אתם חושבים שצבר הוא הומו סקסואל?

nirit36

New member
אתם חושבים שצבר הוא הומו סקסואל?

למה הוא לא נגע בשיפרה ובאינה?

Berethor

New member
מי זה בכלל ומה זה קשור ?

וזה שמישהו לא נוגע באישה לא הופך אותו אוטומטית להומו, (אלה אם כן הוא נמשך ו/או שוכב עם גבר/ים). זה מאוד מצער לשמוע בורות כזאת ועוד מאישה. צבר הזה בהחלט יכול להיות א-מיני. או סתם לא להיות מעוניין בנשים האלה מסיבות שונות. 'אתה לא נוגע אתה הומו' ככה זה בעולם המוסגים שלך. כנראה שאת מבלה שעות יתר בקרב שמוקים.

Xylophone

New member
אתה אשכרה עונה לה ברצינות../images/Emo6.gif

בקושי הבנתי מה היא רוצה בכלל

Berethor

New member
למה שאני לא יענה לה ברצינות ?

אני גם אדם רציני מטבעי, למרות שקיים עצלי חוש הומור מסויים. אז איך אני אמור לפרש דבר כזה כבדיחה ?, ולמה שמישהי שבאה לתבדח על "הומואים" או נשים(כן למה שלא יגע היא אישה) תפתח נושא משלה. עניתי לה לעניין. בקשר להבנה, זה בסדר שלא הבנת. גם אני לא יודע במי בדיוק מדובר. אבל בהחלט אפשר להבין על מה היא מדברת, ואיזה אג'נדה וסטריאוטיפים היא מייצגת. אם זה יתברר בסוף כמשהו לא רציני או בדיחה(כפי שאת רואה זאת)..הרשי לי לגחך

A M S T A F1

New member
אני פוחד מהומואים כי זה מאיים על הגבריות שלי

אני משרת האבולוציה יש לי תוכנה בראש למצוא נקבה ולהיתרבות ולהשליט את זרעי בכל כדור הארץ בגלל זה אני משתין בכל פינה ברחוב

Berethor

New member
אז אני מבין שאין לך ראי בבית

בתור משרת ה"איבולוציה", איך אתה מסביר תעובדה שהיא לא התרחשה עצלך ? התוכנה אומנם עוזרת לך למצוא, אבל יותר מיריקה לפנים לא נראה לי שאתה מקבל. תראה יצור אם באתה לכאן לרדת על "הומואים" זה לא המקום, ואם באתה לכאן כדי לשתף בפנטזיות שלעולם לא יתגשמו זה גם לא המקום. עד כמה שידוע לי השתינה במקום ציבורי יהווה עילה טובה למעצר, אפילו אם אתה נראה כמו כלב.

AL212

New member
מקווה שאתה מבחין בסתירה

מי שהגבריות שלו מאויימת כל כך בקלות, הוא לא ממש גברי. ולא שיש איזשהי בעייה עם להיות לא גברי. להפך, הבעייה היא בשאיפה להיות גברי בכל מחיר, להתאים למודל דמיוני שהוא גם בד"כ אלים ומטופש, במקום להיות עצמך. הומואים שחיים אורח חיים הומוסקסואלי מוצהר הם אנשים אמיצים, ורק צריך להעריך אותם על זה שהם לא מתביישים להיות בדיוק מי שהם.

inbardaf

New member
אף אחד לא מאיים עליך

בטח לא הומואים. ואתה פשוט דוחה..

Berethor

New member
../images/Emo45.gif

יש פה דוגמה מאוד ברורה לחיה בצורת אדם.. גם תשמי לב, מה זה נשים בשבילו, ומה מטרות חייו. אני מכיר חיות יותר חכמות מהיצור הזה..

inbardaf

New member
מה שמזכיר לי...

תגיד, הצעת הנישואין שלו, לא מזכירה לך את הארס שרודף אחרי הצפונבונית מהסרטון שלך?

A M S T A F1

New member
בארץ השווארמות כל מי שקצת מנומס נחשב להומו

כי זו מדינת ההומוסאפיאנס מדינה שבה 4 ספרים רבי מכר שווים 100 שח מדינה שבה הספר יותר זול מנייר טואלט האם הסעת הניסויים עדיין תקפה מתי תבואי לבקש אותי מאימי?

Berethor

New member
לא מתעבים בהמות

רק רוצים לשים אותכם במקומכם, כלוב או שמורת טבע. ודרך אגב זה לא נתון לבחירה. אבל בבקשה ממך אל תנסה לתנגד. שלא נירה בך כדור הרדמה או כדורים חיים. פשוט חבל לפגוע ביצור פרהיסטורי, בלי לחקור אותו לפני זה.

Berethor

New member
בארץ השווארמות עדיין יש מספר מקומות שחיים בהם

בני אדם. בגלל יצורים כמוך היא גם הפכה לארץ השווארמות, זה לא היה ככה. לפי ההבחנה שלך גם כול אנגליה רוב אירופה ושאר המערב הם הומואים ? רק בגלל שהם לא קופים כמוך. לא ברור לי מה זה הומו בשבילך, נטיה מינית או העלבה. קוף צריך לחיות עם קופים, היה אסור להכניס אותכם. אם כול הכבוד לספרים זה לא המדד לתרבות של מדינה, שהיא אכן על הפנים במקומות רבים. 4 ספרים רבי מכר ב100 ש"ח רק בזבל. אפילו פה מצליחים לעבוד עליך ולעשות קופה. אין שכל אין דאגות. כן ההסעה לניסויים עדיין תקפה ד"ר inbardaf תבוא לנסות עליך השפעה של חומרים שונים, תהיה מוכן, במקרה שלך נסויים בבעלי חיים נראים הכי לגיטימים שאפשר. אני המשיך להיות מנומס ואתה תמשיך להיות קוף בסדר ? ותעשה טובה תעוף מהפורום הזה כמה שיותר מהר. לפני שנרדים אותך.

למעלה