אתם חושבים ש"יש בליבי כינור" - שיר ראוי להיות מוּשר בימי זכרון וימי שואה
ר רוןרוןרון New member 26/4/04 #1 אתם חושבים ש"יש בליבי כינור" - שיר ראוי להיות מוּשר בימי זכרון וימי שואה
Y yoooni New member 26/4/04 #2 בהחלט ../images/Emo45.gif זה שיר מרגש עם המון מטען, נראה לי שהוא דווקא משתלב מצויין ביום הזיכרון
M maoritzios New member 26/4/04 #3 גם אני חשבתי על זה ועדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית. מצד אחד הוא שיר נוגה שאפשר לשייך לו תחושת אובדן וגעגוע. אך משום מה הוא מתחבר יותר לז'אנר שירי אהבה נכזבת-אולי בגלל שהוא נכתב בלשון נקבה... לדעתי, אפשר גם לפרש את מילותיו כקינה של אחות שכולה.
גם אני חשבתי על זה ועדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית. מצד אחד הוא שיר נוגה שאפשר לשייך לו תחושת אובדן וגעגוע. אך משום מה הוא מתחבר יותר לז'אנר שירי אהבה נכזבת-אולי בגלל שהוא נכתב בלשון נקבה... לדעתי, אפשר גם לפרש את מילותיו כקינה של אחות שכולה.
K k a b o o k New member 26/4/04 #5 כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל אני חושב יותר בכיוון: הדלקת כוכב לא
B BravE NeW BoY New member 26/4/04 #6 ליום הזיכרון/שואה../images/Emo35.gif זה שיר שמח כזה...עם מילים אופטימיות.. מתאים יותר ליום העצמאות לדעתי..
ליום הזיכרון/שואה../images/Emo35.gif זה שיר שמח כזה...עם מילים אופטימיות.. מתאים יותר ליום העצמאות לדעתי..
ע עמיתתתתתתתת New member 26/4/04 #7 הוא לא מתאים .. הוא לא מספיק מרגש או עצוב .. אולי הוא מתאים לרדיו כי הוא שיר שקט אבל לשיר אותו בטקס הוא לא כל כך מתאים ..
הוא לא מתאים .. הוא לא מספיק מרגש או עצוב .. אולי הוא מתאים לרדיו כי הוא שיר שקט אבל לשיר אותו בטקס הוא לא כל כך מתאים ..
K k a b o o k New member 26/4/04 #8 תחשבו על זה.. שמעו את השיר, תקשיבו למילים.. אמנם, במחשבה שנייה זה קצבי מדי, אבל מבחינת המילים, זה די מתאים
תחשבו על זה.. שמעו את השיר, תקשיבו למילים.. אמנם, במחשבה שנייה זה קצבי מדי, אבל מבחינת המילים, זה די מתאים