אתם חושבים שנצליח להגיע ל72 בתולות?? זה עשוי לבטל לנצח פיגועי התאבדות!
ס סווינג New member 20/2/13 #1 אתם חושבים שנצליח להגיע ל72 בתולות?? זה עשוי לבטל לנצח פיגועי התאבדות!
L Light18m New member 20/2/13 #2 בהקשר הזה, אני בעד להכניס את אבר המין של כל מחבל מתאבד לצנצנת, ככה שהוא יאלץ לעבוד עם הלשון, עד שתשבר לו הלסת. ועוד שאלה שעלתה לי בראש עכשיו- מחבלות מתאבדות מקבלות 72 בתולים?
בהקשר הזה, אני בעד להכניס את אבר המין של כל מחבל מתאבד לצנצנת, ככה שהוא יאלץ לעבוד עם הלשון, עד שתשבר לו הלסת. ועוד שאלה שעלתה לי בראש עכשיו- מחבלות מתאבדות מקבלות 72 בתולים?
ד דיבבלעס New member 20/2/13 #5 גם אם הם מקבלים 72 בתולות... אף אחד לא יודע איך הן נראות, אולי הן בתולות זקנות, מכוערות ומסריחות שאף אחד לא רצה לגעת ולכן הן בתולות...
גם אם הם מקבלים 72 בתולות... אף אחד לא יודע איך הן נראות, אולי הן בתולות זקנות, מכוערות ומסריחות שאף אחד לא רצה לגעת ולכן הן בתולות...
L Light18m New member 20/2/13 #9 עשיתי ספירה לפחות בין אלה שאני יודע את מינם, ומצאתי מספר עגול של בחורות 69. אז חלק מהן לא בתולות, אבל יש עוד 142 אורחים שכתבו, כך שבמצטבר בטוח יש יותר מ-72
עשיתי ספירה לפחות בין אלה שאני יודע את מינם, ומצאתי מספר עגול של בחורות 69. אז חלק מהן לא בתולות, אבל יש עוד 142 אורחים שכתבו, כך שבמצטבר בטוח יש יותר מ-72