אתם חושבים ששר החינוך החל לעשות ימים כלילות לתיקון תוצאות המבחנים של תלמידי ישראל?

The Real Big Joe

Well-known member
אולי. אבל היום יושב מלחך הפינכה קיש מן טוכעס באולם המשפטים של אדונו ביבי.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא זה שהתעקש שאין בעיה לנהל משפט ומדינה במקביל.
מת על הטענה התינוקית הזאת של הרל"ב :). ראשית כמובן שאיש לא חשב שנהיה במלחמת שבע חזיתות. לשאלת כל ה'עיתונאיות' שמרימות גבה כשאומרים להם את זה ושואלות 'מה, בישראל לא צופים מלחמה?' כן, זאת בדיוק הסיטואציה. ממש לא צריך להיות גאון הדור או ביביסט דגול בשביל להבין זאת.
שנית נניח שהאיש טעה בתשובתו ויש קושי לנהל מדינה, במצב הנוכחי דווקא, ובמקביל להעיד בבית משפט (נדמה לי אגב שהדיון שם כלל לא דיבר על עדותו, אלא על עצם ניהול המשפט. זה, למקרה שמישהו פה לא מעודכן ושכחו לספר לו, מתנהל כבר כמה שנים טובות ואכן הדברים נעשים במקביל ללא כל קושי מיוחד). אז? זה אומר שעכשיו המערכת צריכה להתחרפן ולדרוש שראש ממשלה שעוסק בבטחוננו 24/7 ויתייצב להעיד באולם בית המשפט במקום לקיים ישיבות על איך לשחרר חטופים או לנהל ישיבות קבינט על מה שהצבא צריך לעשות למחרת? ממתי מערכת המשפט הישראלית התדרדרה רשמית לרמת כיתה א' (ואני עדין)?

כל שנתבקש זה דחיה קצרה, מהסוג שאין נאשם במדינת ישראל שלא יכול לקבל אותה וכזאת שההשפעה שלה על ההליך המשפטי הכולל אפסי עד לא קיים כלל.

אז אוקיי.. תצווחו 'אבל הוא אמר ש...'. זה ממש מוציא אתכם בוגרים לאללה.

Harrington

Well-known member
מנהל
שוב אתה מחרטט. נתבקשה עוד דחיה, ועוד דחיה ועוד דחיה והוא מושך את את זה עד אינסוף.
מאחר ואני בדרך כלל לא מחרטט*, ממילא אני לא יכול "שוב" לחרטט :).

נתבקשו מספר דחיות, איש לא חלק על כך. אלא ש... רובן נתבקשו לאחר שהבקשות הקודמות נדחו, כך שמה לעשות, זה לא בקשה ל"עוד דחיה ועוד דחיה". זה אמנם 'עוד בקשה ועוד בקשה', אבל כולן לאותה דחיה :). יעני, עיוותת יפה את המילים וסילפת יפה את הדברים, אבל פשוט לא נכון (או בעברית פשוטה: חרטוט מצוי).

שום "מושך עד אינסוף". הדחקה הזאת שהמציאה הנהגת הרל"ב כל כך מפגרת, שאין באמת עניין אפילו להתייחס אליה ברצינות :). אשאיר למפעילי המוח שבחבורה לעשות זאת ולהבין לבד מדוע זה המצב. אוכלי הלוקשים (שאתה כמובן ביניהם, גם אם לאחר מכן אתה הופך חיש מהר למאכיל דווקא) שלא נוהגים לחשוב ב, ולעצמם, נו, זאת כבר בעיה שלהם אם הם רוצים להסתובב עם ה'ידיעה' המחורטטת הזאת.

* אם תרצה להמשיך 'להתדיין' חפש בבקשה מונח אחר. שיטת ההעתקה וההשלכה שלך ידועות זה מכבר, אבל כאן אתה כבר לוקח את זה לרמת גיחוך שגבוהה ממה שמתחשק לי להתעסק איתו. אז רבים טוענים נגדך (לדעתי בצדק) שאתה מחרטט ב90% מדבריך ב90% מתגובותיך. שוין. חפש ביטוי אחר כשאתה מנסה להעביר את הטענה אלי, אחרת זה פשוט משעמם מדי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אשריהו. בדיוק המקום בו הוא צריך לשבת כרגע. אפשר בשקט להניח שהוא עוסק ב(שאר)ענייני משרדו מספיק שעות אחרות ביממה.

evglev1

Well-known member
מנהל
הליכודניקים עושים ימים כלילות
בימים הם נחים וישנים.
אתה מגזים, הם עובדים קשה מאוד כמו חמורים בשביל להיבחר בפרימריז הבאים, עד שאין להם זמן לעסוק בענייני המשרדים שהם אחראים עליהם, אם מה זה משרד חינוך או משרד תחבורה, לעומת האיום הקיומי שיואב קיש ומירי רגב לא יהיו בכנסת הבאה.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא בטח עובד על ספר היסטוריה שבה כשיכתב על פרשת דרייפוס יוסיף שורות על כך שמשפט דומה נעשה בישראל נגד ראש הממשלה לאחר 130 שנה.

marabo

Well-known member
את החינוך שלכם אי אפשר לתקן כשאלו המורים שלכם

The Real Big Joe

Well-known member
את החינוך שלכם אי אפשר לתקן כשאלו המורים שלכם
אני לא בטוח שכדאי לך להתחיל בבדיקת מורים עבריינים והשוואת שני הסקטורים

ועוד היד נטויה...

למעלה