אתם חושבים שצריך אופי מסוים בשביל לאהוב

blah blah story

New member
אתם חושבים שצריך אופי מסוים בשביל לאהוב

קאנטרי?? האמת שאני הרבה זמן חושבת על השאלה הזאת ועכשיו בעקבות שיחה עם חברה בפייס זה עלה לי שוב האם צריך אופי מסוים בשביל לאהוב קאנטרי? ואם כן , מה מיחד את האופי הזה? האם צריך להיות שרוט? אופטימי? סוג של ילדותי? או מה?? כי אני מוצאת הרבה אנשים שלא אוהבים קאנטרי ולא מצליחים להבין למה אני כ"כ אוהבת את זה - ולמרות שאני מבינה טוב מאוד למה אני אוהבת עדיין קשה להם להבין אז חשבתי לעצמי שאולי זה בגלל האופי שלהם - אולי זה פשוט לא מתאים להם

dolytush

New member
בודאי

אבל צריך להבדיל קודם כל בין קאנטרי מסורתי לבין קאנטרי פופ (בלי טיילור, שאותה ילדה בגן יכולה לאהוב). בגלל שאנחנו בפורום קאנטרי פופ, אז אני אתייחס רק לזה. צריך להיות קליל קודם כל, ועם חוש הומור לדעתי. יש המון שירים שלוקחים סיטואציות מציאותיות ומקצינים אותם, יש שירים שהם "שירי מכולת"- בלי עומק מסוים אבל תמיד גורמים למצב רוח טוב, יש שירים שאני שומעת ואני נקרעת מצחוק ( השירים של שידייזי מלאים הומור!! גם של שוגרלנד!). עם זאת, יש שירים שיכולים לגעת בך בכל תא עצב בגוף. שירים מרגשים, שיודעים לגרום לך לגוס באמפס. בגלל זה גם, יכול להיות שצריך גם להיות רגישים ברמה מסויימת בשביל לחדור למתחת פני השטח של השיר ולהבין מניין הכאב נובע. עוד עניין זה כלי הנגינה. כלים מיוחדים וכפריים, שלא כולם יכולים לסבול. במיוחד עם השירים הפופולאריים היום, עם עיבודים אלקטרוניים מוגזמים.

LeAnnDylan

Well-known member
לא נראה לי

פשוט צריך שימאס לך מספיק ממוזיקת אמ טי וי או ממזרחית

לא!../images/Emo6.gif

ז"א יש מצב שצריך לאהוב מוזיקה קלילה וטיפה צינית אבל בסך הכול אם אתה אוהב תשירים ואת ההגשה.. אפילו אם אתה חולה אינדי פופ ניו יורקי כמוני

למעלה