אתם חושבים ש..

sintesis

New member
אתם חושבים ש..

כדאי שאינויאשה יהפוך לשד אמיתי? לדעתי מה רע בזה בסך הכל.. ככה הוא יהיה מאושר, הוא יוכל בטח להרוג את נראקו אז גם שאנג ומירוקו יהיו מאושרים, וקיקיו לא תצתרך לשמור על האבן וגם היא תהיה מאושרת. אז ככה כולם יהיו מאושרים ואף אחד לא יפגע, כי אינויאשה לא יהיה שד רע, או שכן? אז תגידו מה אתם חושבים..

keshush

New member
אני חושבת שיהיה מגניב אם

אינו יהיה שד אבל שכחת את הצד של קגומה היא תהיה מאוד עצובה כי אינו יהיה שד... אין לי דעה מגובשת בעניין אני בינתיים מעדיפה את אינויאשה חצי שד

פולי3

New member
זה ממש תלוי.

מצד אחד, כולם יהיו די מאושרים. מצד שני, אינו וקגו לא יוכלו להיות ביחד ...

sintesis

New member
זה משהו שלא הבנתי

למה הם לא יוכלו להיות יחד? הרי גם ההורים של אינויאשה וגם ההורים של ג'יננג'י היו יחד, אז מה הבעיה?

לי Li

New member
המ, ממה שאני הבנתי לפחות

הקטע הבעייתי בזה שאינויאשה יהפוך לשד אמיתי הוא שאז הוא יהיה צמא לכוח ודם. והוא לא יפסיק להרוג אחרים. קאגומה בעצמה גם אמרה שהיא הרגישה שהיא לא יכלה לתקשר איתו כשהוא היה שד, אז סימן שבתור שד הוא גם יהיה יותר סגור בתוך הסעם והכעס שלו. בקיצור, ממה שאני הבנתי, אם אינויאשה יהפוך לשד אמיתי הוא יהיה מונע ע"י כעס, זעם, רצון להרוג וכ'ו, ולא ישאר יותר מידי מהאינויאשה שאנחנו מכירים עכשיו (למרות שהוא טוען שהוא ישאר אותו הדבר...) ד"א, אני לא בטוחה שזה נכון, אלו סתם השערות שלי ^^"

לי Li

New member
אה, ושכחתי לציין

שבתור שד יש לו עיניים מפחידות ^^" הוא יותר שקסי בתור חצי שד, שישאר כזה ^_^""

HAN2005

New member
לא אם הוא יהפוך לשד בעזרת האבן

מה שהפך את אינויאשה לשד אמיתי עכשיו היה הזעם והפחד. שהאבן תהפוך אותו לשד אמיתי הוא יהיה באותו ראש כמו עכשיו..

לי Li

New member
טוב, אבל עדיין יהיו לו עיניים

פחות יפות ^^"

גהה

New member
לדעתי עדיף ככה

כי כשהוא במצב הנוכחי הוא יכול להפך גם לשד וגם לאנושי וזה פחות שגרתי ומשעמם. מצדי שהוא וקגומה לא יהיו יחד... זה נראה לי די מתבקש וטיפשי.

לא! חצי שד רולז!

לא בתור שד, רשע כזה ורע. לא בותר בן אנוש רגיל וחלשלוש חצי שד רולז|!

HAN2005

New member
כה אבל אבא שלו ואח שלו שדים.

הוא רוצה להיות שד שלם רק בשביל להגיע לכוח שלהם. אם הוא חצי שד הוא כל הזמן עצוב

PakoLina

New member
אני לא חושבת..

כי כשהוא שד הוא רע, ויש לו כל הזמן רצון להרוג. אחרי שהוא הורג מישהו הוא מרגיש מסופק. וזה לא טוב.. למרות שהוא ישתנה מהאבן, הרי כל שד שהשתמש בנתיים באבן הפך להיות שד רע. ובדיוק כמו שמירוקו (
) אמר באחד הפרקים :"אף פעם לא ראיתי מישהו שהשתמש באבן והמשיך להיות טוב ומאושר אחרי זה." וגם אני חושבת שהוא עצמו לא יהיה מאושר מזה. כי כמו שכתבתי למעלה, רוב הסיכויים שהוא יתנהג כמו שהוא מתנהג כשהוא הופך לשד בלי האבן, והוא לא ירגיש טוב עם זה. אתם לא רואים שבפרקים האחרונים הוא רק מנסה לשכנע את עצמו שהוא רוצה את האבן כדיי להיות שד? הוא יודע שאם זה יקרה הוא יצטרך לנתק את הקשרים עם קגומה והאחרים, והוא יודע שהוא לא כל כך רוצה. בסך הכל אני חושבת שאם הוא יהפוך לשד הוא יהיה אומלל בסופו של דבר.

למעלה