אתם חייבים להיות שם!!!

אתם חייבים להיות שם!!!../images/Emo68.gif../images/Emo15.gif../images/Emo91.gif

היום ב-19:00 בפורום לימודים ועוד אנחנו מתכננים לכם את האירוע האינטרנטי המגניב ביותר שראיתם אי פעם!! חוזרים לבית הספר... רועי יחזקאל וערן פרבשטיין באירוע מוטרף ויחודי, מביאים לכם את כל הטיפים הגדולים להעתקות במבחנים!! הם יספרו לכם איך ניתן ללבוש תלבושת אחידה ועדיין להיות באופנה, איך ניתן להכניס ארוחת צהריים שלמה לתוך סנדביץ' ויערכו פעילויות בפורום... נחלק לכם פרסים!! במהלך התכנית נארח את המאפרת ענת רשף, שתספר לכל הבנות איך מתאפרים לבית הספר בסטייל, נעלה לשידור את השחקנית הצעירה והמבטיחה אגם רוטברג מהסדרה "אהבה מעבר לפינה" שתעלה זכרונות ילדות ותספר על החזרה לבית הספר, ונתקשר לשירי מימון, האחת והיחידה , כדי להוציא ממנה מידע על מה בדיוק קורה במאחורי הקלעים של הגמר הגדול של "כוכב נולד". כדאי לכם להיות שם- יהיה גדול!!!!

Miss Pigmelion

New member
נצלוש-כולם כנסו!השרשורי תמונות|מיעו

השרשורי תמונות יוצאים מכלל שליטה! אני חושבת שצריך למצוא לזה פתרון מיידי...זה לא אפשרי ככה! חייבים למצוא לזה פתרון..

Silver Fox

New member
יש לי רעיון../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

יש לי רעיון, אולי המנהלים יפתחו כל שבוע שרשור תמונות והוא יהיה השרשור השבועי שאליו משרשרים? וכשהוא נהיה גדול מדי (כמו השרשור המפלצתי בפורום הארי פוטר
) אפשר להפסיק להגיב ולחכות לשבוע הבא. התמונות לא יברחו. מה דעתכם?

Miss Pigmelion

New member
אמממ..המנהלים עשו כבר כמה |מיעו|

שרשורי תמונות מיוחדים לתמונות, אבל....הם יצאו מכלל שליטה והוספו חדשים. אבל אולי זה רעיון טוף..

LeAnNe

New member
אמממ

אפשר לשרשר תמונות בפורום ניסויים ככה שזה לא יתפוס מקום כאן. ואפשר לבקש מהמנהלים למחוק את התמונות שהם כבר שמו בגלריה.

אסור !!!!!!!!!

לפורום ניסוים יש תכלית חשובה אני מבקש ממכם לא לפרסם שום תמונות ושירשורי ענק בפורום ניסוים

למה?!

יש כל-כך הרבה שרשורי תמונות בפורום, וכל שרשור מלא בתמונות ונכנסתי לגלריות וחלק ריקות! אפילו אלה של תמונות שכבר שמו כאן!

אני מבקש יפה

פורום ניסוים נחשף לגולשים בטעות והוא אמור לשרת את המתכנתים של תפוז לבדוק הרבה פעמים הפורום מוצף בגלל גולשים ומנהלים שנותנים היתר להציף אותו אני מבקש יפה אני לא מתכוון להאיים בסנקציות ומי שיפרסם שם תמונות לא יענש ולא כלום אבל בכל זאת אני מבקש מכם לכבד את דעתי ודעתה של לאקי

spider kisser

New member
המנהל שלך צודק

ובקשר לתמונות אני בטוח שהן יעלו, זה לא קל כמו שזה נראה להעלות תמונות
. בכל מיקרה, אם תעלה אותן לפורום אחר אתה תציף אותו, זה בידיוק כמו שמישהו יעלה לכאן תמונות סתמיות, ואז יעתיק אותן לפורום שלו, אני בטוח שלא היית שמח יותר מידי אם זה היה קורה, הרבה תמונות זה לא נורא, כל עוד זה לא מפריע לפורום לעלות כמו שצריך, עדיך שיהיו הרבה תמונות מאשר שיהיה משעמם ויבש
.

למעלה