכוי שחייזר ייכנס

אתם חושבים שיש סיכוי שחייזר ייכנס

לפורום ויגיב על הודעות פה ? או אפילו יפתח הודעה משלו אחרי שפתחנו פורום לעב"מים וחייזרים ?... אחרי הכל זאת מן הזמנה והם חייבים להיות מעודכנים בהייטק במחשבים ובאינטרנט אם להם יש חלליות ושאר דעווינים שהם עושים עלינו... אגב לחייזרים שקוראים את ההודעה הזאת (בתקווה) ראיתי חללית משהו סוף הדרך עכשיו למכירה באינטרנט מודל 2006 3820 כוחות סוס בעלת 3 משאבות אוטומטיות מושבי עור אורות קטלניים ולא מהפשוטים של החלליות שכבר תועדו בכל וידאו אפשרי וגם אפשרויות טיסה בזויות משונות חדשות וכמובן איך לא שקטות יותר מהשקט של לחיצת העכבר כדי לעבור להודעה הבאה

Fenix Girl

New member
אם אני ניכנסתי אז

כן...

Fenix Girl

New member
בוודאי..

אני תוהה קצת אם כדאי לשים תמונה.. אבל אני ישאיר את זה לדמיון :) גובה 163 שוקלת 50 שיער ארוך חום-שחור תלתלים עיניים חומות. שש מחושים 3 רגליים 4 ידיים וזנב בינוני. יש לנו 3 אצבעות בידיים ו7 ברגליים.. :) ככה תיארת אותנו? יישששש.. עכשיו אני מתועדת.. תמיד רציתי שבן אדם יתעד אותי. תגיד. אפשר לתעד אותך?? גם לנו יש פורום "יצורי-אנוש ובני אדם"

אחרי שהגבתי מתוך אי שליטה מוחלטת

הנה התשובות: בהחלט היו לנו הרבה ויכוחים חלק מאיתנו סברו שיש לכם 5 ידיים וחלק מאיתנו שיש לכם 4 (אני סברתי ש4) אבל זה באמת לא משנה כי בכלל חידשת לנו שיש לכם 3 אצבעות בידיים ו7 ברגליים ... אז איך הצלחתם לנתח את האנשים שחזרו אחרי שחתפתם אותם ? לנו יש מאות אלפי מנתחים בכל העולם שלכל אחד מהם יש 10 אצבעות בידיים ולא הצלחנו להתקרב לרמת ניתוחים כמו שאתם עושים. ועל איזה אנטיביוטיקה את ממליצה לטיפול בקרינה שהחלליות שלכם פולטות? הגיע אלינו תינוק בן 4 שהוריו מוכנים להישבע שעיניו היו ירוקות לפני שחטפתם אותו, הוא היה במהלך צילומים לסרט וזה משבש את כל המערכונים שהם כבר צילמו... אני מנסה להיכנס לפורום שלכם ב .COM.###.@@#%%##$ הוא כל הזמן רוצה שאני ארשם לפורום "יצורי-אנוש ובני אדם" הוא כל הזמן כותב לי אינך מורשה להיכנס והוא אומר לי שאני חיזר בעצמי
תמיד חלמתי להכיר חייזרית אמיתית האם מקובל אצלכם קשר חייזרי-יצורי אנוש?

Fenix Girl

New member
איזה מצחיק אתה. תשמע:

את האנשים שחטפנו ניתחנו באמצעות המחושים שלנו. בכל מחוש (כמה אמרתי שיש לנו??... :/ ) יש לנו נשק סודי אחר. והוא מאפשר לנו לבצע פעולות באנשים מבלי להשאיר ראיות.. בשביל להישמר מפני הקרינה שהחלליות שלנו פולטות חטפנו את ד"ר פישר בילדותו.. בקשר לילד עם העיניים המשתנות זה כבר לא אנחנו.. אמא שלו בת אדם ואבא שלו חייזר אז ככה יצא. ובקשר לשאלה האחרונה אנחנו עוד בדיונים על כך.. אבל מיסתבר שאצלכם זה מקובל.

אני מאוד מקווה שאצלנו זה מקובל

אני צריך לשאול את הרב זחי החייזר-אנוש הוא יגיד לי מה כתוב בספרים על כך... ואם התשובה חיובית אז אני נורא שמח לא אתן לחייזרית שמעלה בי המון שמחה וחיוך לחמוק ככה סתם מבין האצבעות...

Jagged chaos

New member
בוא'נה אתה טיפש נעל

רואים שאתה נאיבי בן 13.. פאק פעם אחרונה אני נכנס לפורום הזה

Fenix Girl

New member
עם התנהגות כזו אני ממש ממש חוששת

שלא נתגעגע.. ("ממש") (זה אומר גם שמיותר להגיב לך כי בכל מצב לא תקרא??)

../images/Emo6.gif חחח ואתה בטח בעל אבחנה טובה הא?

אני עובד בהייטק יש לי פה אינטרנט משעמם לי קצת אז אני כותב הודעה מפוחלצת ואני בן 22 , לא 13 תעדכן את גרסת התוכנה של הזיהוי האוטומטי של האנשים שברשותך... :) ויש לי סוליה מאוד חזקה לנעל

בתור פורום שאמור להיות מעניין

התגובות שלכם הם דיי תת רמה..הבנאדם העלה שאלה, שלדעתי יש בה משהו מאוד פילוסופי, לגבי האם חייזר עצמו יגלוש בפורום חייזרים של תפוז. למה לקחתם את זה כל כך קשה ולמה כל הנאצות האלו? אם אין לכם מה להגיד אז סתמו את הפה וזהו, זה הרבה יותר עדיף מלהשמיץ את הבנאדם שסך הכל רצה את דעתכם. אני בתור מישהו שאוהב את כל נושא העבמים וגולש גם בכמה פורומים אמריקאים בנושא, גיליתי שהרבה אנשים שואלים את עצמם את השאלה הזאת.. אז תנסו להיות יותר בוגרים.

UnderTown

New member
מי לקח קשה??

היה לי קצת קשה לבחור, אם הבנאדם מנסה להצחיק והוא לא מצחיק, לבין אם הוא מדבר ברצינות. לכן שאלתי אותו, הוא ענה לי תשובה מספקת בהחלט..

ייתכן וזה לא יהיה לכבודם ../images/Emo13.gif

כי אולי הטכנולוגיה הזו בכלל תראה להם נחותה לעומת זו שלהם. מלבד זאת- לא חושבת שאם הם עד עכשיו ניסו לעשות הכל כדי לא להיחשף בציבור, הם יבחרו להיכנס לפורום ציבורי ולהגיב...מקסימום קוראים פאסיביים או מוסווים

למעלה