אתם חייבים להודות שזה מצחיק ...

Or Jacob

New member
אתם חייבים להודות שזה מצחיק ...

כל השמות משתמש שבועז פותח תוך כדי פיצול אישיות , ובמיוחד "ערן לוי 001 החמור" ממש קורעים מצחוק ! זה מראה על שיעמום ואומללות נפשית , וזה דיי מצחיק ... חחח...

יריב71

New member
אני כבר אמרתי מזמן שהוא יכול לפרנס-

כמה פסיכולוגים ואולי פסיכיאטר אחד או שניים. לדעתי הוא case-study למופת. נדיר למצוא אנשים כאלה, צריך לראות את זה כתופעה- זה דיי מרתק, לא?!

מילניום

New member
יותר מרתק לראות ילדים כמוכם

נעשים מומחים לניתוחי אופי ופסיכולוגיה. גיל טיפש עשרה מלוא מובן המילה

kranves

New member
כמה שמות? למרות שעינת היא אמיתית

נראה לי...

יריב71

New member
חמוד, כדור אחד של פרוזק יכול לסדר-

אותך. אל תתבייש, פנה לטיפול מקצועי. אתה אדם יקר ופשוט כואב לי לראות אותך סובל

ללללא

New member
וואלה אתם דפוקים לאללה

איך תפוז מוציא דבר כזה לאויר -בושה לתפוז ושחכתי משהו -גם לי בועז

יריב71

New member
הזהר, אל תתגרה בנו יותר מידיי...

אחרת נשלח אליך את החברה בכותנות הלבנות לקחת אותך לאשפוז כפוי במוסד לחולי נפש. טלפון אחד ואתה בפנים- קפיש !

יריב71

New member
כן, כן, חמוד. נפגשנו שם וכאן-

אנחנו בכלל נפגשים כל הזמן בסופר-מרקט, אצל הדודה, בכלל אני עכשיו בפגישה איתך. תעצם עיניים וספור לאט עד 20.... 1...2...3... אתה נרדם ! !@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$!@#$$%$#@#@%#%!@#%!#%!$*^&#$^@$^#$%^$%#^#$^@$^@$^@$^@$^@$^@#$^@$^#&#$ אתה בן ארבע עכשיו, מה אמא עושה עכשיו...

למעלה