אתם חייבות לעזור לי!

Number One1

New member
אתם חייבות לעזור לי!

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה ולא קשורה לבראד פיט אבל זה באמת חשוב שתעזרו לי: כרגע התקשר אלי איזה משהו מטורף שהטריד אותי בטלפון! הוא אמר לי כזה "עלק יפה את מכוערת תלכי מפה יא כלבה" ואחר כך הוא אומר לי כזה "אני אוהב אותך..." וזה.... אני ממש ממש פוחדת שהוא יתקשר אלי עוד פעם!!! אני מתחילה לחשוד שזאת משהי מהפורום הזה שבמקרה השיגה את הטלפון שלי..... אני כותבת את זה בעיניים דומעות אמרתי את זה לאבא שלי והוא מנסה לעשות הכל כדי לגלות את המטורפ\ת הזה\הזאת!!!!!!! כבר הרבה פעמים מתחו אותי בטלפון אבל או שזה היה חברים שלי או סתם ילדים מהכתה שלי שאין להם מה לעשות והם מותחים את כולם.... אבל עכשיו זה רציני והוא לא גילה את השם שלו בסוף.... משהי יודעת איך עושים שהשיחה תחזור?

ה אורחת

New member
אמממממ. לא נראה לי שזה...

מישו מהפורום, כי למה שמישו יכיר אותך מכאן אבל...... ניסית לעשות כוכבית 42 (*42) או משו? אולי מי שהיתקשר לא חסם את השיחה ותוכלי לעשות צלצול חוזר...... וחוץ מזה אל תדאגי זה בטח סתם מישו מטומטם שהיה לו יותר מדי חופש ואין לו מה לעשות, זה לא שאיימו עלייך או משו, אל תדאגי

זה בטח סתם מתיחה של מישהו שמעממם לו

דבר ראשון לא צריך להלחץ..אם הוא התקשר רק פעם אחת, אולי זו מתיחה..אם הוא ימשיך להטריד אותך אז צריך לגלות מי זה או לפנות למשטרה..אבל אני בטוחה שזה קרה למלא אנשים ..אפילו לי קרה משהו דומה..את לא צריכה להלחץ או לבכות מבן אדם משועמם שכנראה בטעות חייג את המס' שלך ואמר שטויות! אני מקווה שעזרתי
ואל תדאגי! אני בטוחה שזה סתם מתיחה..

חמודה, אל תדאגי..

זה קרה לכולנו לפחות פעם אחת, וכולנו עברנו את זה. אז ככה, בינתיים הוא התקשר רק פעם אחת, נכון? אז בינתיים אל תדאגי..תקשיבי, אם הוא ימשיך לצלצל ולאיים עלייך את יכולה ללכת לחברת הטלפון שלך(בזק, 012, או משהו אחר) ואז הם יכולים לברר לך את המספר של מישצילצל אלייך, ואז הם פשוט יחסמו אותו והוא לא יצלצל שוב לעולם. אז אל תדאגי מתוקה, זה קרה לכולנו, אין מה להילחץ, יש פשוט אנשים מפגרים בעולם. אני מבינה שזה מפחיד, במיוחד בפעם הראשונה שזה קורה, אבל באמת שאין לך מה לדאגו, כי יש אנשים שישמרו וידאגו לך , ויוודאו שהוא לא יעשה לך כלום. אל תדאגי, זה בטח באמת סתם מתיחה.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo12.gif אל תדאגי...

לא נראה לי שזה מישהו מהפורום
זה בטח סתם מישהו משועמם.... אלי פעם מישהו מבוגר התקשר והתחיל לדבר שטויות

מיצי007

New member
בובה.

קודם כל את צריכה להירגע,להיכנס למחשבות פרנואידיות שזאת מישהי מהפורום,כי בטוחה ב-7000% שאף אחת מהפורום לא קשורה לזה בכלל. דבר שני,אם אמרת לאבא שלך והוא מנסה לברר זה כבר טוב שהוא מעורב. זה בטוח אחד מהילדים שנדלק עלייך ומבולבל ולא יודע איך לדבר איתך או שזה סתם מישהי/מישהו שמנסה לעבוד עלייך. באמת,זה לא כאילו איימו על החיים שלך וכולנו חווינו הטרדות שכאלו בטלפון. תירגעי,ותנסי כמה שפחות לחשוב על זה,תאמיני לי-זה יחלוף ואת לא תשימי לב אפילו.
אם את צריכה משהו אני אשמח לעזור לך במישורים פרטיים יותר(מסר...)

למעלה