אתם חייבים להיות שם!!!

אתם חייבים להיות שם!!!../images/Emo68.gif../images/Emo15.gif../images/Emo91.gif

היום ב-19:00 בפורום לימודים ועוד אנחנו מתכננים לכם את האירוע האינטרנטי המגניב ביותר שראיתם אי פעם!! חוזרים לבית הספר... רועי יחזקאל וערן פרבשטיין באירוע מוטרף ויחודי, מביאים לכם את כל הטיפים הגדולים להעתקות במבחנים!! הם יספרו לכם איך ניתן ללבוש תלבושת אחידה ועדיין להיות באופנה, איך ניתן להכניס ארוחת צהריים שלמה לתוך סנדביץ' ויערכו פעילויות בפורום... נחלק לכם פרסים!! במהלך התכנית נארח את המאפרת ענת רשף, שתספר לכל הבנות איך מתאפרים לבית הספר בסטייל, נעלה לשידור את השחקנית הצעירה והמבטיחה אגם רוטברג מהסדרה "אהבה מעבר לפינה" שתעלה זכרונות ילדות ותספר על החזרה לבית הספר, ונתקשר לשירי מימון, האחת והיחידה , כדי להוציא ממנה מידע על מה בדיוק קורה במאחורי הקלעים של הגמר הגדול של "כוכב נולד". כדאי לכם להיות שם- יהיה גדול!!!!

בואו!../images/Emo29.gif

יו! שירי תהיה!!!!! מגניב!! יאללה קבלו ממני (תראו את זה כהזמנה אישית) הזמנה לבוא!!! אם יגידו לכם שמה משו תגידו שמוני שלחה אתכם

לא הייתי

אבל מישהו מוכן להסביר לי מי זו הרבקה המורה הזאת לאנגלית שהשתלטה על הפורום ?! (יגאל, יש לך קשר אליה?
)

יגאל אחראי להכל../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

סתם סתם המורה רבקה הזאתי, היא מורה שתפוז הביאו... B אמרה לי שגם הן (המנהלות) לא היו מודעות לזה...

FreakOfNature

New member
../images/Emo12.gif

(למי שלא ידע, למחנכת שלי קוראים רבקה, והיא מורה לאנגלית
...)

חחחחחחחחחחחח../images/Emo29.gif

יצא בול
חוצ מהעובדה השולית ביותר שרבקה זה היה שם בדוי שלה
ככה לפחות היא אמרה אגב,ענית על החידות נכון לא?מה אתה מקבל?

FreakOfNature

New member
אם היית מכירה אותה, גם את היית

שונאת אותה. היא יצור דביק ומלוקק, ומעצבן באופן כללי...

FreakOfNature

New member
אופס... דיברת על ביונסה, ואני חשבתי

שאת מתכוונת למחנכת שלי... על ביונסה - היא wannabe, ואין לה משהו שמייחד אותה. אפילו לבריטני יש ייחוד - קול של צפרדע...

DIRRTY

New member
כי האח המשועמם שלו מפגר לו את

השכל הוא לא שונא את ביונסה יגאל אדם בעל רמה הוא לא שונא אף זמרת *שיעול*מרפליצה סקארי* עזבי שטויות זה האח התאום שלו כתב לו את זה בחתימה

FreakOfNature

New member
נכון, אז מה אם אחי כתב לי את זה

בחתימה
אני אמרתי לו שיכתוב את זה

למעלה