אתם חיבים לקרוא!!!!!

rishonit2000

New member
אתם חיבים לקרוא!!!!!

אנשים אתם לא מאמנים!!!! ביום ראשון שעבר הייתי בקניון הזהב עם חברות שלי וראיתי מישהו שנראה בידיוק אבל בידיוק כמו מארק פילי המהמם רציתי להתעלף עוד רגע .הייתי בטוחה שזה הוא אולי זה באמת היה הוא, הוא היה עם עוד מישהו מבוגר לכן לא היה נעים לי לגשת אליו . אני מבקשת עזרה ממכם אם מישהו מכירים את הבן אדם הזה או שמה באמת מארק המדהים היה בארץ בבקשה תודיעו לי זה היה פשוט מדהים בבקשה אם מישהו מכיר אותו שיתן לי תטלפון שלו תודה רונית

או שאת מטומטמת או שאת מטמטמת

מה זה השטויות האלה טת כבר מתחילה לחלום שווסטליף רודפים אחריך נו באמת תשיגי חיים אה כן וגם משקפיים

rishonit2000

New member
נשבעת לך!

אני ראיתי אחד שנראה בידיוק כמוהו זה היה מדהים!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo8.gif

מצחיק פה :) :) :) טוב כבר אמרתי את זה אבל זה ממש מצחיק :) :) :) כן ברור מארק פילי כאילו.. בקניון הזהב המגעיל הכל כך חרוש הזה... ד"א ראשונית איזה בית ספר את? גם אני מראשון... ?

rishonit2000

New member
לא בכלל לא!!!!!!

הוא היה נראה טוב בידיוק כמוהו עיינים כחולות והכל

rishonit2000

New member
פרטים!!

חברות שלי אמרו לי שהם ראו אותו כבר ושאלו אותו מאיזה ביה"ס הוא והוא נראה לי לומד בגימניסה או בעמית הוא היה נראה ממש ממש כמהו!!!! ואור הירח שאלת איפה אני לומדת אני לומדת בגן נחום

westcrap

New member
חחחח

בחיי כל פעם שמשעמם לי אני בא לכאן ונקרע מצחוק. חחח מישהו היה במורדי או בטביב או הולך ליגאל אלון או לגימנסיה או לעמית עמלל או ללאן אתם הולכים??? :p

למעלה