אתם חייבים להיכנס!!!

עידו א

New member
אתם חייבים להיכנס!!!

אולי זה לא ישנה לרובכם, אבל מניסיוני יש כאן כמה שירצו להיכנס לקישור הבא...

עידו א

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל למה את לא כותבת בו? כמו שראית הפורום רק בתחילתו(היום בניתי אותו), אבל בקרוב יבואו הרבה יותר אנשים לשם, אז בינתיים אני מבקש ממך לכתוב , מה אין מספיק נושאים? רק לפני כמה ימים היו 4 פרקים של ניקיטה, מי מהם הכי אהבת? נ.ב. לפני כמה זמן ביקרתי בפורום כאן וראיתי משהו שמנהל הפורום עשה: קרב פרקים בין כל הפרקים בעונה מסוימת של זינה. זה נראה לי רעיון יפה, לא יודע אם הוא מקורי, אבל אולי אני גם יעשה דבר כזה לניקיטה(ברשותו של אלעד כמובן), וזה בתנאי שאני ישיג את כל רשימת הפרקים, אני לא זוכר את כולם בעל פה. ועוד נ.ב. אני גם צופה של זינה, פשוט לא ראיתי כל כך הרבה פרקים כמוכם ואני לא מרגיש שיש לי הרבה על מה לכתוב כאן, אבל הפורום כאן באמת יפה מאוד למי שמבין קצת יותר ממני

canimal

New member
תעביר אותו לתפוז

כי מה שיש שם די זוועתי.. בלי להעליב.

canimal

New member
נ.ב

בשביל קרב פרקים צריך לזכור הרבה ולא נראה לי שיש הרבה אנשים שזוכרים כמו כאן.. אבל לדסקס נושאים ופרקים יהיה נהדר! אבל שוב, הפורום שם כהה ו.. לא יודעת. תראה איזה יופי פה! תרשופ את כל האנשים שאתה יןדע שיבואו ותנסה להשיג פורום כאן.

עידו א

New member
אממממ...

אני לא יודע, זה די מסובך... יקח שנה עד שיפתחו לי כאן פורום, אז אין לי כוח.... בקשר לרקע, אני יכול לשנות אותו בקלות, ואני אקשיב לעצה שלך ואשנה אותו(לבן זה טוב?). נ.ב. מה זתומרת לדסקס פרקים.? בכל מקרה, אני עכשיו מפרסם את הפורום בהמון מקומות, ואני מקווה שיבואו לשם הרבה

canimal

New member
כמה אתה יכול לשנות את המראה?

כי אני אשמח להסתער עם כמה רעיונות עיצוב

עידו א

New member
ל-canimal

אני לא רוצה לדבר על זה כאן, כי זה פורום אחר, אבל בואי לפורום ניקיטה ותציעי לי הצעות שם, לגבי צבע רקע וצבע ההודעה עצמה, עוד לא כתבת שם הודעה אחת, הפורום דווקא הולך יפה, ועשיתי גם סקר. בכל מקרה, תציעי שם הצעה ואני אשמח לשנות

למעלה