אתם חושבים שלואיס

אתם חושבים שלואיס

הוא תאום מהונדס גנטית של טרי פראצ'ט? אנחנו צריכים לסגוד לו או משהו? אני חושב שאנחנו לא מאמינים בו כמו שצריך...

כן, כן, ועוד הפעם כן!

פעם הינו עושים צ'ט בימי שישי. בנתיים אני יושבת בסלון ומדברת לעצמי. אין איזה צ'ט? גדיל? דבירינסווינד? ויימס? מישל22? מישהו?

ויימס

New member
כן, הצ'ט היה נחמד...

אבל הפכתי לאדם עסוק. עסוק מאוד. אין לי פנאי. אין לי זמן. אין לי רגע דל. או סקנדל או פסטיבל. והו. והא. ואל תשאל. אין לי רגע דל.

DviRincewind

New member
הו, כמה מרנין לראות את שמי בפורום

בייחוד אחרי שהייתי בעזה שבוע שלם! בפאקינג עזה! וסגרתי שם שתי שבתות וחג!!! גאדמט!!!

Maladict

New member
תפסיק לבכות

אני הותקפתי ע"י עגבניה אובססיבית ופחית מלאה אספרגוס. פחיות כאלו בדרך כלל לא מסוכנות אבל לזאתי היה סכין!

DviRincewind

New member
הנני קרי ונכלם

חה חה, הבנתם?
במקום בוש ונכלם, קרי ונכלם? כי בבחירות בארצות הברית זה בוש נגד קרי? חה?
לא?

ויימס

New member
ממש שנון ומחוכם.

והכי עצוב זה שאני הגעתי משמירה ביום שישי והספקתי רק לקרוא את ההודעה על איך שאתה הולך ולא הספקתי להיפרד ממך בכלל.

DviRincewind

New member
הכי עצוב

זה שחודש שעבר יצא לי חשבון סלולרי גדול מדי אז החודש גם התקמצנתי לגלוש בפורום מהסלולרי מעזה. הו, כמה אתגרים מציב בפנינו הצבא. אבל, כמו שאומרים- מה שלא הורג, מחשל. מעניין איך סתמרוח היה מגיב לאמרה הזאת? מה שלא הורג, מאמן את שרירי הרגליים? חייב להיות משהו יותר שנון מזה...

Athaclena

New member
נצל"ש לאור../images/Emo70.gif

אני רוצה סקר! סקר! סקר! סקר! סקר!------סקר! סקר! סקר! סקר!-----סקר! סקר! סקר! סקר!-- סקר! סקר! סקר! סקר!------סקר! סקר! סקר! סקר!-----סקר! סקר! סקר! סקר!-- סקר!-------------סקר!------סקר!----------------------סקר!----------------- סקר!-------------סקר!-------סקר!---------------------סקר!----------------- -סקר!------------סקר!--------סקר!--------------------סקר!----------------- ---סקר!----------סקר!----------סקר!---------סקר!-----סקר!----------------- ----סקר!---------סקר!-----------סקר!--------סקר!-----סקר!----------------- ------סקר! סקר! סקר!------------סקר!-------סקר!-----סקר!----------------- ------סקר! סקר! סקר!-------------סקר!-----סקר!-----סקר!----------------- ------------------------------------------סקר!-------------------------- ------------------------------------------סקר!-------------------------- ------------------------------------------סקר!-------------------------- ועכשיו!!

Gdil

New member
אוף

אוף, רציתי לכתוב הודעה שמשבחת את ההשקעה, אבל אז גיליתי שזה לא עובד בחלון של התגובות כי הסדר משתנה.

למעלה